Eşim beni tekrar aldattı ve boşanmak istiyor, evden gitmeli miyim yoksa direnip ilişki için savaşmalı mıyım?

Eşimle 2 sene sevgili 2 sene evliyiz ve sevgiliyken ikimiz de birbirimizi birkaç defa aldatıp barıştık ve yapmayacağımıza söz verip evlendik ama tabii ilişkimiz sallantıda olduğu için ben yine aldattım ve yakaladı ayrılmadık ama aramız gittikçe soğudu sonra intikam almak için o aldattı ben hiçbir şey yapmadım karşılığında babamın evine gittim 3-5 gün orada kaldım oraya da geldi kendini affettirmek için ağladı zırladı neyse ben eve döndüm geri ve bu son zamanlarda ilişkimiz o kadar kötüydü ki bu gece ilgisizlikten tekrar aldatıldığımı öğrendim senin veremediğin değeri başkası veriyor, mutlu olmadığım bir ilişkide durmak istemiyorum boşanalım falan dedi geceden beri zırıl zırıl ağlıyorum 0 uyku boşanmak istemiyorum aldatmasına rağmen çünkü evimi özleyeceğim rahatlığı özleyeceğim ve sanırım biz birbirimizi sevdiğimizden değil alışkanlık haline getirdiğimiz için ayrılmak istemiyorum ama onun kararı kesin aileler falan karıştı olaya kayınvalidem gitme evden diyor babam gel ben sana bakarım diyor ne yapmalıyım kızlar erkekler? Evden gitmeli miyim? Ve o kızla buluşmuş hâlâ da konuşmaya devam ediyor

Eşim beni tekrar aldattı ve boşanmak istiyor, evden gitmeli miyim yoksa direnip ilişki için savaşmalı mıyım?