Erkeğin büyük olması normal, ama kadının büyük olması normal değil. Çünkü ata-erkil bir toplum olduğumuz için, erkekler çok şımartılarak büyüyor. Bu sebepten de çok geç olgunlaşıyor. Yanlış anlama da, 30-35 yaş aralığında bir kadınsın. 20-25 yaş aralığında bir erkek, seni 3 ayda yorar. Çevremde bir danışanım var, kendisinden 11 yaş küçük erkekle beraber. Her gün beni arayıp ağlıyor.
Narsist, öz egosu olan ya da kendisini beğenen bir kadın olma ihtimalin yüksek. Böyle olunca da sadece s*KS objesi olarak bile görülsen, çok genç bir erkek tarafından 30+ yaş sendromunda beğenilmek senin egonu okşuyor. Bu sebepten karşılık vermek istiyorsun. Ama hayatının içine edersin, benden söylemesi. Sonra da öyle büyük bir travma haline gelir ki, bir daha hayatına kolay kolay birini alamazsın. Yaşıtına bile okeyim. Ama kendinden 10 yaş küçük bir erkekle, sırf egonun okşanması için sakın birlikte olma. Seni yatağına meze yaptı diye, kalkıp arkadaşlarına anlatır. O yaştaki erkekler, birlikte olduğu kadınları basit varlık olarak anlatıp, goygoy yaparlar. Çünkü daha çocuk.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılEğer cinsel açıdan olacaksa keyfine bak , ama evlilik vs vs ise o ilişkinin yürüme ihtimali %1 ihtimal okadar net... Şimdi sorun yok ama ilerleyen zamanlarda ne olacak ,. Yani sen 40 o ise 30 enerjisi tavan durumda hem cinsel hemde duygusal, e doğamız gereği yaş ilerleyince düşüş meydana gelir enerjide , hadi 30 40 iyi diyelim, normal şartlarda bir erkeğin dengi 40 a 50 yaldır erkek 50 yaşındayken 40 lı yaş kadın dengidir cinsel anlamda sizde tam tersi olacak, bence etrafına bak ... Cinsellik konu değil diyeceksin ama erkek olarak cinsellik ihtiyaç ve karşılayamadığında kavgalar ve tartışmalar artar.. sonrası malum.. neyse çok uzun oldu gibi
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Sen erkek olmuş olsan olabilirdi ama sen çok büyük kalırsın o gençleşir sen çökersin sonra yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Müge anlı
Şu an sadece bir milf/mature fantezisi sadece aldanma
Güvenini almak içinde evlilik muhabbeti yapıyor çakal akıllıca02 Yorumla
Soran1 yılÖyle bi tip değil. ki
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Büyük konuşmayım ama hayır. Misal bir çocuk vardı. ma hayran olunmayacak gibi de değildi. Benden 1 yaş küçük olduğunu öğrendiğim an onu sildim. Bana ters. Tabi ortam müsaitse ve isteniliyorsa iki tarafta da, bence sorun yok.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Burada tamamen kalbinin dediğine kulak vermelisin! 🙃 Yaş farkı kimi zaman büyük mesele gibi görünse de, enerjiniz ve sohbetiniz tutuyorsa, sana kendini özel hissettiriyorsa neden olmasın? Moralinin bozuk olması kalbinin şu anda pamuk gibi hassas olduğunu gösteriyor. Kendine haksızlık yapma, hayat bazen böyle sürprizlerle tatlılaşıyor! İçinin ısındığı insanlara bir şans vermek serbest, yaş sadece rakam! 💙✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de küçük kız sevmem. ama olgun kadın severim. benden büyük olmalı sevdiğim kadın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. İçin cidden ısıdıysa ne denilse boştur.. Ama öncesini sonrasını düşün.. Hani talılmalık bir durum düşünülüyor olabilir.. Ne düşünüyorsunuz ikinizde bilemem ama iyi düşünmek gerekir.. Yok düşünmeye gerek yok dersen de çok irdeleme hissettiklerine git..
16 Yorumla
Soran1 yılİleriye yönelik konuşuyoruz. O aileleri nasıl tanıştınız ya da nerelere tayin oluruz diye düşünüyor.
- 1 yıl
He anladım durum o seviyelere kadar geldi ise Önce bir kendini yokla neden böyle oldu nerede böyle oldu durduk yere neden böyle düşündün Eğer cevabını bulamıyorsan onunla konuş ya da cevabını buluyorsan tekrar kendine sor ve iyi düşün baktın İkisi de olmuyor ya çok yakınında ve çok güvendiğim birine bu durumu açıkla ya da bazen tanımadığın insanlara bir şeylerini paylaşmak daha kolay ve rahat gelir varsa öyle biri ona sor ona göre bu durumu düşün
Soran1 yılHaklısın. Bu konuyu ayrıntılı dusunmeliyin
Soran1 yılEvet aileler ne der dediğimde biraz yakın söyleriz yaşlarımızi ne yapalım diyor
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Bende biriyle görüşüyorum. Arada 10 yaş var. Evlilik istiyorum. Kabul ederse olur olmazsa devam etmem. Bu zamanda birebir kriterleri karşılayacak birini bulmak çok zor, her şey sorun gibi görünüyor. Yaş, iş, aile, karakter, maddiyat Liste böyle uzayıp giderken, yaşınıza göre birini bulduğunuz da diğer kriterlerin hiç birinin karşılamadigini düşününce, en önemlisi karşılıklı güven ve ciddiyet, sayılara takılmayın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok ciddiye alıyorsunuz bu hayatı. ben kendimden 10 yaş büyük adama aşık olmuştum ama evlenemedik. kendimden 10 yaş küçüğe de aşık oldum onunla da evlenemedik yani kısacası hdhdhdhfhd hayat çok saçma en fazla anlaşamadığın noktada boşanırsın nolacak yani. neye niyet neye kısmet.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynen öyle vallahi. başka ciddi olaylar falan da oldu bu seferde benim mabaadım yemedi. hazır olmakla alakalı. yani yaşıt evlenince insanlar boşanmıyorlar mı. demi. şans işi biraz bilemedim. denk gelmeli.
Cevap sahibi1 yılİki yıl önce bizim iş yerinde iki yaşıt evlendi adam da kadın da mutsuz. hepimizin içinde birbirlerini bozuyorlar falan. çocuk biraz büyüsün boşanırlar bence. yani takılma her şeye.
- 1 yıl
Takilmalik yaşa gitsin
Senin hayat tecrübeni bilecek mi? Erkeklerin çoğu geriden gelir. Buna bende dahilim. Yani gerçekçi olmakta fayda var. Moral bozukken alınan kararlar genelde doğru kararlar olmaz. Bence kendi başınıza kalın ve bir süre düşünün sonra karar verirsiniz
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
1 yılBence karşı taraf seni manipüle ediyor, "Devrim haklıymışsın" diyeceğin günler gelecek, yazıyorum buraya. Yüksek uçup alçak düşmek vardır bu hayatta, güzel bir atasözüdür.
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl bi manipüle
- 1 yıl
Yani duyduğu ilgi, istek ve heyecanla şu an evlilik vs üzerine konuştuğunuz bir yere gelmişsiniz. Yarın öbürgün bu gerçeklik kendini dayattığında uzaklaşmaya başlayacak. Dilerim dediğim gibi olmaz ama bütünüyle o vibe'ı aldım.
Soran1 yılHaklısın. Bende bunun üstesinden gelemez gbi hissediyorum ama işte karşımdaki baya bastırıyor bu konuda. Diyorum biraz gericekil düşün ama anlamiyor
- 1 yıl
Sana tavsiyem, biraz ağırdan al bu süreci, her şey daha berrak bir biçimde görünür olur senin için.
Bence olur neden olmasın ki. 10 yaş fark olduğuna göre 25 yaşında olmalı. Birbirinizi seviyorsanız anlaşıyorsanız sıkıntı yok bence. Kaldı ki o da sorun etmiyor mutlu olmaya bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHic dusunme ve yaşı kafaya takma derim. Dogru kisi oldugunu dusunuyorsan yaşa aşkını doya doya 🥰🥰
21 Yorumla
1 yılYani bi 10 sene rahat yaşarsınız ama sonra sen 45 o 35 nasıl olur bilemiyorum ama bulunduğunuz yaş aralığı için sorun olmaz diye düşünüyorum.
20 YorumlaŞimdi Sayın hocam haydar dümen tarzı bir cevap vereyim. :)
Eğer konu aşk ise , Erkekler kadınlardan biraz daha çabuk olgunlaşıyor.. Ama arada 10 yaş gibi ciddi bir farkta var çocuk eğitmek istemezsin sanırım.
Eğer konu cinsellik ise, içinde ısınmış madem. tak fişi bitir işi. sonrası elektrik haz'a bakıyor canımcım :)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bencesana göre küçük çünkü sende çok büyük değilsin geçen ben yaşadım ona benzer ama ben küçültüm ama kişide benden daha büyüktü o tarz ilişki daha sağlıklı ve heyecanlı oluyor👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ver gitsin kadınlar da yeni moda bı kendinden kucuk erkekler burada da arayisda olan çok var gördüğüm sende ver gitsin kız
10 Yorumlabenden on yaş küçük kişi 13 yaşında oluyor o yüzden hayır. ama 35 yaşına olsaydım 25 yaşında biriyle olurdum tabii, ne var bunda?
00 Yorumla
1 yılYaşlarınıza bağlı 25 - 35 ise olur sorun yok fakat benim gibi 27 iseniz 10 yaş küçük bırak etiği yasal değil bir kere.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Benim e. k. a da benden 8 yaş büyüktü sorun yok olgunsa zihinleriniz birse e çekim de varsa yaş önemi kalmıyor 👍
00 YorumlaYakında Esra Erolda Müge anlıda falan görürüz sizi o zaman 🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYa olur da adamın maksat amaç ne onu kesin öğren birde kesin bekar mı onuda öğren 😄 kuma olma yani
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çoluk çocukla mı vakit geçireceksin? Çok saçma. Kendine gelmelisin.
15 Yorumla- 1 yıl
Abartmayın ya 10 sene ile Allah aşkına ya biri nine biri çocuk oluyor yuh yaaa 10 sene çabuk geçen bir süreç abartıp durmayın 50 sene gibi
- 1 yıl
@Ilçinneziha 35 yaşında biri 25 yaşında biriyle anlaşıp konuşabiliyorsa gelişimini tamamlayamamıstır. Insan bir ergenle konuşmaktan sıkılır, muhabbet kuramaz.
- 1 yıl
Erkeklerle kizlarin akıl yaşı bile farklı djdkkdkf
- 1 yıl
@zolotoskinow ne alaka be herkesi genellemeyin çocuk gibi 34 yaşında kız gördüm benden 10 yaş büyük amw ben teselli ederim herkesi az konuşup bırakıp böyle herkesi kadın erkek diye genellemeyin 30 yaşında erkek de gördüm kızın amcası gibi yanında sanki erkekler dede olmuyor kabullenin artık ya
- 1 yıl
25 yaş ergenlik yaşı değil erkeklerde yaşlanıp dede oluyor herkesi kadın yaşlanır erkek hep ergendir diye genellemeyin artık ya
1 yılErkek benden büyük olabilir ama ben erkekten 10 yaş büyük olmak istemezdim ya
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle demek ben 27 yaşındayım 40 yaşında adamla oldum o kadar iprenmti ki bence erkek te kadında istememeli bunun erkeği kadını yok ülkemizde erkekler olduğunda yaşlı gösteriyor bakımsız oldukları için ki ben Koreli adamla olmuştum buna rağmen iğrençti banyoda balgam atıyor sürekli öksürüyor çok sigara içiyor du iğrenç yani 40 yaş erkek içinde amca kategorisinde günümüzde
12 güAçıkçası konunun hakkında yazdıklarınız hepsini okudum aranızdakikeri merak ettim son durum nedir ciddi bir şeyler oldumu sizin adınıza mutlu olurum çünkü aşkına sahip çıkan ender insanlardan birisiniz
05 Yorumla
Soran11 gü2 aydır evliyiz 😊😊
- 9 gü
Benim hikayemin aynısı aslında sanki sizin hikayenizde hatta birebir aynı diyebilirim ama maalesef benimkisi 4 ay önce bitti hala çok özlüyorum aklımdan hiç çıkmıyor ama şunu biliyorum ki aynı ağacı bir ormanda iki defa görüyorsam yürüdüğüm yolda kaybolmuş olduğumu düşünürüm o yüzden bazı şeyler en azından güzel hatırlanmalı onla olan anılarım yaşanmışlıklar ilk tanıştığımız yeri gördükçe hala içimde hala acı bir gülümseme canlanıyor yüzüme vuruyor biraz duygusal biraz can acıtıcı ama yüzümde hala onla ilgili gülümseyebilecek şeyler bıraktım çök kötü ayrıldık çünkü aklıma geldikçe öfkemi ve yaptığı kötü şeyleri kenara bırakıyorum ama şunu söylemeliyim ki içimde artık ona karşı herhangi bir sevgi kırıntısı dahi yok bugün görsem tek başına asla duygusal bir şey hissetmem onla yaşadığım güzel anlar güzel olarak kaldı ve bitti ne kadar canım acısada bir süre tadında bitmesi lazımdı ve bitti maalesef
- 9 gü
Keşke onla olan hayallerim gerçekleşseydi diyorum bazen ama hayırlısı değilmiş demekki diyorum sonra bir kız çocuk hayali kuruyorduk ona benzeyen şirin cadı bir şey ;) hayallerimin altında ezilmenin acısını yaşıyorum bazen birisini evlenirken görünce aklıma o geliyor keşke olsaydı diye neden olmadı diyorum ama sonra Allah’ın gördüğü benim göremediğim bir şey vardı demekle ikna oluyorum zor bir durum benim için ilk defa ciddi bir şeyler düşündüğüm insanın kendi hatalarıyla telafi edilemez şeylerle elimden kayıp gitmesini hazmedemiyorum gelen her insan bence bir şeyler götürüyor karakterinden ve benden neşemide götürdü enerjimide
Soran9 güŞu an neden olurunuz yok hatalarınızı neydi
- 9 gü
Şahsen benim ona karşı hiçbir büyük bir hatam olmadı hiç aldatmadım adam gibi sevdim onu son an kadar ama onun sevgisi hep bir şeylere dayalıydı hep çıkar gözetiyordu ailecek beni çok bunalttılar ve karakter olarak her türlü olumsuzlukla mücadele edecek bir yapıya sahip değilimcbu olumsuzlukları karşı kişi bu hale getirdiyse eğer sonsuz bir mücadele kredisi yok hiçbir şekilde bende manipüle edici olaylar oldu yalanlarını yakaladım bir çok kez ciddi konularda ve Buda bardağı taşıran son damla oldu
1 yılİstek farklılari doğar. Bir kişi artık bir çok şeyi yaşayıp doymustur diğeri daha yeni başlar hayata
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılBen olmazdım kardeşim yaşında olurdu tam. Ama kişiye göre değişir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl10 yaş çok fazla. 4-5 yaş belki ama 10 yaş küçük biriyle zor.
00 Yorumla
1 yılKişisel olgunluğu edinebilmişse olabiliyor lakin genelde olumsuz sonuçlanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalama,
Bu yaştan sonra çocuk bakıcılığı mı yapmak istiyorsun?
Kendine koca bul çocuk yapma konusunda kocan yardım eder sana 👍 çocuk sahiplenilmez çocuk doğrulur.
04 Yorumla- 1 yıl
Abartmayın ya 10 sene ile Allah aşkına ya biri nine biri çocuk oluyor yuh yaaa 10 sene çabuk geçen bir süreç abartıp durmayın 50 sene gibi Sanki 25 yaş da asla çocuk değil kocaman adam sanki 0 5 yaş gibi bahsediyonız abartı herşeyiniz
Cevap sahibi1 yıl@Ilçinneziha Biz erkekler geç olgunlaşırız. Bir çok kadın kocasının olgun olmadığını söyler. Çocuk gibi davranıyor derler kocaları için bunun sebebini hiç düşündün mü?
- 1 yıl
Ya ne alakası var benim tanıdığım 34 yaşında bir kız var çocuk gibi davranışları her şeyi bir dolu da sevgilisi var herkes kızı 20 sanar tipi kendi çocuksu bizim arkadaşımız dı üstelik yaşını duyunca şok olmuştuk çevirmede polis bile şaşırıp yaşını bu mu demişti öyle öğrendik ne alaka bu kişiye göre değişir ama ne erkekler tanıdım 30 yaşında o kızın amcası gibi gözüküyor niye genelliyorsunuz herkese
Cevap sahibi1 yıl@Ilçinneziha Ben karakterle ilgili konuşuyorum sen illa görüntü ile ilgili yazıyorsun 👍 Hiç duymadın mı yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda doyulmaz derler. Biz adam gibi erkekler evlilik deyince ömürlük düşünürüz. Sence bu 35 yaşındakı kız 25 yaşındakı bu çocuğa ne kadar süre katlanacak?
Hadi diyelim 10 sene katlandı 45 yaşına gelen bu kaşına 35 yaşında bir erkek katlanmak istemez. Sadece fiziksel olarak düşünme genel düşün 👍
1 yılburada var öyle bir iki canım, akıl danışabilirsin. bi tek onlar ciddiye almış hayat boyu
00 YorumlaBenden 10 yaş küçükle olmam çünkü 11 yaşında olmuş olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılUygun değil ilerde başkasına aşık olacaktır daha yaşı olgun değil tavsiye etmem
01 Yorumla- 1 yıl
Karakter meselesi evli çocuklu olup eşini aldatanlar var o denli lanet bir bozgunluk içindeyiz ki sormayın
asla diyorum ama büyük konuşmak istemiyorum başıma gelmesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır benden 3-5 yaş büyük olması hep bana daha ideal gelmiştir diğer seçeneklere kapalıyım…
02 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik için 25 yaş uygun mu sadece cinsellik için , bunu dert eder misin
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Kızlar maalesef kendinizden 10 yaş küçük değil büyük olana bakın
01 Yorumla- 1 yıl
Niye 10 yaş büyük amcalara bakıyormuşum hadi ordan size yaşlı olan bize yaşlı değil mi boş yapma her kızın biyoloji si de aynı değil amca ile Niye gezeyim ortada
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden moralin bozul belki onunla mutlu olucaksin
114 Yorumla
Soran1 yılÇok fazla yaş farkı. Onla konuşmayı çok seviyorum ama yaş farkını göz ardı edemem sanki
- 1 yıl
Evlimisiniz her ikinizde?
Soran1 yılHayir
- 1 yıl
Neden istemiyorsun peki bi yanlisini flan gordunmi?
Soran1 yılHayır bi yanlışını görmedim aksine bana gore çok iyi. O yaşta biriyle olmak ona haksızlık gbi geliyor
- 1 yıl
Neden haksizlik hissediyorsun?
- 1 yıl
Bende farkli dusunuyorum senden mesela
Soran1 yılYani daha genç güzel enerjik birini hak ediyor gbi geliyor
- 1 yıl
Sende kotu biri degilsinki sende enerjik tam yasinda mutlulugu hakedecek birisin haksizlik yapma kendine bence
Soran1 yılTeşekkür ederim böyle pozitif konuştuğunuz için. Ne biliyim çok detaylı düşünüyorum. Normalde ona karşı çok direndim ben ama son zamanlarda yakın hissediyorum. Geleceğe yönelik konuşmak falan çok etkiledi beni. Başta nasıl olsa bisey hissetmiyorum diyerek rahattım ona karşı gülüp geçiyordum bana olan ilgisine
- 1 yıl
Yani cok naif birisin eminim senin icin cok guzel olur emin ol her
Snlamda sevgi saygi tadilasi duygulsr hepsini dusun
Soran1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumun icin
- 1 yıl
Rica ederim ne demek danismak istedigin bisi olursa yazabilirsinelimden geldikce yardimci olurum
- 8 ay
Durumunuz Şu an sanirim cok ileride :)
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu büyüteceğine git bi çocuk evlat edin sevabı olur en azından
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen 20 yaş küçüğü ile beraber oldum kafalar uyuduktan sonra bedenler birbirini arzuladıktan sonra yaşın hiçbir önemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendimle aynı yaş biri bile olmaz ama bu benim için geçerli bişey insan nasıl mutluysa öyle yaşamalı istediğini yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşı küçük erkeğe güven olmaz evlendikten sonra gözü dışarı kayıp seni daha genç biriyle aldatmayacağının garantisi var mı
01 Yorumla- 1 yıl
Bravo
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılErkekler ama kadınlarda pek rastlanan bir durum değil, gençler de şimdi hep kendineen büyüklerle olmak istiyor, malum @исмаил’a para vermek istemiyorlar
00 Yorumla Hevesini kırma ya çocuğun Burak hersey olacağına varsın oda benim gibi demekki olgunlari istiyor çok gormeyin
03 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
1 yılolmaz özellikle kadının büyük olduğu ilişki çok zor ama bu aslında karşı tarafa ve sana da bağlı eğer olgun birisi değilse ve sen olgunsan sevgili değil anne olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOWWWW evde kalmış kızın ben buldum ama bulduğum kısmet olmadı demek için girdiği çabalar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendimden büyük biriyle ciddi düşünmem. Ciddi düşünen erkeğe de üzülürüm yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni mundar eder tecrübeli biri lazım sana hemen bitmeyecek uzun saatler geçireceğin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBenden küçükle sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlur neden olmasın? kafalarımız uyuşuyorsa yaş çok abüsrt kaçmadıkça önemiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşı komşu 10 yaş büyük hoşlanıyorum kendisinden bana karşı boş değil açılamıyorum bir türlü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKafa yapısı olarak anlaşabileceğinizi düşünmüyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayHamile misin :D
1 yılYapma.
Yapma.
Yapma.
Tersi bir durum normal ama bu durum anormal sonuçlar doğuruyor.
Duygulara değil gerçeklere tutunun.00 YorumlaArkadaşımın düğünü var bir ay sonra aynı senin gibi o da yaşlar da aynı ve kadın öğretmen çok iyiler bu arada
00 YorumlaBelli bir yaşa geldikten sonra evet. Onun da reşit olması lazım. Hatta daha iyi olur hem genç hem çıtır
00 Yorumla
1 yılBaşlamadan bitir
Şimdi biraz üzülürsün veya üzülür ama ilerde daha fazla uzulebilirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Sadece hoslanti ve anlık zevk mi yoksa ilerisi iicin ciddi bişey mi
02 Yorumla
Soran1 yılİlerisi için konuşuyoruz. Ama ben yapamam gbi hissediyorum
1 yıl1 defa oldum biraz tuhaf ti ama kız aşırı arzulu idi
10 Yorumla
1 yılmalum kpnı bell amaçlar karşılıklı ise söz konusu yaş deği beceri:))
00 Yorumlaçaktır rahatla ne millete soruyon ablacım sonuçta verecen
00 Yorumla
1 yılOlurdum ki erkek olarak 10 yaş ideal ama 40 yaş için 😉
05 Yorumla- 8 ay
😅 fazla fazla özgüven , ya da açlık başka ne olacak
- 8 ay
😅😂 gerçekten ortalamanın altındaymış , e sen ne yaptın peki
- 8 ay
Bana demiyordu zaten benim yaşımı tipimden dolayı kimse tahmin edemiyor o slaakda beni çok küçük sanmıştı bende bozmadım birgün kız arkadaşım 30 yaşında demiştim oda kartmış sen tazesin demişti yani yüzüme baka baka 45 yaşında adam 30 yaş için kart dmeişti 😂😂 o an diyemedim o kız arkadaşım ile yaşım aynı aslında sen beni 22 sandın diye bozamadım diye
1 yılBenim yaşımda. Hayır, iki yıl içinde yeniden düşüneceğim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
1 yılErkekler için normal durum
05 Yorumla- 1 yıl
Niye güncelliyorsun soruyu sürekli
Soran1 yılDurumu açıklıyorum bazı kisilerr yazmaktansa. Yorumlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsin
- 1 yıl
Birlikte olmak dersen anlaşılacağı seks değil mi
Soran1 yılYoo ben öyle düşünmedim
- 1 yıl
Açık kapı bırakmış gibisin
tam olarak yaşlar kaç?
010 Yorumla
Soran1 yıl25 35
Soran1 yılNiyetim ciddi diyerek geldi. Birliktelik derdinde değil. Evlenelim diyor
Soran1 yılYani şu an evlendiğimizde ailelere yaş farkını daha ufak söyleriz falan konuşmaları içinde. Tayin olabileceğimiz yerleri konusuyoruz
Soran1 yılSanalda tanıştık yakın yerdeyiz yanyana geliyoruz. O Şu an dediğim gbi tayin mevzularıni falan nasıl ayarlasak diye düşünüyor.
Soran1 yılHayır bisey yaşanmadı. Öyle temas içinde değiliz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl16 ? Ahahahha mümkünatı bile yok
10 Yorumla Ol kız niye olmayasın.
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler