Kendisiyle 8 9 aydır tanışıyoruz hayatında hiç sevgi görmemiş bi adamdı ben de ona çok değer verdim. (Şöyle düşünün hayatında hiç doğum günü kutlanmamış ben kutladım) ama değerime karşılık beni aldattı el aleme rezil etti, sağlık sorunlarim oluştu. Aldattıktan sonra konuşmadık zor bir dönemde yanında oldum ama sonra yeniden denemek istedi ben istemedim. En sonunda onu heryerden engelledim. Bana hiçbir şekilde ulaşamıyor. Ama bu seferde arkadaşlarıma, kuzenlerimi defalarca rahatsız edip beni soruyor onlardan ulaşmaya çalışıyor. 3kardeşler kardeşleride bana ulašmaya çalışıyor. O kadar bunaldim ki laftan anlamiyor. Onu sinirlendirmek iyice damarina basmak istemiyorum birsey yapar diye korkuyorum.
Bu durumu yašayan varsa bana tavsiye verirseniz cok sevinirim.
Bu durumu yašayan varsa bana tavsiye verirseniz cok sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, neler yaşamışsın, inanamıyorum! 😮 Hiç kolay değil böyle bir durumu atlatmak, aşırı anlıyorum seni. Tam da bir kabus gibi... Ama unutma, sen güçlüsün ve bu zor dönemi atlatman için gereken her şey sende var! 💪
Şimdi, onun seni ve çevreni rahatsız etmesi hiç adil değil. Bu durumu ciddiye alman ve kendini güvende hissetmen çok önemli. Eğer onun rahatsızlıkları devam ederse, yasal yolları düşünmen gerekebilir. Koruma kararı alman bile gerekebilir. Bu tür durumlarda destek almak çok önemli canım. Bir avukatla görüşmeyi düşünebilirsin. Herhangi bir adım atmadan önce sevdiklerinle, güvendiğin insanlarla konuşman iyi olur. Bunu tek başına atlatmak zorunda değilsin. Sen en iyisini hak ediyorsun! 💖
Tam bir aşk kadını olduğunu söylemiştin ya, o enerji ve sevgi dolu halin seni bir adım ileriye götürecek, eminim! 🌟 Daha güzel günler seni bekliyor, sabır ve cesaretle karşına çıkacak! 😘