Eşim başka erkeklerle konuşmama ses çıkarmıyor normal mi?

3 yıldır evliyiz ve sıkıldım diyebilirim. Instagram'dan bana istek atıp yazan çok tip var, geçen eşimin yanında onları gösterdim ve şakasına isteğini kabul ettim ve cevap verdim. Eşim de ne dedi diyerek konuşmayı okudu güldü. Ben konuşmaya devam ettim, her yazdığımı eşime söyledim ve eşim de gülüyordu. Sorun şu, ben bu kişi ile 3 gündür mesajlaşıyorum ve eşim bunu biliyor, sorun etmiyor. Bu sabah bu adam 3 kere mesaj attı ve ikimiz de uyandık. Eşim seninki yazıyor gene dedi, geri uyudu. Sormaya da çekiniyorum doğrusu ama rahatsız olmuyor musun kıskanmıyor musun demek istiyorum ama çekiniyorum sanki kıskanmıyorum derse her şey bitecekmiş gibi hissediyorum. Aynı zamanda da başka birisiyle konuşmak bana iyi geldi. Nasıl bir yol izlemeliyim? Şu anda ben o adamla konuşmamı sonlandırmayı düşünüyorum.
Güncellemeler
4 sa
Öncelikle yaptığım şeyin doğru mu yanlış mı olduğunu sormuyorum. Ben zaten bütün konuşmaları eşime okuyorum. Sorun sessiz kalması ve sadece gülümsemesi. Bana karşı bir mesafesi yok aynıyız. Ve kendisine seni kıskandırmak için yaptım hiç kıskanmadın mı neden sessiz kaldın diye sorucam şimdi. Ayrıca bazı abaza erkekler bu gönderiye yorum atmışlar hepsini şikayet ediyorum. Gidin kendinizi başka yerde tatmin edin ben beni anlayıp yardım fikir verecek yorumlar için buraya başvurdum.
Eşim başka erkeklerle konuşmama ses çıkarmıyor normal mi?