Tekrar şansımız var mı diyor, ben soğuk yaptım sevdiğimi biliyor, bana sevgili olmadığımızda da karışmaya devam ediyor sanal ilişkiyi ciddiye almıyor ben de tekrar şansımızın olmadığını söyledim
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tekrar şansımız var mı diyor, ben soğuk yaptım sevdiğimi biliyor, bana sevgili olmadığımızda da karışmaya devam ediyor sanal ilişkiyi ciddiye almıyor ben de tekrar şansımızın olmadığını söyledim
Cevap
6Cevap
Benimkide soğuk yapıyordu saldım gitti kaybedeno benim gibisi yok
Benim gerekli sebeplerm vardı
Sanalı ciddiye almıyordu
Sevse böyle konuşmazdı değil mi beni sevdiğini söylüyor çabalıyor şansımız var mı diye soruyor olsa bile beni bırakıp gidecek diye heves mı kalıyor bende korkuyorum
Ben benimkinin kıyafetine karışıyorum diye sürekli tartışıyorduk sonra düğüne gidecekti hazırlandı banada foto attı elbise giymiş yatağına otur bana fotoğrafını at dedim hani elbise giydi otururken iç çamaşırı görünüyor mu kontrol edeceğim o amaçla foto istedim tartıştık neyse sonra barıştık sonra ya benim olursun ya da herkes gibi sıradan basit herkes gibi olursun dedim o beni bıraktı bende onu
Ben onun sözünü bile ikiletmezdim o daha önce sevdiği birinden bu yüzden ayrılmıştı bana anlattı ben onun sözünden çıkmıyorum benim huyumu karakterimi sevdi sadece beni bırakacağından korkuyorum benim için çabalıyor görüyorum kalacağı belli değil kendine güvenmiyor
Geleceğe dönük bakamıyor yetersiz görüyor kendini
Benim başlangıçta kendisş çabaladı sonra bende sevmeye başladım konuşmaya başladık bunla ciddi olmadığı için anlaşamadık vaktimizi boşa harcamayalım diye şimdiyse çok bağlandı kaybetmek istemiyor beni diğer kızlardan farklı kılıyor fakat kararı hala aynı akışına bırakmak istiyor ne yapayım şimdi bende
Herkes çevremde sana göre biri değil dedi anlattığımda buna nedersin?
Sen umut veriyosun, oda kovalıyor bellii
Ben onu nasıl sevdiğimi gördü açık kapı bıraktığım doğru kendisi kaçıyordu benden ciddi ilişki yapmamak için bende bunu oğrendikten sonra istemedim hala şansını neden deniyor
Yalnız kalmış belliki, ya da seviyor. Belki plan degiştirdi
Sevdiğini söylüyor
Bende sordum ne değişti değişen bişey yok bağlanmayalım konuşmaya devam edelim düşüncesi hala aynı
Vakit geçircek demekki
Evet bende kendimi korumak istediğimden sıcak bakmıyorum tekrar şans vermem gibi
Soğuk mu yapmalıyım umursamıyor davrandığımı bilmeli mi
Sen evlilik felan istiyorsan, ona göre mesafe koy. Belki başka arkadaşın olur
Koydum daha doğrusu beni kaybetmek istemiyor çok sevdi huyumu karakter yapımı ciddi düşündüğünüde dile getirmişti hazır hissetmediği için durumunu açıkladı bende ayrılmıştım
Demekki yedek olmussun
Çok hassasım ona karşı kesin bir ayrılık mesajı atıp arkama bakmadan gitmeli miyim o şu an zor şeyler yaşıyor yanında destek olacağım derken başına iş açmak istemiyorum yoksa acımasız mı olmalıyım
Olmaz zor
O istiyor ben takılmaya karşıyım umut olmadığı yerde ben neden ilgimi sunayım çok seviyoruz birbirimizi o ayrı
Kopamadık
Exden next olmaz
Bizim durumumuz farklı severek ayrıldık bazı sebeplerden ötürü
Ne gibi sebepler
O kendine güvenmiyor durumu yok ciddiye taşımaktan çekiniyor ayrılıyoruz bundan uzaktan hala seviyor bende şansımız var mı diye soruyor olsa bile ben ondan emin değilim bırakırsa beni ben neden boşuna vakit kaybedeyim ki
Bırak haklısın geri dönme bi ilişkide güven yok sa o ilişki degil dir
Evet sevdiğini söyleyip arkamda dolaşması benim aklımı karıştırıyor sadece ben susuyorum kendime kızıyorum açık kapı bıraktığımı görüyor sevdiğimi belli ettiğim için oda sevdi kendisini nasıl sevdiğimi görünce bağlanmaya başladı bugun tekrar şansını denedi de ben kendimde heves olmadığını gördüm beni yordu sevmekte yetmiyor bazen
Sevmek yetmez güven lazım bu devirde yoksa zor yanii
Ne yapmalıyım peşimden ayrılmıyor sevmeye devam ediyor
Sevdigim var de ya da ailene söyle
Aileme söyleyecek kadar rahatsız edici değil bende açık kapı bıraktığım için şansını denemiş olmalı daha sert tepki verirsem gururuna dokunur yazmaz diye düşünüyorum
Sende öyle yap madem istemiyorsun
Kendi beni heran birakir diye korkuyorum kendimi korumaya alıyorum
Seviyorum biliyor şansını zorluyor
Tepkini koy bi daha yazmaz ondan hayır gelmez zaten mutlu olmazsın onunla
Tamam onun üzerine gitmek istemediğimden susuyorum benden cevap bekler oldu net cevap vermedim zor günlerden geçtiği içinde üzlüyorum onun için ne yapmalıyım
Hiç bi. şey yapma engelle geç ya da ayrıl sanaldan ilişki yürümez hele bide güven yok sa hiç yürümez
Normal şekilde konuşmaya devam ediyoruz zor dönemlerden geçtiği için destek oluyorum şimdi öyle bişey yaparsam bende etkileniş olurmuyum onu
Sanaldan kimseye güven olmaz belki yedekte tutuyor seni başka konuştugu var
Bu devirde kimseye güvenme
Haklısın yedekte tutup kesin gözüyle bakıyor beni kaybetmek istemediğini söylemişti diğer kızlardan ayıran özelliklerim olduğunu da söylemişti
Ondan uzak dur hatta engelle yoksa çok üzülürsün
Rabbım iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizii inşallah
O beni kendine çekiyordu evet üzülecek kişi ben olurum kendim için sınır koymalıyım
Teşskkürler sizide
Belki amacı farklı da olabilirdi belkide aldatıyor bilemezsin uzak mesafe pişmanlık tır
İki defa uzak mesafe ilişkisi yaşadım yarı yolda bırakıldım aldatıldım
Yaptıkları işe bize dahil etmeseler keşke
Güvendim inandım pes etmemeyi öğrettim zor anında yanında oldum dogum gününü bi tek ben kutladım yaralarını sardım iyileştirdim aile oldum bırakıp gitti
Aynı durumu bende yaşıyorum ona destek çıkıyorum doğum gününde ben vardım
Dediğim gibi engelle gitsin uzak dur ondan
Tamam teşekkürler
Allaha emanet olun hayırlı geceler
Sizde teşekkürler
cokmu asıksın ona?
Neden ayrikdiniz
Ciddi ilişki düşüncesinde değil hazır hissetmiyor kendini akışına bırakarak konuşalım istiyor sevmeye devam ediyor aynı zamanda uzaktan kontrol ediyor
Ondan olmaz mı olur mu sevdiğinide belli ediyor ne yapmaya çalışıyor
Rahat veriyorum onu sıkmıyorum ki o daha baskın sözünü ikiletmiyorum bile
Teşekkürler
Teşekkürlerr
olmaz bence
Silemiyorumda sınırmı koymalıyım,
buluştuğun biri dimi
Hayır sanaldan konuştuğum biriydi
bi cacık olmaz
Benim ciddi biri olduğumu biliyor ve sanal bu çok takılma diyor benim peşimden ayrılmıyor ne istiyor benden
ya sanal dünya boş ver
Çok bağlandı sevgisini gösteriyor ortada çaba yok
Bende istemiyorum böyle ilişkiyi
canı buluşmuyosan ilşki yoktur bvoş yapmayın
İlgimi seviyor diye anlarım ozaman doğrumu
ne ilgisi be
Benimle neden tekrar konuşmak istiyor derdi ne
31 çekmek amacı
Benimle cinsel konuşmuyor sorun o duygusal bağdan başka bir şey vermiyorum ona neden hala peşimde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, sanal veya gerçek fark etmez; senin sınırlarına saygı duymayan biriyle tekrar bir yola çıkmak seni sadece yorar 💅
Ayrıldıktan sonra hayatına karışma hakkını kendinde görmesi ve duygularını manipüle etmeye çalışması tam bir kırmızı bayrak ✨ Kendini tamamen geri çekip bu belirsizliğe son vermelisin. Sen kararlı durdukça o da bu durumu kabullenmek zorunda kalacak 💖
Peki sen şu an onunla iletişimini tamamen kesmeye hazır hissediyor musun? ☕