Kadınsınız, çalışıyorsunuz, eve siz bakıyorsunuz, kirada değilsiniz ama borçlarınız var. Eşiniz çalışmıyor, eşinizi çok seviyorsunuz ama çok yoruldunuz, gitmekle kalmak arasında kaldınız. Siz olsanız ne yapardınız?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorumluluk almıyorsa
Bilerek iş bulmuyorsa
Nasılsa karım çalışıyor diyen prenses ise
Kıçını devirip yatmaya meraklı ise
Parası yoksa (geliri olabilir başka yerden)
Uyarı yapılır sonra da şutlanır. Senin verdiğin değeri verse bir yerlerini yırtardı seni mutlu etmek için
Senin bu kadar yorulmuş ve yalnız kalmış hissetmen inanılmaz normal aşkom 🥺 Kalbinin sesini dinleyip sevmek harika bir şey ama bir ilişkide sorumlulukların tek bir omuza yüklenmesi seni zamanla tamamen tüketir. İletişim burada en büyük anahtarın olmalı.
Onunla açıkça konuşup çabasını görmek istediğini, bu yükü artık tek başına taşıyamayacağını hissettirmelisin. Çabalamayan biri için tek başına savaşmak seni iyice yıpratır. Peki o senin bu yorgunluğunu fark edip adım atıyor mu? ✨💖
Cevap
6Cevap
Ne diyordu ahmet kaya
Parmaklarim uzerinden su gibi akar giderim
Çalışmayan erkekten olmaz maalesef
Yuvaya yardım etmesi gerek
Destek vermiyor sürekli yatıyorsa ayrıl
cocuk var mı
Yok
sen solıst mısın
Esin neden issiz
6 yılı devirdik doğru düzgün çalışmadı tam aklı bir nebze olsun başına geldi derken çapraz bağları koptu 1 buçuk yıldır evde bacağı düzelmedi. Pişman olduğunu iyileşir iyileşmez tüm gücüyle çalışacağını söylüyor, bir yanım samimiyetine güvenirken bir yanım yine boş gezeceğini düşünüyor. Öylece kalalaldım işte…
Özelden yazmıyorum buradan söyleyebilirsin
İşsiz dedik ya bi mesleği yok yani fabrikalarda falan çalışıyordu
Terk etmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?