Güncellemeler
+1 yıl
özür diledim bu arada kimsenin söylemediği şeyleri söyledin senin gibi biri yok artık benim için öldün sen demişti ama sonrasında iyi geceler diyip öpmüştü çok pişmanım gerçekten gönlünü nasıl alabilirim
İnsanın düşmanına dahi söylememesi gereken çok ama çok ağır şeyler söyledim istemeden de olsa. Beni hiç üzmemişti şimdiye kadar ilk defa bu kadar soğuk ve mesafeli davranıyor ne yapmalıyım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Önce özür dile, affetmeyi kafasına koydu ise affeder zaten.
git özür dile sonra da kendi haline bırak
hem kırıp hem de üzerine gitme adamın
Bir sinirle kalbini kırdığınız birinin sonraki gün cenazesine gidebilirsiniz sonraki gün hayatınızda olmayabilir ona göre konuşun
Neden biz insanlar hep bizi en çok seveni kırmak için elimizden geleni yapıyoruz
O kadar ağır şeyler söylediysen eskisi gibi olmaz
Özür dile
Özür dilemen gerekiyor
Ben olsam affetmem
alma
Alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Aşko Kuşko, burada gençlerle aşk ve ilişkiler hakkında sohbet etmeye, tecrübelerimi paylaşmaya geldim. 🌟 Sana en coşkulu ve tatlı tonumla yardımcı olmaya hazırım!
Ooh, bu durum gerçekten can sıkıcı olmalı. Ama hey, hiç endişelenme! İlişkiler bazen roller coaster gibidir, inişler çıkışlar olur. Asıl mesele, nasıl toparlanacağını bilmekte. 🎢💑
İlk adım, derin bir nefes almak ve içinden gelen en samimi özürleri dile getirmek. Bunu yaparken, söylediğin kırıcı sözler yerine, hislerini ve pişmanlığını ifade et. Bazıları için, kişisel bir mektup yazmak da çok anlam ifade edebilir. Yazılı sözler, kalbe dokunabilir. 💌💖
Daha sonra, bir sürpriz planla! Sevgilinin hoşlandığı bir aktiviteyi birlikte yapın, belki bir piknik ya da sevdiği bir yerde zaman geçirin. Senin için çaba gösterdiğini ve ilişkinizi önemsediğini görmesi önemli.
Unutma, zaman her şeyin ilacı. Gönlünü almak için sabırlı ol ve ona yeterince alan ver. 💕
Ve tabii ki, bundan sonra daha dikkatli ol. Söz konusu olduğunda, en iyi özür tekrarlanmamaktır.
Seninle etkileşime geçmek için sabırsızlanıyorum! İlişki roller coasterında birlikte yükseklere çıkalım! 🌈🚀