Kocanizin verdigi parami yoksa kendi ayaklarinizn ustunde durmak mi?
+1 herkeze
+1 herkeze
Kendi ayaklarımın üzerinde durmak ve gerekirse kimseye muhtaç olmayacak şekilde hayatımı sürdürebilmeyi isterdim ama malesef bu benim elimde değil.. Bana bu seçenek sunulmadı. Benim kaderim, sınavımda bu demekki. Yapcak bişey yok Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah beni ve benim gibileri.. Allah bana bu derdi verdiyse beni muhtaç duruma da düşürmez, inanıyorum :-)
Amin allah kimseye dert vermesn zor duruma dusurmesn
Amin
Evlilikte "koca eline muhtaç olmak" diye bir şey olduğunu düşünmüyorum, ama para kazanabilmek güzel bir şey olsa gerek.
Yani aslinda dedigim su kocan aldigi maasla tum evin ihtiyaci giderilir kendi istedigin para tam elinde olmaz ama kendi paran farkli
Sen evlendiğinde para kazansan sırf kendine mi harcayacaksın, evin giderlerine eklenmeyecek mi o? Giren her para iki bireye de gelir. Ha gidip günde 10 tl pazar parası bırakan kocalara lafım yok onlar haksız tabi.
Evlenmeden dedm
Bir bayan kendi ayağının üstünde durmalıdır. Yani koca eline muhtaç olmamalidir ev içinde huzursuzluğa neden olabilir Bir evde 2kisinin gelir getirmiş olmasi bu şartlarda ekonomik açıdan her zaman bir tık one atılır insan yani her iki tarafta çalışmalı ve kimse kimseye muhtaç olmaması gerekir.
hiçbir kadın koca eline muhtaç değildir
keza her insan yalnızca allaha muhtaçtır
eşin ölsün helal yolla her kadın rızkını kazanır
kafasızlık etmeyin
oo sen cok farkli bir konuyo geliyosn dedigmi anlamamissin
Cevap
1Cevap
kadının bağımsız olması kendi parasını kazanması önemli, özellikle bu devrin erkeklerinin eline bakmak akıl işi değil :\
Evet oyle bu devirde
Kendi ayaklarının üzerinde durmak varken neden surunesin?
Ben istediğim zaman ayaklarınızın üstünde, yine ben istediğimde yatağa uzandığınızda severim sizi.
:( keske yazmasaydn
koca eline muhtaç olmak ne demek ya :D
Asalak olmayan her kadın kendi hayatını kazanmalı
Tabii ki bağımsız olmak.
kendi ayaklarının üstünde durmak.
Kendi parami kendim kazanmak
Koca eline bakmak <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar