Karım sürekli evi terk edip annesine gidiyor, ilgi istiyor ama ben bunaldım, bu evlilik nereye gider boşanmalı mıyım?

karımın ikinci benim ilk evliliği iki tane de çocuğu vardı sevdim evlendim 1 sene oldu evim vardı istediği eşyaları istediği düğünü tatili yaptım neyse bu sürekli kavga çıkarıyor Koç burcu ben de akrep ikimiz de inatçıyız sürekli şikayet ediyor bir hafta iyiyiz bir hafta kötü oluyoruz her zaman bırakıp annesine gidiyor bazen eşyalarını alıyor gidiyor bir defa gitti eşyalarını alıp ben işteydim gidip getirdim sonra bir ay geçti yine gitti şikayetleri ise sürekli elini tutmamı istiyor sürekli temas olmamı istiyor sürekli ilgi istiyor yoksa deliriyor kötü sözler söylüyor kırıcı oluyor bazen ve ufacık şeyleri kafasına takıp bana bağırıyor bağırınca bırakıp gidiyor gece geliyor sürekli yürüyüş yapalım gezelim falan filan ben de tam tersi evde kalmayı seviyorum sürekli elini tutmak da çocuk gibi geliyor bana zaten işte beraberiz serviste beraberiz evde bari rahat vermiyor ki kafa dinleyeyim odamda uzansam kızıyor yok sabaha kadar konuşalım film izleyelim her gün her gün olmuyor ki böyle de yemekleri bile ben yapıyorum yine de yaranamadım çocuklara güzel oda yaptım rahat etsinler diye yok kadın sinirli kızınca her şey diyor bana çocuk gibi azarlıyor şaştım kaldım annesine gitti yine herkese rezil etti bizi annem ile gittik konuşmaya ama konuşmadı biz geldik diye evine gelmedi annemin yanına gelmedi annem il dışından gelmişti kadın bir hafta kaldı yanına gelmedi çok zoruma gitti bir aydır gelmedi bırak beni diyor git dava aç diyor engel atmış sanarsın dövdüm aldattım çok zoruma gidiyor ben de sinirlendim altınları istedim düğünde takılan benim ailem köyde ne zorluklarla altın yaptı kızım diye taktı yok onlar benim halim diyor ben de dava açmadım inat ettim sırf ailem köyde zor şartlarda buna altın taktı almadan dava açmayacağım ne yapsam şaştım beni hayattan soğuttu bir aydır kadın ne yapar ne eder evine gelmez mi

Karım sürekli evi terk edip annesine gidiyor, ilgi istiyor ama ben bunaldım, bu evlilik nereye gider boşanmalı mıyım?