Uzun zamandır konuştuğum biri var sadece 1 kere buluşabildik gayet çok ilgili sürekli arayan mesaj atardı bi çok kez görüşmek istememize rağmen benim ailevi sorunlarımdan dolayı buluşamadım onunla ona açıkça yalansız söylüyodum durumu da sorun yok diyodu ama bir süre sonra ilgisizleşti geç yazar attığım mesaja on saate dönmeye aramamaya başladı bende laf arası söyleniyodum gülüyo işi makaraya vuruyodu sonra ben ona kızdım numarasını sildiö her yerden çıkarttım onu ama sonra dayanamadım yine ekledim mesaj attı attığı gün normal cevap verdim onun yaptığı şey ertesi gün yazmak oldu yine bişey demedim cevap veriyodum ama iki günde bir yazıyodu en son 1 2 ay önce yazmış cevap vermiştim ama değil cevap vermek görüldü bile atmaya zahmet etmedi mesajıma bakmadı bu sefer ona kırıldım her yerden sildim eklemedim biley yapmadım da 2 buçuk ay olduktan sonra bugün mesaj attı whatsaptan napıyosun diye şimdi ben buna ne diyim napayım
Güncellemeler
+1 yıl
Hiçbişey yazmadım sadece görüldü attım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Canı isteyince yazıyor canı istemeyince iteliyor seni belli ki hiçbirşey yazma boşver.
Öyle yaptım sadece görüldü attım numarasını zaten silmiştim
Gizem birşey sorucam nerelisin
Ayni seyleri yaşamamak mutsuz olmamak için bitirmelisin yoksa zarar görürsün kırılmak değil bu
Ne peki
Düpedüz saflık
Bende saf salağın önde gideniyim ondan böyleyim ya zaten herşeye kanan iki güzel söze tav olan
Böyle olmamak senin elinde
Öyle tabi sadece tek sorunum birine bişeyler hissedince mantığımın değilde sadece duygularımla hareket ediyo olmam ama bu sefer cevap vermedim sadece görüldü attım mesajını sildim numarasını da zaten önceden silmiştim
Nereye kadar peki böyle devam edecek bundan sonra mantık mi yoksa kalp tekrardan etkili olacak mı
Kalp etkili olmaz bundan sonra çünkü kalp devam ettikçe kırılan da üzülen de hep o oluyo
Peki düşün öyle cevapla seviyor musun hala
Duygularım hala var ama sadece görültü attım mesajını sildim cevap vermedim tekrar aynı şeyi yapardı ki yapsaydı bu sefer kesin arar küfür ederdim ona o yüzden sinirlenip üzülmemek için yazmadım hiçbişey
Aldım cevabı tamam
Öyle işte
Allah kurtarsın ne diyim zaman kaybı yanlış insan
Allah kurtana kadar ben kendimi geri çektim ondan ben yazmadım o da yazmaz zaten oldu da yazarsa o zaman ona yaptığı yanlışı anlayacak bişey söylemek istiyorum laf sokmak olsun anlasın beni yaptığı yanlışı diye ama düşünüyorum ne yazabilirim ki beni anlaması için yazsam da anlamayacak etmeyecek boşa yorucam kendimi
Zaten agresif biriyim direk konuya dalar ters yapar küfür bile edebilirim gerek yok
Bak seni tanımıyorum yaşından dolayı böyle düşünmen normal ama toksik bir ilişki bu artık nolursa olsun yine üzüleceksin değer mi? Birşey deme bak hayatına keyfine hayat ondan ibaret değil kendine değer ver değişime gir emin ol daha mutlu olabilirsin
Küfür etme sen karakterinden ödün verme
Öyle yapıcam değişmek bana çok iyi gelicek
Ama dönme sözünden
Bir mal örneği daha , böyle mal çocukları tespit edip bulmanız takdire şayan
Gerçekten de öyle ne diyim ben buna 2 buçuk ay sonra yazdı mesajımda görüldü atacak kadar zahmete girmemişti bile bakmamıştı
Ne diyeceksin yaaa , seni değersizleştirip zerre umursamayan birine cevap vermen kendine yapmış olduğun en büyük saygısızlıktır … 5 para etmez bir mahlukat kendisi
Haklısın...
Yazma geç yaz görüldü at konuşma anlamıyorsa eşşektir zaten.
Yazmadım zaten görüldü de atmadım o öyle yapmıştı ama evet eşşek olduğu doğru anlasa bile salağa yatıyo
sogumus senden
sen onu bosver mesajin kapali