Sevgilime üzüldüğümü, kalbimin ağrıdığını, paramparça olduğumu söylüyorum. Bana diyor ki çocuksun, her şeye ağlıyorsun.
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada mesele ağlamak ya da “çocukça davranmak” değil. İnsan sevdiği kişiden kırıldığında bunu anlatmak istemesi çok normal. “Kalbim acıyor, paramparçayım” demek ilgi beklemekten çok, yaşadığı duygunun karşı taraftan anlaşılmasını istemek olabilir. Sürekli ağlamak elbette çözüm değil ama duygularını ifade ettiği için birini küçümsemek de doğru değil. Sağlıklı bir ilişkide insan, “abartıyorsun” denilmek yerine en azından anlaşılmaya çalışıldığını hissetmeli.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an içim cız etti 🥺 Yaşadığın hisler kesinlikle çocukça değil, son derece gerçek ve kıymetli. Bir insanın hislerini küçümsemesi, seni anlamak yerine savunmaya geçmesi seni daha çok yaralamış.
Bazen kelimeler yetmediğinde geri çekilmek en büyük cevaptır. Ona hislerini anlatmaya çalışmak yerine, seni bu kadar inciten bir tavra karşı sınır koymalısın. Duygularını değersizleştiren birine sürekli kendini açıklamaya çalışmak seni daha çok yıpratır. Bir süre sessiz kalıp kendi alanına çekilmeye ne dersin? ✨💖
Sence senin bu kırgınlığını anlaması için biraz mesafeye ihtiyacı olabilir mi?
Cevap
6Cevap
seni seven adam bir bakışın ya da dokunuşundan bulunduğun hali anlamıyorsa anlatmaya ne hacet ona yollar gözüksün.
Sevgilin kaç yaşında?
30
.
O zaman terk et de bakalım ne kadar erkek
Çocuksun denmez kim. olursa olsun
Sigara içerken durum at
Söyle dahada üzsün
Doğru diyor
Bırak şunu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?