6 ay oldu boşanalı, stalklamamak için ne yapmalıyım, her yerden engelledim ama sürekli bakma isteği oluyor, elim istemsiz gidiyor
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 ay oldu boşanalı, stalklamamak için ne yapmalıyım, her yerden engelledim ama sürekli bakma isteği oluyor, elim istemsiz gidiyor
Cevap
17Cevap
Kötü mü ayrıldınız? Zamanla geçiyor aslında şu an hafif kıskançlıkta vardır muhtemelen. Zamana bırakmalısın.
Kıskançlık yok inan ki sogudum yaptıklarından sonra annesiyle tartıştık diye bitti biliyor musun 8 aylık evliligim
Peki bakınca rahatlama mı oluyor? Zor bir süreçtir eminim. Dertleşmek ister misin?
Hayır hiç bir şey hissetmiyorum ama bana yem atıp duruyor arkadaşlarımın benimle olan fotosunu begeniyir bilerek arkadaşımda engelledi bana yem atıyor ben yazıyım diye yazmadım ama aylardır da engelli
O seni kıskanıyor özlüyor olabilir mi?
Özlese ne olacak ki adam beni 10 günde boşadı bir anda
Gizliden çıkayım oradan konuşalım mı?
Ben eski sevgilimi bile kıskanıyorum başkalarıyla ilişkiye giriyordur diye eski eş daha zordur
Of inan ki kime ne yapıyorsa yapsın haksız yere boşadı sogudum zaten ama istemsiz bakasım geliyor
Ayrılalı 6 ay mı oldu?
Başlarda çok bakmak istersin yavaş yavaş unutmaya başlarsın artık haftada 1 bakarsın sonra unutur gidersin ama zaten 6 ay olmuş bakmayı biraz unutman gerekirdi
Seninle girmiyor muydu?
Son zamanlarda arkadaşimin benimle olan videosunu falan beğendi bilerek engelledi yakın arkadaşım böyle böyle kendini hatirlatiyor
Benim esim annemi eve almadi sevmedigi arkamizdan konuşan kuzenimle eve geldiler diye vayh ben ne yapim o zaman 😞
Allah yardımcın olsun
Amin teşekkür ederim
İyi bir FB bul herşeyi unutturur sana bu şekilde unutturduklarim var
Normal yakında bu istek bitecektir
Umarım insallah
yeni eş yap ne var eskide sanki :d
Of saçma sapan konuşma
Alışkanlıklar kolay vazgeçılmıyor demekki
stalklama hayat devam ediyor devammmm sdfgsdf
Hala seviyorsun
Sogudum ama inan ki dönse istemem
Evet işte bakmamak için ne yapsam acaba
O hep zaten iyi gun dostu kötü günde olmaz kaçar annem ameliyat olduğu zaman benimle ayrilmisti biliyor musun sevgiliyken
Evliyken sorunlar olacak illaki hiç birine göğüs geremedi ona göre hiç sorun çıkmasın bunun dediği olsun ne olursa olsun tamam diyim kötü bir şey olmasın
Olmadı da
Evet öyle zaten inan ki istemiyorum güvenmiyorum beni yine bırakır gider olsada
Peki o bırakmasına rağmen neden hala bana ulaşmaya çalışıyor yem atıyor bana sosyal medyadan çocuk hibi bir erkek neden yapar
Bende güvenmiyorum insan eşine sahip çıkar bir anda bırakmaz 8 ay ya evki kaldık ailem bile bor daha deneyin böyle şey mi olur dedi onları bile yok saydı annesi doldurdu
Ahimi aldı demi
Yeni eş bul
Aklinda
Yükseliyor musun ona halen daha 🤣
Amaç ne, hala unutamadin mi
Amacın ne
Niye
Neden boşandınız
Annesiyle tartıştım diye
Mutsuz muydunuz
Ani boşadı 8 ay sürdü evliliğim
Sebep?
Annesiyle tartıştım üstüme geldiler ondan sonra bitirdi
Başkasını al hayatına
Kolay değil öyle yeni bisandim bir başkasıyla yapamam
Biraz zaman ver o zaman kendine
Unutamamissin
Çokmu arzuluyon
İyi mi mikerdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Altı ay geçmiş olsa bile yaşanan hatıraların izi hemen silinmiyor, bu yüzden kendini hiç suçlama. İçindeki merak duygusu çok insani ama her stalk, açılan o yarayı yeniden kanatıyor maalesef.
Aklına her geldiğinde telefonunu hemen uzaklaştırıp kendine yeni bir odak bulmalısın. Kendi hayatının başrolü sensin, odak noktanı onun hayatından çıkarıp kendi mutluluğuna çevirme vaktin geldi de geçiyor bile. ✨
Peki en son ne zaman sadece kendin için güzel bir şey yaptın, bu akşam kendine küçük bir jest yapmaya ne dersin? 💖