Evim var, arabam var, arsam bile var. Ama gel gelelim, ne zaman kızlarla tanışsam, konuşsam, ne iş yapıyorsun, diye soruyorlar. Fabrikada çalışıyorum, diyince, yüz ifadeleri düşüyor, soğuyorlar, itici geliyor. İlişkim olmuyor bu yüzden. Bir keresinde teyzem bana, sana kız buldum. Bilmem kimin kızı, ariyim konuşiyim mi dedi. Bende tamam , konuş ozaman dedim. Kızı aramış. Söylemiş. Kız demiş ki. O beni taşıyamaz. Bilmem ne. Halbuki yüzyüze görmüşlüğü yok beni. Hiç görmedi. Ben uzaktan görmüştüm, bi yerde. Neyse. Neden kızlar mesleğe bakıyor? Bende çalışırım, eşimde çalışır, geçiniriz demiyorlar? Bu kız işi olan, çalışan bir kızdı, statüsü de yüksek değil. Normal işçi. Beğenmedi statümü. Teyzem söylemiştir evi var demiştir. Ama keşke ev alacağım parayla, iş yeri açsaydım. Tipimde iyi. Bakımlıyım ,33 yaşındayım.
- 11 ay
Statü seviyesini bir kenara bırakıp bilgi birikimi ve kişisel gelişime odaklanın, zeki bir kadın kişinin konumuna değil kafa yapısına ve sağlıklı Bilgi Birikimine bakar.
Diğer kesim zaten zehirli, onlar para peşinde köpeğin koklaya koklaya yemek araması gibi zengin adam ararlar siz kendi tercihinizi yaparsınız, eğer kişi belirli bir seviyeye gelmiş ise o halde başkalarının söylediklerini umursamaz.04 Yorumla- Soran11 ay
Kısmen söylediklerin doğru, ama, zeki olmak, kişisel gelişim, bilgi birikimi, onlara göre, üniversite okumaktan geçiyor. Zeki olsaydı, iyi bi mesleği olurdu, diye düşünüyorlar. Haksız da sayılmazlar aslında 😊
- 11 ay
Çoğu zaman hayır açıkçası bir insan konuşurken bile nasıl bir seviyede olduğunu belli eder, ve bir kaç cümle herşeyi değişir herşeyden önce duruşunuz değişir ve insanlarin bakışı da değişir.
- Soran11 ay
Teşekkürler, faydalı yorumların için
- 11 ay
Faydası olduysa ne mutlu, rica ederim iyi günler
En İyi Cevaplar
- 11 ay
bu konuda korkun varsa yok et, 33 yaşında adamsın yapabileceğin her şeyin en iyisini yapmışsın belli ki. bundan sonra da alacağın kadına bağlama kendini, o kadınlar bana bakacak mı diye seni seçiyorlarsa sen de bu yaşıma kadar çabaladım size mi bakacağım de bak nasıl pervane oluyorlar, malın mülkün var illa ki birisi çıkar karşına benim abim 45 yaşında evlendi, gerçek aşkı ve mutluluğu buldu. demiyorum ki herkesle beraber ol medeni insan medeni insanı çeker sen keyfine ve zevklerine bak ne ile mutluysan onu yap.
22 Yorumla- Soran11 ay
Ya ben 37 yaşına gelmiş. Evi barkı olmayan, ailesiyle kirada oturan adamlar tanıyorum. Ben yine birikim yaptım. Bu yaşıma kadar ev kredisi ödedim. Araba aldım. Bundan sonra dediğin gibi yapcam. Teşekkür ederim yorumun için
- 11 ay
rica ediyorum, her zaman:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- 11 ay
:( Üzüldüm adına bende vicdanlı ve iyi birisi olsun diyorum kendi kanımca ömrüm boyunca bana gerçekten değer verdiğini hissetiren bir adam istiyorum umarım bir gün karşıma çıkar çünkü bir kadın herşeye katlanabilir ama sevgisizliğe ve sadakatsizliğe asla ben böyle düşünüyorum neyse
110 Yorumla- Soran11 ay
Doğru düşünüyorsun. Çevremde vicdanlı ve iyi kimseler çok. Umarım sende istediğin gibi birini bulursun. Sevgi ve sadakat önemli her iki cins için. Yaşın genç senin önün açık, ama benim yaşım geçiyor. İşim zorlaşıyor
- Soran11 ay
Başka yorumunu gördüm. İzmir'de mi oturuyorsun? Buz pateni mi yapıyorsun
- 11 ay
Çok aşırı artitstik değil ama iyi kayıyorum evet temel hareketleri biliyorum ama hızlı hızlı kaymak çok hoşuma gidiyor istesem hemen geliştiririm ama eğitime küçükken gittim birkez vaktim olmadı liseden dolayı araya pandemi girdi ondan sora koptu
- 11 ay
izmirdeyim evet
- Soran11 ay
İyi bir ara beraber kayarız ozaman, 😅
- 11 ay
Az çöpçatanlık yapayım tanış kız seversiniz belki
- Soran11 ay
@Baydiyeceksiniz eyvallah kardeşim 😄 ama kız abi ayağı yaptı bana başka bi yorumunda. Abi falan diyo. Üzüldüm
- 11 ay
Bu kızmı kanka okadar uğraştım olmuyor benim daha da yapacak bir şeyim yok 😁
- Soran11 ay
@Baydiyeceksiniz sağol, yardımın için.
- 11 ay
Eyvallah kanka kendine iyi bak
- 11 ay
Kanka beni statüm için param için sevecek hiç sevmesin bunlar için birlikte olan sendeki bu özellikler kaybolduğu zaman oda gider onun için karakter önemlidir gerisi olur merak etme seni sen olarak sevecek birisini bul Allah karşına iyi insan çıkarsın
13 Yorumla- 11 ay
Yukarı yanlış yazdım doğrusu bu
Kanka seni statün için paran için sevecek hiç sevmesin bunlar için birlikte olan sendeki bu özellikler kaybolduğu zaman oda gider onun için karakter önemlidir gerisi olur merak etme seni sen olarak sevecek birisini bul Allah karşına iyi insan çıkarsın - Soran11 ay
Teşekkür ederim, güzel kardeşim. Noktalama işaretlerine dikkat edersen, daha iyi olur senin için 😅
- 11 ay
Rica ederim kanka ben bodoslama dalıyorum nokta virgül hak getire 😁
- 11 ay
Böyle düşünenlerle evlense ne olacak Allah aşkına, daha bunlar insan bile olamamışlar. İnsanların çalıştığı mesleğine göre değerlendirip kendilerini bir halt zannediyorlar. Ne çirkin bir davranış, ne avam ve görgüsüz tavırlar
12 Yorumla- Soran11 ay
Walla. Bunlardan çok var çevremde. nsan olamamışlar demişsin de. Çoğumuz insan değiliz ozaman 😄
- 11 ay
Ben çevremde böyle kız bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim 😅 erkek olarak da kuzenimin biri öğretmen, doktor bir kadınla görüştü ama kafaları uymadı. Bunlar insanın hayata bakış açısıyla ilgili bir durum.
- 11 ay
Maalesef seçeneklerde hoşuma giden şık olmadığı için yazıyorum. Senin nasibinde yoksa olmasın çok takma. Hayırsız bir evlilik yapmaktansa bekar kal ya!
12 Yorumla- Soran11 ay
Nereye kadar bekar kalcam ya. En azından birlikte yaşadığım kadın olsun hayatımda. Evimde aşk olsun, romatizm olsun istiyorum
- 11 ay
İstemek en doğal hakkın ama mutsuz olmaktansa.. enerjini iyi tut illaki seni bekleyen biri vardır er ya da geç buluşursunuz
Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Senin kafa yapın da sorun kendini kücümseme şükret ilk iş evin var kira derdi yok ev sahibi bahaneyle cıkarmaz türkiye baslıca sorun bunlar. Kısmet olmamıstır bence sende secici ol bekle. Fabrikada calısan olsan ne olcak kendini kücümsersen kaybedersin
03 Yorumla- Soran11 ay
Kimseye karşı kendimi küçümsemiyorum da, yaşadığım olayı izah ettim. Ben düz işçiyim, kimse bana bakmaz, sevilmiyorum demedim ki. Tanıştıklarım böyle, mütevazi kızlar nerede, diye soruyorum
- Soran11 ay
33 yaşındayım, daha karşıma çıkmadı, 60 ımdan sonra çıkar umarım,😅
- 11 ay
Kendinizi geliştirin, karşınıza elbet birileri çıkar.
18 Yorumla- Soran11 ay
Geliştirmeden çıkmaz mı peki? Meslek açısından, üniversite okumadım. Derslerim kötüydü, liseyi bile kopya çekerek geçtim. Bitirebildim. Her sene altdan sorumlu dersim kalırdı. Her sene sınıfta kalma korkusu yaşadım. Bi kere kaldım da
- 11 ay
Kendinizi geliştirmeniz sizin için iyi sonuçlar doğurabilir.
- Soran11 ay
Teşekkürler yorumun için, ne yapmalıyım bu konuda, kendimi geliştirmek için?
- 11 ay
Kitaplar okuyun, felsefe iyidir bu gibi konularda, sizin düşüncelerinizi değiştirebilir, filmler izleyebilirsiniz, belgesel de olabilir, dil öğrenebilirsiniz, başka yabancı sitelerde dilim değişim ve kişisel gelişim için yabancılarla konuşup yeni bilgiler ve arkadaşlıklar edinebilirsiniz.
- Soran11 ay
Faydalı yorumların için teşekkür ederim. Ne tür film izlememi tavsiye edersin? Belgeselden başka? Ayrıca ingilizcemi geliştiemeye çalışıyorum. Doulingo indirdim. Sıkıldıkça giriyorum ama oraya girince de sıkılıyorum 😄 ama yinede fena sayılmam İngilizce'de. Almanca, Rusça öğrenmeye de çalıştım ama, telefon uygulamaların da çok zor. Hiç öğrenemedim desem yeridir
- 11 ay
Bilmem, zevkinize göre filmler izleyebilirsiniz. Mesela Kore dizisi önerebilirim, “Liar Game”, etkileyici bir dizi, farklı anlamlar içeren bir dizi..
- Soran11 ay
Bu diziden, alacağım ders nedir? Bana ne gibi faydası olacak bilgi olarak?
- 11 ay
Kime güvenmeniz gerektiğini öğreneceksiniz.
- Gizli Üye(25-29)11 ay
Sen yanlis insanlara denk gelince insan herkes oyle saniyor. Bana da bazi erkeklerin on yargiyla yaklastigini dusunuyorum benim isimle degil tarzimla alakali daha cok. Herkes herkese bir nal koyuyor. Kisisellestirme bence bunu icinde. Kendini yetersiz goruyorsan statu yap. Ama ben boyle iyim diyorsan sacma sapan egosu olmayan birine denk gelirsin elbet birgun.
03 Yorumla- Soran11 ay
Statü öyle kolay yapılmıyor canım. Her isteyen statü yapsaydı ne güzel olurdu, dünya. Senin tarzın neymiş merak ettim. Nasıl tarz yaptın ki ön yargıyla yaklaşsınlar?
- Cevap sahibi11 ay
Kolay oldugunu iddia etmedik. Tarzim dogru ama zamane gencligine hitap etmiyor.
- Soran11 ay
Nasıl ya. Anlamadım. Ne giyiyon, saçın başın, nasıl? Zamane gençliğin tarzı ne ki, senin tarzın onlara hitap etmesin? Ayrıca Yaşın kaç? Gençlere hitap edip napcaksın, olgun erkeklere hitap et, evlenirsin belki, gençler evlenmeye karşı. Olgun biri alsa alır seni 😅
Para avcısı kız denk gelmiş hep, nasiptir ama bakım çok önemli. Böyle bakımsız, kötü kokan, traşına dikkat etmeyen biriysen zor. Giyimine dikkat etmelisin, bi çok şeyin olabilir elbet ama bakım ve görünüm önemli.
10 Yorumla- 11 ay
Bu s'alaklar için statünü geliştireceksen git kendini as daha iyidir. Bunları s'kme bile çoğalmasınlar.
Kendi işini kur ya da işinde yüksel, biriyle tanıştığında işçiyim de, statün için değil kişiliğin için seçil10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 ay
Böyle düşünün insanlardan uzak durun olmadığı için sevinmelisin
16 Yorumla- Soran11 ay
Kadınların geneli böyle. Bu yaşadığım bir, iki, kişiyle sınırlı değil. Tamam herkes böyle değil ama çoğunda yaşadım bu sorunu. Sen böyle değilsin anladığım kadarıyla. Mütevazisin... Benim en çok kızdığım şeyse, çevremdekilerin. Evlen, çalışan biri bul, sende çalışır, geçinirsiniz. Demesi. Çalışan, işini seven, kızlar buldular, onlarda, mesleğim yüzünden reddettiler. Övünmek gibi olmasın, yakışıklı, sempatik sayılırım, yolda dikkat çekerim, kızlar bakar. Ve kızlarla tanıştığım da, mesleğimi duyduklarında hemen yüzleri bozuluyor. İlk başta yakışıklı biri geldi diye seviniyorlar, bakıyorlar, sonra konusunca, hersey güzel. Ama memleketimin sivas olduğunu duyunca, yaşamın 33 olduğunu duyunca ve mesleğimi duyunca soğuyorlar. Neden böyleler. Tanıştığım kızlarda 25 yaş üstü genelde. Minimum 22 yaş. Oda olgun gösterdi diye tanışıyorum. Bi tanesi 20 yaşındaydı 25 gösteriyordu. Ama bazen 31 yaşında olup, 25 gösteren kızlara da denk geldim
- Cevap sahibi11 ay
Ben çok yanlış buluyorum bir insanı statüsüne göre değerlendirmeyi ben üniversite mezunuyum istesem mesleğimi yaparım ama ben yapmıyorum markette çalışıyorum bu benim kötü olduğumu göstermiyor ki bir insanın mesleğinden önce insanlığına bakılmalı düzgün ailesine saygılı mi güvenilir mi bunlar önemli işine bakarım ama fabrika da çalışmasını sorun etmem baktığım şey çalışkan mi kac yıldır o işi yapıyor çalışıp evine bakar mi bunlar önemli zenginlikten ziyade iyi bir eş iyi bir baba olabilir mi bu önemli evlenecek insan bunlara bakmalı bence
- Soran11 ay
Çok haklısın bu konuda
- Cevap sahibi11 ay
Onlar evlenecek olgunlukla değil olmadığı için sevinmelisin hayırlısını beklemelisin olmuyorsa nasibin böyleymiş ben artık öyle düşünüyorum
- Soran11 ay
Aynen nasip işi. Olmuyorsa, olmuyor. Ama çevremdekiler anlamıyor. Kızıyorlar bana. Evin var, araban var, yakışıklısın, iyi kötü bir işin var. Evlen diyorlar. Bul kız, evleneyim diyeceğim en sonunda. Saygısızlık olmasın diye söylemiyorum büyüklerime 😅 ama en sonunda söyliycem valla tak etti
- Cevap sahibi11 ay
Sende haklısın çevre baskısı çok oluyor anlamıyorlar çevrende de tanışabilecegin biri de yok sen ne yapasın ki emin ol tiple parayla olmuyor bu işler
- Gizli Üye(30-35)11 ay
Sen işinden memnunsan fabrika olup olmaması önemli degil. Zamane insanları gösteriş budalası olduğu için hanimefendiler ev hanimligi tercih edip üzerine bir de eşlerinin sunduğu şartları belirlemeye çalışıyorlar.
01 Yorumla- Soran11 ay
Çalışıyorlar, ev hanımlığını tercih etmiyorlar. Evliliktede çalışcam demişler. Ama statümü beğenmiyorlar. Okumuş, biyerlere gelmiş erkek istiyorlar
Öyle biriyle evlenmektense hiç evlenme bence. Ben sevdiğim insanla kuru ekmek yemeye bile razıyım.
11 Yorumla- Soran11 ay
Ehh ulen helal sana. Böyle mütevazi kadınların, tek , tük de var olduğunu görmek güzel. Eşimde çalışır, bende, kirada bile geçiniriz, diye düşünenler lütfen beni bulsun, kira ödemiycez. Babam sağolsun 😄
- 11 ay
abi bırak öyle 80 ıq seviyeli insanları takma sen bak keyfine bulursun sende kendine göre bi gacı
00 Yorumla - 11 ay
tc kızlarından bir b*k olmaz kral hepsi paranın k*peği olmuş zaten namuslu kızda pek kalmadı azaldı iyice
00 Yorumla - 11 ay
Çoğu yiyicidir. Bu devirde düzgün birini çokkkk zor bulursun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Hipergami kanka. Kadınlar kendisiyle eşit olan bir erkeğe arzu duymazlar. Fazla para kazanamıyor musun?
00 Yorumla- 11 ay
O kızda abartmış yani statüsü olsa hak verirdim de
02 Yorumla- Soran11 ay
Davul dengi , dengine derler. Öğretmen, doktor, polis, olsa anlarım bende. Ama normal çalışıyor oda. İşi güzelmiş. Masa başıymış. Ondan mı acaba?
- 11 ay
Yani kadınların çoğu statüye tav olur demek kendi yapamadigini yanında olacak adamdan beklemis
- Gizli Üye(25-29)11 ay
iyide kız haklı devir geçim devri fabrikada çalışan biriyle neden evlensin? nasıl geçiniceksiniz ki ?
02 Yorumla- Soran11 ay
Oda çalışır , bende çalışırım, kirada bile geçinirsin diyor çevremdekiler. Halbuki benim evim de var kendime ait. Arabam da.
- Cevap sahibi11 ay
ne kadar kira gelirin allah askına
- Gizli Üye(30-35)11 ay
Aslında bazı kızlar kabul ediyor örneğin ben sevdiğim adam çöpçü de olsa evlenirim ama aileleri vermiyor veya engelliyor bu nedenle reddediyor olabilirler. Tabi kimisi de fabrika çalışanıyla şunla bunla evlenmem diyebiliyor. Kısacası biraz değişik konular. Ama genelde yiyiciler kabul etmiyor. Yine de istiyorsan eğitim kariyer yapabilirsin. Daha çok şansın olur
00 Yorumla - 11 ay
Doğru kişi ile karşılaştığın zaman evlenirsin
12 Yorumla- Soran11 ay
Oluruna bırakıyorum artık. Olacağı varsa olur, olacağı yoksa, olmaz.
- 11 ay
En doğrusu öyle nasip en güzel ihtimaldir
- 11 ay
Kardeşim herkesin afedersin bi yeri kalkmış şu dönemde her şeye bir kulp bulurlar bence sal evlenme olayını hiç beklemediğin bir anda seni her şeyinle seven biri karşına çıkar emin ol
02 Yorumla- Soran11 ay
Aynen katılıyorum
- 11 ay
Dert etme yani
- Gizli Üye(25-29)11 ay
bu konuda kırmızı hapa mail gönderebilirsin belki sorunu cevaplıyabilir
02 Yorumla- Soran11 ay
Kırmızı hapa nereden mail göndercem. Emaili var mı
- Cevap sahibi11 ay
dr. redpill. turkiye@gmail. com
- Gizli Üye(25-29)11 ay
Dış görünüşe önem veririm meslek umrumda değil
013 Yorumla- Soran11 ay
Kendimi övmek gibi olmasın da, dış görünüşüm, mükemmel.
- Cevap sahibi11 ay
Görmeden bir şey diyemem
- Soran11 ay
Gizliden çık, takip isteği gönderiyim. Ordan profil resmimi gör. ya da instagram veriyim. Komple profilimi gör. Ne kadar eğlenceli, sosyal, biri olduğumu, farklı olduğumu ozaman anlarsın. İnstagram profilimi begenmeyecek kız yoktur ha. Övünmek gibi olmasın da. İddalıyım.!
- Cevap sahibi11 ay
Ok
- Soran11 ay
Hani çıkmadın?
- Soran11 ay
Instagram veriyim, profilime ordan bak. Profilim gizli ama, takip etmen gerekecek. Sonra istersen engellersin, bidaha yazamam. Olur mu
- Cevap sahibi11 ay
Sorunu beğendim
- Soran11 ay
Mesaj atılmıyor. Takip isteği gönderiyim, ordan gör madem
- Cevap sahibi11 ay
Gördüm 👍🏻
- Soran11 ay
Bende seni göreyim. Bakalım bende seni beğenecek miyim? 😄
- Cevap sahibi11 ay
Foto koymuyorum Gerek yok
- Soran11 ay
Oldu by
- Soran11 ay
Sende boş çıktın 😅
Neden böyle yapmışlar anlamadım kendi sorunları fakat bende aynı sorunu yaşadım bu yüzden anlıyorum seni çok takma kim bilir bir gün karşına biri çıkabilir?
00 Yorumla- 11 ay
Seni de alacak bir saf vardır c diyorum
11 Yorumla- Soran11 ay
😅 saf, temiz biri, Evet 🙏
- 11 ay
Ben seninle evlenirim. Hadi.
015 Yorumla- 11 ay
Hadi evlen demeyle olmuyor
- 11 ay
Ben diyorum. Karşı tarafta gönüllüyse olur. Nikah tarihi almak basit.
- 11 ay
Tamam evlenirim yazmışsın belki isteklidir konuş ozaman bakarsın olur
- 11 ay
Düzeltme gönüllüdür belki i
- 11 ay
Baksana cevap bile vermedi. Sonra kız yok diye ağlıyorlar.
- 11 ay
Görmemiştir görünce yazar
- Soran11 ay
@Baydiyeceksiniz walla şimdi gördüm. Kıza mesaj atacaktım, neyse ki hesabını silmişler. Şikayet ettiniz heralde kızı, hesabı kapatılmış. Tüh yaa. Kısmetimden oldum. İlk başta şaşırıp, güldüm ama yorumlara bakınca kız ciddiymiş. Yorumu komik ama ben senle evlenirim hadi 😄😄😄 hadiye güldüm hadi diyo kız hadii 😆😅
- Soran11 ay
Ulan kırk yılın başı bi kız buldum, onu da engelliyorlar, hesabını siliyorlar. İnsafsızlar. Ne güzel sevinmiştim. Tanıyacaktım kızı. Konuşcaktık. Belki olmazdı , belki olurdu, en azından tanışmış olurduk. Ne istediniz kızdan sildiniz hemen. Kesin bana yorum yaptı diye silindi. Başka türlüsü olamaz
- 11 ay
Kanka nasıl hesabı silinmiş gerçekten öyle birşeyse kusura bakma sende bir sıkıntı var🤣🤣 hemen nikah kıymaya niyeti vardıda
- 11 ay
Harbiden aktif değil nasıl olmuş o harbi tamda birisi sana yazacaktı
- Soran11 ay
@Baydiyeceksiniz yaw tanışcaktım en azından. O bile yarım kaldı. Hesabı silinmeseydi iyiydi.
- 11 ay
Yapacak bir şey yok bulursun birdaha
- Soran11 ay
@Baydiyeceksiniz nerden bulcam bu kızı
- 11 ay
Ya sakin ol buradayız işte. Yaz sen bana.
- Soran11 ay
Yazmak istedim, mesaj atılamıyor sana... Bende Takip isteği gönderdim. Kabul et konuşalım
Üzülme iyi biri çıkar karşına
02 Yorumla- Soran11 ay
Bakalım. Bekleyip, görelim. Çevremin baskıları beni sıkıyor ama çevreme ne diyeyim
Evini sat iş yeri aç o zaman.
00 Yorumla- 11 ay
İg hesabını verir misin tipini merak ettim
010 Yorumla- Soran11 ay
Burdan olmaz mesajla atarım
- 11 ay
Olur
- Soran11 ay
Ne oldu sonuç?
- 11 ay
Kaç yaşındasin
- Soran11 ay
Niye soruyosun, Ona göre mi evlenmeye karar verecen 😅
- 11 ay
😂bana göre fazla büyük duruyorsun ondan sordum
- Soran11 ay
Aşkın yaşı olmaz canım. Önemli olan anlaşabilmek. Olgun erkek herzaman iyidir 👍
- 11 ay
Olgun erkek iyi diyorsun da sonradan olgun diye küçük olanla anlaşamaz ezmeye başlar
- Soran11 ay
Yo ben ezmem seni. Çok iyi davranırım 😄 el bebek, gül bebek beslerim,😅
- Soran11 ay
Sende boş çıktın. Herkes gibi
burcun ne
03 Yorumla- Soran11 ay
Napicaksın? Ona göre mi benimle evlenmeye karar vereceksin 😅
- Soran11 ay
Alla alla. Neden bu durumu yaşıyorum acaba..
Burcum Yay?
Detaylı bilgi