Yaşım 19 arkadaşlarımda 19-20 yaşlarındalar
Çok saf biriyim arkadaşlarımın dediğine göre. Arkadaşlar arasında da saf ve temiz olarak bilinen ama kendine bakan yakışıklı biriyim, ne sevgilim olmuştur ne flörtüm.
Arkadaşlarım benden kötü bir söz, niyet asla beklemezler ki benden de öyle bir şey çıkmaz.
Geçen yine samimi olduğum iki kişi, kız ve erkek sevgililer. Kız işte seslendi bende efendim canım diyerekten döndüm. Sevgilisi hafif bi bozuldu gibi de çok üstelemedi bende takmadım zaten benim için takılacak bir mevzu değildi. Sonra kız yazdı. Hani biz seni tanıyoruz biliyoruz fakat hoş durmuyor, diğer kızlarla da samimi konuşuyorsun ama çoğunun sevgilisi var o tarz sözler kullanmayalım olur mu? dedi, bende tabii olur dedim, konu kapandı.
Açıkçası benim içime oturdu bu konu. Hani kötü biri olmadığım biliniyor falan fakat bana bunun söylenmesi ne bileyim insanlara olan sevgimi azalttı gerçekten.
Ben de mi hata vardı acaba. Soruyu cevaplarken kişiliğimi de düşünün ama, normal kişiler dese kavga çıkar zaten ama bende bunlar oldu, hani sevilen biriyim oradan bağ kurun.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer