Daha önce 5 senelik sevgilimle cinsellik yaşadım ilişkinin sonlarına doğru idi. Sonra uyuşmazlık oldu evlenemedik. Ayrıldık. Ben bir daha asla birine bakamaz oldum. Ben evlenip çocugum olsun mutlu ailem olsun istiyorum artık. Pişman oldum. Mutlu olmak haram mı oldu bana?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbaşka bir verdiğim cevap dan alıntı bakarsın
sorunun cevabı düzgün kız yok cinsellik odaklı takılanı da evde kalıyor kızların bir erkek kolayına onla yatmış bunla kalkmış kızı kabul etmez sende biliyorsun zaten genelde türkiye sunucusun daki botların düzgün temiz böyle kızları bulamadıkları için erkekler kendini kandırmak için sevgili yapıyor kızın ne olduğunu bile bile takılıyor gün sonun da atıyor işte bir kenara sonra mikrofonu kıza çeviriyoruz ben ona 2 3 yılımı verdim herşeyimi verdim o gitti benden ayrıldı başkası ile evlendi 4 5 ay sonra nasıl olabilir bu erkeklerin hepiniz şrefsizsniz gibi ilişkisi olan kız ile takılır temiz düzgün ilişkisi olmamış kız ile evlenir tabiki berkar erkekler için bu böyle yok efendim erkekler yapar kadınlar yapamaz mı sahne orada yap da göriyim bakalım ne oluyor yapanları zaten görüyorum durumunu kimse benle ciddi düşünmüyor neden evlenemiyorum güzellik de para etmiyor işte düzgün olmadık dan sonra çok sevip denemek isteyen erkekleri mahkeme salonların da görüyoruz bazen saf olmamak lazım kendini kandırmak ile geçse her şey dedem hep derdi siklmş gtun davası olmaz bu günlere mi işaret etti acaba bakirlik gitmesin her yerden veren kızlar cenneti tam bir sosyal çürüme bir de bunlar var kısa kesiyorum bu hikayeler bitmez ahlaksızlık yobazlık cahillik en yüksek seviyede ülkede en tehlikelisi okumuş olanları devlet bunun önlemini almıyor artık yurt dışı çeteleri türkiyeye gelip fuhuş çeteleri oluşturuyor malzeme bol ne dolsa bilmiyorum esc ihracatına başlarız gibi ilerde mal çok durum vahim
019 Yorumla
Soran1 yılne dion aq
- 1 yıl
senin gibi patlak kızı napiyim hadi yallah
Soran1 yılKanka sen gzekali misin acaba seni Ben napim aq amipi
Soran1 yılsensin patlak gotu patlak oe
- 1 yıl
5 yıldır takıldığın erkeye vermek den başka süper gücün yok oda koydu tekmeyi evde kaldın bizim gibi bekar düzgün erkekleri darlıyorsun burada aplam salın bizi huzur verin :) sen o erkeye vermesen başta o sana böyle davranmazdı alıcağını almış zaten hadi sana koca aramada başarılar
Soran1 yılKanka o kadar eziksin ki seni isteyen bir kız yok diye kapıda ağlıyorsun. 1. o erkeğin beni istemedigini nereden biliyorsun hala? 2. seni darladigimj nereden çıkardın herhalde gtunu skmisim darlanmissin. 3. Sen bu kafayla bir kadına yaklaşma bence mk yazik o kadına hadi yallah
- 1 yıl
sal beni rahatsız etme senin acılı dramalarını yediğini arkadan önden kazıkları dinliyemem ben karı kız peşinde pek koşmam senin gibiler dolu ülke zati eylencesine takılıyorum muhabbet geyik :) masalarını yiyenlere anlat yani
Soran1 yılGtunden yediğin kazıkları ben çaktım Sana askim uzulme bu kadar ya takma kafana uza
- 1 yıl
ben kazık yemedim ki ayrılsam bile düzgün şekilde ciddi dışına çıkmıyorum beni boşuna gündem yapma senin takıldığın maaş ile çalışan varoşlar diğilim aplam
Soran1 yılkanka sus gtundekuleri cikaramazsin yetoooo maaşımı nereden biliyorsun seni satın alirim oe
- 1 yıl
gel satın al beni bekliyorum :)
Soran1 yılYok seni almam ya sen patlaksin istemem
- 1 yıl
ben temizim aplam nasıl almassın :) garantiliyim kanıtlıya bilirim bir düşün istersen
Soran1 yılyok abi patlamışsın cok üzülürüm alirsam :(
- 1 yıl
geri iademiz de var lütfen yapma böyle kahrolurum :)
Soran1 yılof kahrol lanet şeytan
- 1 yıl
ben şeytan isem sen melek oluyorsun ozaman seve seve kayboldum :)
Soran1 yılof git cok da amimda üzdün beni
- 1 yıl
peki yuvarlanarak sahneyi terk ediyorum :)
En İyi Cevaplar
Bunu hissetmen çok normal… Böyle bir ilişki bitince, hele hele uzun sürmüş ve içinde hem duygusal hem fiziksel paylaşımlar olmuşsa, insanın içi bir süre bomboş kalıyor gibi olur. Sanki “benden geçti” diye düşünmeye başlarsın. Kimseyi göresin gelmez, başkasını sevemem sanırsın. Hele bir de hayal kırıklığı ve pişmanlık eklenince, bu duygu daha da ağırlaşır. Ama gerçek şu ki bu, şu anki ruh halinin sana oynadığı bir oyun. Çünkü kalbin ve zihnin doğal olarak kapanma sürecine girmiş. “Bitti”yi kabullenip, yeniye yer açmaya hazırlık yapıyor aslında. Bu dönemde geleceğe dair umudu görememen çok olağan. Fakat bu “hiç olmayacak” anlamına gelmez. Zamanla, doğru biri çıktığında, o bakamam sandığın kalbinin nasıl tekrar ısındığını kendin göreceksin. Evlenmek, çocuk sahibi olmak, mutlu bir yuva kurmak… Bunlar hâlâ senin hayatında olabilir. Geçmişte yaşadığın deneyimler seni kirletmez, senden bir şey eksiltmez. Sadece daha seçici, daha farkında birine dönüştürür. “Mutlu olmak bana haram mı?” diye sormuşsun… Hayır, asla değil. Bu sadece şimdi böyle hissettiriyor çünkü acın taze, hayal kırıklığın derin. Ama zaman ilerledikçe bu hisler yumuşar. Ve şunu unutma, geçmişe üzülüp pişman olmak seni kötü biri yapmaz, sadece insan olduğunu gösterir. Şimdi çok ağır geliyor olabilir ama ileride bir gün, o istediğin aile sıcaklığı, sevgi ve huzur geldiğinde, “iyi ki sabretmişim” diyeceğin zaman da gelir. Acele etmene gerek yok, sadece iyileşmene ve kalbinin biraz dinlenmesine izin ver.
16 Yorumla
Soran1 yılCok teşekkür ederim en mantıklı yorumu yapmışsınız ❤️🥺
Soran1 yıl🥺🥺
Soran1 yılBaşınızı agritmak istemem 23 yasinda saçma biri düşünün işte.
- 1 yıl
Niye ağrısın? Yaşlara takılan birisi değilim. Buradan tanışıp, 3.5 yıl hayatımda olan kişi de 24 yaşındaydı. Yaş sadece bir sayıdır. Önemli olan düşünce yapısı ve yaşanmışlıktır yavrum. Takma ve takılma böyle şeylere. Yaşını önemseseydim, sorunun üstünde 18-24 yazıyordu zaten, hiç cevap vermezdim
Hayatta ne kadar olumsuz düşünürseniz o kadar olumsuzluk yaşarsınız. Bakış açınıza göre şekillenir mevzular. O yüzden ilk olarak olaylara pozitif bakmayı denemelisiniz. Geçmişte uzun ve mutsuz sonla biten bir ilişki yaşamış olabilirsiniz ama hayat her şeye rağmen devam ediyor ve Dünya'da kafa denginiz olan birisi mutlaka yaşıyor. Sadece biraz çabalayıp ona erişmek lazım. Kendinizi mutsuz görürseniz bu isteği sürekli ertelemiş olacaksınız.
12 Yorumla
Soran1 yılMutlu olmak cok istiyorum :')
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılMutlu olmak tabi haram degil ne sana ne başkalarına! İlişkinde seks yaşayarak hata yapmışsın! Evliliğe saklanan bi heyecan kalmamış, zaten incelmiş olan duyguları, senin tadına da doyunca inceldiği yerden kopmuş gibi görünüyor!
Bundan sonrası ne gösterecek bilemem ama herkes kendi yaptıgı hataları çekmekle mesuldür, uamrım seni kızlığını yitirmiş bir kadın olmanın eksikliğini sana yansıtmayacak birisini bulursun!
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılKızlar yanlızca ister... Adam önüne yatsın kalemi alıp atsın imzayı koysun eve... Her gün gidip gelsin yemeni suyunu hediyesini her otonu bk psüürünü getirip götürsün... HEH Emekli olsunlar hayattan 😄
123 Yorumla
Soran1 yılevet nolmus
Cevap sahibi1 yılböyle bir kızı napalım _? muhafazakar aileler bile bu kızı istemiyor günümüz de... Çünkü 18-25 arasında değilsen 15-20+ adamla yattığını bilicekler... İlk yatmaya başladığın da patır patır yatarsın 5 yıllık ilişkin de 1 kere oldu dersen he he mq bakire meryemi de şeytan dürttü derler 😂
Soran1 yıllan ne 25 adamı ben futbol maçında görmedim o kadar aq
Soran1 yılayrica yemin ederim 1 kez oldu çünkü pişmanlık duydum ayrica bir seyler yüzünden de yapamadım olaylar cok fazla oldu
Cevap sahibi1 yıl😴 İyi de benimle mi evlenicen? Niye yemin ediyorsun ki 😅 ya aslında önemli değil de kadınlar da karakter denilen şey yatakta becerilme şekline göre evrilme durumu var... Çoğusu becerildikçe kaşarlaşıyor ama sonra kararıyor. Bir anda oksijeni bitmiş ateş gibi... Sonra ne bk yediklerini onlarda bilmiyor kendilerince intikam peşine düşen mi dersin feminazi olan mı... stanist oluyo bazısı ya da tüm bedeni dövmeyle kaplatıp kadıköy barlarında dark temalı ölü mılf ablayı oynuyorlar... Kadınlar 25 yaşından sonra evlenmemeli yasal olarakta 25 geçmiş kadın hiç bir türlü evlenemez denilip artık pazardan çekmek en iyisi çünkü kafası bulanmış oluyor her anlamda... ne istediğini bilen kız zaten daha küçükken basıyor imzayı ama sorunlu olanlar uzatıyor... 28-30-35-40!!! Süre uzadıkça bozunma iğrençlik seviyesi artıyor kadında...
Soran1 yılyaw erkek de aynı. Herkesle yatıyor kalkıyor ikisi de beter
Cevap sahibi1 yıl. Erkek normalde de 100 kişiyle yatıp gene sevdiği kadına geri dönebilir... ama kadın bu 100 kişiyle yatınca sabahına eve gelir kavga eder suçlar sonra o gece gene gider ve 150 kişiyle yatıp bu sefer sevdiği adama gidip daha çok suçlama kavga çıkartır... Kadınlar piskolojik anlamda böyle şeyleri sevdiği adamı yok etmek için kullanır. O yüzden evli kadınlar aldattığın da eski zamanlar da kafası ezilirken erkeklerin ezilmezdi çünkü erkek sabahına ailesine ve işine dönerdi ama kadın sabahına savaş kavga ve aileyi dağıtmaya giderdi... İster istemez sonu kanla ya da şiddetli geçimsizlikle biterdi. Atalarımızın hareketleri ne kadar eski de olsa da demirbaş sebeplere odaklanır. Erkeğin sevgisi kalmışsa ne kadar aldatırsa aldatsın geri gelir ve sana bakar gene ama kalmamışsa geri de gelmez en azından kavga çıkartmaya gelmez.
Soran1 yılYaw dediğin cok saçma her insan bir değildir ayrıca aldatmak normal değildir
Cevap sahibi1 yılKadının aldatması ile erkeğin aldatması aynı değil işte neresi saçma... Birisi mantıkla bakıyor hayata... Diğeri Duyguları değil bak! Hiç değil siz duygusal değilsiniz bir kere!!! HORMONSAL sınız. Hormonlarınız ne emrediyorsa onu yapıyonuz. Birisini beyin yönetiyor diğerini hormon üreten tüm bezler... Hormonlarınız azcık bozulduğunda nasıl da deli oluyorsunuz hiç fark etmedin mi? Deneyler niye hep erkekler de yapılıyor onu da mı duymadın? Biz beyinle siz hormonla yönetiliyorsunuz fark bu. (kışkırtıcı bir kadın önümüzdeyken bu beyine kan gitmeyebilir!!!)
Soran1 yılValla sikini tutamıyor ise Adam demesin kendine
Cevap sahibi1 yılSen adamın skıne hitap etmiyorsan o adam seni napsın peki? 😉 (bu tümü için fakiri zengini yakışıklı çirkin tüm erkekler için ortak değişmez paydadır.(Cinsiyet amelyatı geçirmemişse))
Soran1 yılUlan benim hitap etmemin ne alakası var aldatması ile o zaman adamin ski de bana hitap etmiyor aldatayim mi kafanızı skm cok afedersiniz
Cevap sahibi1 yılHe işte böyle davran eğer biriyle tanışırsan. Gerçek yüzünü göster işte aydınlığa gel ki daha rahat görebilelim seni 😀 Bu lafı söyleyen kadından bir bk olmaz. Erkekle aşık atmaya hazır kadın. Eşittir erkek-erkeğe evlenmek gibidir. Bir evde 2 erkek yaşamaz. ( cevapların da kullandığın küfürler de tahminim 20-25 yalanlıyor ve 40-50 rahat yükseltiyor 😉 ) Kadınların kullandığı küfür miktarı içine aldığı penis miktarına göre artar. Şu uslupla sadece organ olarak kadınsın. Bol şans 🍀
Soran1 yılYa boş ver git ya salağı Sen yeryüzünde tek erkek olsan evlenmem aldatan erkeği savunuyor şerefsiz
Soran1 yılsenin beynine de cok penis girmiş bi yalama olmuş BAUBDUADBSU Insanlarin namusuna El atan bir namussuzun laflarına alınacak değiliz sukur JWUDJWUD
Cevap sahibi1 yılPıng var sanırım sende 2 gün gecikmeli düşüyor. Sanki ben evlenirim ya tek kadın olsan...
Soran1 yılyoo buraya senin gibi karı avlamaya gelmiyorum kanka ondandır her gun gelmiyorum isim gücüm var
Cevap sahibi1 yılLan ne zaman tavladım. Yaşamadım bile sana. Sana birinin yavşaması da zor ihtimal zaten.
Soran1 yılSenin zeka biraz sorunlu herhalde beni tavladin diye bir şey demedim :dd
Soran1 yılAyrica sevgilim var senin gibi 0 iq değil sukur
Cevap sahibi1 yılLaannn 🤣😛😛 lan hani 25 adamı futbol maçında görmemiştin. 3 güne bir değiştiriyorsun sanırım.
Soran1 yıl25 adamı görmedim zaten sevgilim var ya daha hayatımdaki 2. kişi tisort değiştirir gibi sevgili yapmıyorum senin gibi
Cevap sahibi1 yılSen var ya pakkizzee bizi gömersin gömer ne 25i ne 250si maşallah mezarda senden hızlısı yok 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılHayatı kendine zindan eden de sensin anladığım kadarıyla. Bir sall bir enerji bi bişey yap yani öylece duramazsınn
13 Yorumla
Soran1 yılne yapabilirim dbwydheydh enerjiii
- 1 yıl
Enerciiiiii
Soran1 yılenerji enerji azicik da sinerji dnshdjusd
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmadı tabii ki bende 29 yaşındayım, ne gelen var ne giden ama umutsuzluğa kapılmıyorum sabrediyorum. Gelenle evlenicem shxjdjfkf
19 Yorumla
Soran1 yılBakire değilim diye benle evlenmez kimse bence
Soran1 yılValla cogu erkek 20 kişiyle yatıp bakire arıyor.. cok üzücü
Soran1 yılneden evlenmediniz
Soran1 yılben bakire değilim diye yaklaşmadim hiçbir erkeğe zaten hepsinin düşüncesi aynı geldi. Çevremde 10 kızla yatıp evlenmeye gelince bakire arayan erkek dolu
Soran1 yılUmarim oyle düşünmüyorlardir çünkü ben bir kez yaptım diye mesela yapmak zorunda değilim ki değil mi? Başka ilişkimde yapmak istemiyorsam yapmam artik kendimi evlenmeye saklamak istiyorum. Bir kez oldu diye hataya devam etmek istemiyorum.
1 yılSabır eder ve karşına çıkan kişiye samimi ve dürüst olursan illaki senide sen olduğun için sevip sayan ve seni hayatinin bir köşesinde yer açan birileri kesinlikle olacaktır 😉😉😉
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakir erkekler bunu önemser yatan kalkan erkekler önemsemez ama yinede bakire ararlar
13 Yorumla
Soran1 yılniye peki
Cevap sahibi1 yılÇünkü güven verici değil hatta araştırmalara göre belirli bir partner sayısını geçen kadınlar evlilikte mutsuzluk oranı aşırı yüksekmiş ve aldatma oranı da öyle
Çünkü hep eski partneriyle kıyaslıyor.
Bu durumu ne kadar kadın üzerinden gösterselerde erkektede böyle olduğunu düşünüyorum.
Şimdi benim ilkim kız fit kum saati fizikli dolgum göğüslü kalçalı biri olsa onunla yatsam 2-3 sene ilişkim boyu sonra ayrılsak olmasa yeni birini tanısam onunla yatmak o kadar keyif vermez gibi geliyor
Hatta aklımda o kız bile olabilir onu becerirken kafamda o kızı hayal edebilirim gibi geliyor.
Çünkü en iyisini görmüşüm yeni gelen ondan daha iyiyse ancak unutturur.
He erkekler bu hislerini daha iyi bastırıyordur ondan görünürde bir problem yoktur yoksa eminimki çok yatan erkeklerde evlilikte mutlu olamaz ve aldatma oranı yüksek
Dikkat et eski insanlar hep bakir-bakire evlenenler mutsuz olsada karakter uyumsuzluğundandır aldatma oranı çok ama çok düşük
Diğer taraftan bakir ile bakire evlense ben mutlu olunacağını düşünüyorum.
Tabi karakter uyumu olursa *
Soran1 yılkanka zırvalamissin ya biraz sahsen eski ilişkim aklima gelmio bile7aq
Gizli Üye(36-45)1 yılBu hisse kapılma hiçbir şey senden ruh halinden kıymetli değil yanlışlar her dönemde olur
18 Yorumla
Soran1 yılAma ben bir çocuğum olsun ailem olsun cok istiyorum..
Cevap sahibi1 yılEvlilikte bile çocugu yapamama durumu yaşanıyor cogu zaman bende dahil senin içinde oldugun durum dolu dolu yaşadıgın hayattan sonraki boşluk
Soran1 yıliyi de evlenemeyeceksem niye yaşıyorum ki
Cevap sahibi1 yılEvlenemeyeceginin garantisini kim verdi?
Soran1 yılerkekler kendileri yapınca sorun yapmiyor ama kız yapınca sorun yapıyor
Cevap sahibi1 yılErkekler demeyelim onlara herkesi katarsak olmaz
Soran1 yılo zaman hala umut var..
Cevap sahibi1 yılElbette nerde kimde aradığın önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlilikde olur önemli olan kendinde güzel sayfalar açman bundan sonrası için, hatalar insanlar için kararlı gelecek için planlar yapman güzel.. umutsuz olma derim ben
00 Yorumla
1 yılburada takmıyorum önemli değil diyenlere bakma hepsi geri evlenecekken bakire istiyor sadece kullanmak icin evet evlenirim falan derler her erkek geçmişe bakıyor kaç kere herkes erkekler bile diyo zaten evlenmeden ilişkiye girmeyin diye nişanlıların bile evlenmesinin garantisi yokken ne bu yani evlenmeden yakınlaşmaya bu yüzden karşıyım olan kadına oluyor bu toplumda erkek kullanır atar
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden bu durumlari yaşamayin sonu hep husran oluyorr işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOndsn sonra hiç mi olmadı
111 Yorumla
Soran1 yılolmadı
Cevap sahibi1 yılCinselliğe küsmüş olabilir misin
Soran1 yılcinsellige küstüm, aile kuramayacak olmama kustum.
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılÇok erken olmuş ya. Ben de 24'üm. Okul okudun mu
Soran1 yıle evlenecek sanmak daha kotu 5 senelik ilişkim vardı.. Okul bitti evet
Cevap sahibi1 yılSohbet etmek ister misin
Cevap sahibi1 yılHey
Soran1 yılbence sen de bakire arıyorsun
Cevap sahibi1 yılSadece sohbet etmek istiyorum. Bakir değilim. Bakire olsun demem saçma bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bu yizden neden evlenemeyesin
16 Yorumla
Soran1 yılCunku bakire değilim
Soran1 yılAma çoğu erkek cok canım dusunuyor..
Soran1 yılÖlünce bulurum herhalde xhshd
Gizli Üye(18-24)1 yılKullanma amacı ile yaklaşır erkekler artık geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMeslegin, isin varsa boş ver sevgiliyi , evliligi
08 Yorumla
Soran1 yılama çocuk istiyorum..
Cevap sahibi1 yılNasil guvenicen , cogu insanin maddi gucu de yok ev gecindirecek kadar yani
Soran1 yılvar olanla evlenmek mantıklı
Cevap sahibi1 yılIyi isi olan , parasi olan, ev gecindirmekte zorluk cekmeyecek maddyati olan tuzu kuru erkek emin ol bakire kizla evlenir.
Soran1 yılBen olsam bacak arasına bakmazdım ya
Cevap sahibi1 yılBu hayatta isi yolunda giden erkek dokunulmamis , ister, cunku nitelikleriyle zaten mutlaka elde eder, bosanmis biri ya da senden madden dusuk biri bakirelik durumunu onemsemeyebilir
Soran1 yılBoşanmış birini bulurum ben de
Cevap sahibi1 yılMantikli secim
Gizli Üye(25-29)1 yılEe dikiliyo şu an.. yani kafana takma cidden bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkendin gibi biriyle evlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYokta ciddi bir şekilde taliplerin azaldı
00 Yorumla
1 yılYattın yani 🙄
09 Yorumla
Soran1 yılevet
- 1 yıl