Diyelim ki bir ilişkiniz var ve sevgiliniz size 10 yaşındaki çocuk gibisin dedi, o ilişki devam mı ederdi yoksa biter mi sizin için
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim ki bir ilişkiniz var ve sevgiliniz size 10 yaşındaki çocuk gibisin dedi, o ilişki devam mı ederdi yoksa biter mi sizin için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Doğru söylemiştir, çocuksu kalbim var, karakterim var! 😅
Bu laf tek başına ilişkiyi bitirmez ama altında ne yattığına bakarım. Eğer şakayla karışık, sevimlilik için söylenmişse sorun yok, hatta hoş bile olabilir. Ama ciddi bir eleştiri olarak, yani olgun değilsin, sorumluluk almıyorsun anlamında söylenmişse orada durup düşünmek lazım. Bir de şu var, karşı taraf sürekli böyle konuşuyorsa o ilişkide saygı azalmış demektir, o zaman devam etmek anlamsız. En doğrusu, o an sormak, "neden böyle düşünüyorsun" demek, çünkü cevap her şeyi aydınlatır. Yoksa içine atıp devam edersen o laf sürekli kafanda döner, sonunda kendin inanırsın. Zaten ilişkide en önemli şey karşındakini olduğu gibi kabul etmek, ama bunu aşağılamadan yapmak.
Sorunca çocuk gibisin çünkü derse
Yaani hangi olay için dediği önemli
Mesela sana dedi ki gece 10 da dışarı çıkalim gezelim ama sen dedin ki ben o saatte çıkamam oda sana dedi ki benim kız kardeşim bile çıkıp geziyor sen on yaşında ki çocuk gibisin çıkamıyosun
Ederim kendimi sorgularım ne yaptım diye
Etmem
Evlilik mi düşünüyorsun
Devam ederim
Yapmadınız mı