Dün biriyle konuştum burdan sohbet muhabbet dini konular hayat üzerine benimle konuşmaktan keyif aldığını söyleyip bugünde yazdı yaşı (49) Sordum evlendin mi diye evet boşandım dedi. Duymak istersen anlatayım dedi. Bende olur dedim ve Bir evlilik gerdek gecesiyle başlar dedi Bende duymayı tercih etmiyorum dedim tamam.. Bana ön yargılısın dedi sonrada şöyle cevap verdi Evlendiğim gün paraları çaldı gitti dedi beni tanımadan yargılıyorsun dedi
Sonuçta tanımıyorum herkes öyle yanlış ki normal tepkiler verdim.
Boşandım dediiği an bende Sevmektre iki kişiliktir evlenirsin boşanmakta iki kişiliktir her iki tarafta hata vardır tamamen tarafsız baktım sadece. Bir kişide hata olur dedi gerdek lafını kullanınca özeline gireceğini düşündüm çünkü bana”Duymayı ister misin dedi.
Bana deseydi ki”Evlendğim gün paraları çaldı benii terk etti o zaman sorun yok
Ben kötü oldum suçlu oldum önyargılı oldum
Böyle düşünmen canımı sıktı üzdü dedi Bende üzülmene değecek bir durum yok dedim kaç yaşında insanız birbirimizi tanımıyoruz sonuçta dedim. Ben kimim ki dedim
Evet sen hiçsin dedi anlatıyorum anlamıyor o beynin dedi hakaret etti sözde bu şekilde ve ben insan gibi konuştuğumu düşünüyorum bana kendini beğenmiş bilmiş ön yargılı dedi hep ve engelledi sanki küfür etmişim gibi tepkiler fazlaydı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer