Sevgilimin beni kırdığını nasıl anlamasını sağlayabilirim?

Sevgilimle yaptığımız şeyler o kadar az ki, çoğunlukla evde vakit geçiriyoruz... Onun yorgun olması, parasız olması, şu olması, bu olması, daha doğrusu hep bir bahanesinin olması yüzünden.

Ben de sesimi çıkarmıyorum, sonuçta onunla olmak yeterli ama son zamanlarda benim bu davranışlarımı suistimal ettiğini düşünmeye başladım ve sanırım ben herşeyi kabul ettiğim için benim için herhangi bir uğraşa, zahmete girmiyor :(

Son dönemlerde çok stresli bir zamn geçiriyorum, bir yıla aşkın süredir evde olmama rağmen tatil yapamadım, tez yazıyorum çünkü. Ailem tatilde ve ben onların yanına bile gidemedim. Hem stresli bir dönemden geçtiğim için, hem tatil yapamadığım için, hem de sevgilimle hiç böyle birşey paylaşmadığımız için günü birlik bile olsa bir kaçamak yaparız. Belki bana sürpriz yapar diye geçiriyordum hep gönlümden :( ama maalesef.

Şu sıralar maddi anlamda çok sıkışık, dışarı çıkıp bişiler bile içmeyelim modunda ama geçenlerde paldır küldür ailesinin yanına Fethiye'ye gitti (beni çağırdı ama gidemeyeceğimi biliyordu kabul etmesede). Şimdi iş gezisi işin Bodrum tarafına gidicekler arkadaşı ile bir günlük orda tatil yapıcak, sonra iş arkadaşlarının zorladığını söylüyor bir günlük sanırım Şile'ye gidicekler... :(

İnanılmaz kırıldım buna, ben aslında ona bir süpriz yapıp ben bişiler ayarlıcaktım ama biraz dişardan zorlamada olsa bunlara para, zaman ayırabilirken, bana dışarı çıkıp bişiler bile içmeyelim artık sıkışığım diyor (ki aslında son zamanlarda hep ben karşıladım dışardaki şeyleri)... Bu tez stresinden midir bilmiyorum :( çok kırıldım bizimle ilgili bişiler düşünmemesine...

Sizce kırılmakta haksız mıyım? Ona sürat aşmak tabiki istemiyorum ama hatasını, beni kırdığını bir şekilde farketmesini istiyorum? Sizce ne yapabilirim?
Sevgilimin beni kırdığını nasıl anlamasını sağlayabilirim?