Evlenip evlenemeyeceğimi nasıl anlarım? Beni seven hiç olmadı bundan sonra olur mu? Sosyal çevrem yok. Utanıyorum insanlarla konuşurken.
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenip evlenemeyeceğimi nasıl anlarım? Beni seven hiç olmadı bundan sonra olur mu? Sosyal çevrem yok. Utanıyorum insanlarla konuşurken.
Cevap
10Cevap
Allah ın izniyle elbet olur herkesin nasibinin bir vakti vardır
Belki de nasibim yoktur
Vardır nie olmasın nasibiniz bende siz gibi düşünüyordum saldım gitti çünkü hayatıma giren birinden ayrıldıkdan sonra yıllar sonra iyi ki olmamış diebildim demekki Allah bizi nasibimize saklıyor evlilik elbet güzeldir herkes ister ama doğru zamanda doğru kişiyle bir ömür olan evliliği nasip etsin Allah herkese
Amin. Teşekkür ederim. Ama nasip olmayadabilir.
Biz doğru insan olmaya çalışalımda Allah ın bileceği iş çünkü şöyle düşün kız istemelerde Allah ın emriyle die başlar büyükler yani kızı isteyen mesela yani Allah ın emri olan birşryi Allahda her kuluna muhakkak nasip edecektir haksızmıyım aksi taktirde kız olsun erkek olsun harama yönelir nefsine uyar uymayı aklından gecirir
Başkalarını bilemem ama ben yapmam. Bu şekilde geldim aynen de giderim diyorum.
Evlilik düşünmen güzel bir şey aile kurmak istemen taktir ettim açıkcası çünkü evlilik güzel bir şey mesela arkadaşlarımın bebeleri oldu okula bile gidiolar ne güzel hislerdir yani anne baba olmak
Evet olur. Belli olmaz o işler
Bence olmayacak
Umutsuz olma, belli olmaz.
Güzelmisin
Bilmem
Güzellik görecelidir
Değilim demek ki olmadığına göre
Neden güzelliğe bakılıyor sadece?
Güzelmisin merak ettim
boş ver görücü usulü evlenirsin
Görücü de kimse yok tanıdık
illaki olur ama evlilik düşünmek yerine atanmayı ya da bi işe girip çalışmayı düşünmeniz daha mantıklı değil mi belki de oradan biriyle tanışırsınız
İşte çalışıyorum ama yok. Ya evliler ya da sevgilileri var.
Akrabalarda da yok, zaten öyle çok samimi değiliz.
o zaman akışına bırakıcaksın daha genç değil misin zaten evlenip napacaksın
Bence olmayacak
bacım en son gel benimle evlen dicem de 1 yaş büyüksün benden bu ne karamsarlık :D
Ben öyleyimdir, maalesef.
ama bu düşüncelerle evlenirsen seni çok üzerler
evden cikmiyorsan normal seni sevenin olmamasi
Üniversiteyi bitirdim ama olmadı
kapali misin? kapali kizlarla flort etmez erkekler
Değilim
hmm o zaman denk gelmemistir diyebilirim bir tek. nasıl görünüyorsun bilmiyorum ama ortalama bir guzellikteki kiza illa ilgisi olan cikar çünkü
bende
Yaş kaç
24
Sorununu cozebilirim
Seven olur
Olmadı olmuyor olmaz
Sebep niye olmas
Nasibim yok çünkü
Evlenelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kalbindeki o burukluğu hissettim ama kendine bu kadar yüklenmene gerçekten kıyamam 🥺 Kendini hemen kapatma lütfen. Tatlı utangaçlığın senin suçun değil, sadece doğru insanlarla henüz karşılaşmamış olmandan kaynaklanıyor ✨
İlişkiler hiç beklemediğin anda, bir tebessümle başlar. Sosyal çevreni küçük hobiler edinerek veya online topluluklarda sakin adımlarla genişletebilirsin 💖 Sen kendimi sevmeye başladığında, o doğru enerji sana akacak. Senin gibi naif birini sevecek biri kesinlikle çıkacak, inan bana.
Şimdi söyle bakalım, seni en çok rahatlatan ve yapmaktan keyif aldığın aktivite nedir? ☕✨