Sizce neden böyle oldu ben yanlış mı yaptım whatsaptan silerek?

Aramız çok iyiydi, ilk buluşmadan birkaç gün sonra bana cevap vermemeye başladı, ailemle kavga ettim bir süre dışarı kapalı olacağım yazdı ve bunu yazar yazmaz beni instagramdan engelledi, sorguladım, aradan bir hafta geçti görüşelim dedi, görüştük birlikte geziye gittik her şey çok iyiydi, ikimiz de 4-5 saat yol gittik görüşmek için, sonra memleketlerimize döndük, bana birkaç gün yazdı fakat sonrasında yazmamaya başladı, kavga gürültü çıkarmadı kötü söz söylemedi ama sessiz kaldı, bu süreçte ben ona hep yazdım fakat tık yoktu, en sonunda içimi döken bir sürü mesaj yazdım sonunda da numaranı sildim sen de numaramı sil karaktersiz yazdım, numaramı silmiş (o 27 yaşında ben 29 yaşındayım, gezide ne kadar doğru bilmiyorum ama 700 bin borcu olduğunu öğrendim, yarısı babasının yarısı kendisinin borcuymuş, depresif hap kullandığını öğrendim) şu an ben ondan daha da depresif haldeyim belki o mutludur, yurtdışında okumuş kendisi ama iş bulamayınca Türkiye’ye dönmüş, durumlar böyle mutsuzum, neden böyle oldu

Sizce neden böyle oldu ben yanlış mı yaptım whatsaptan silerek?