Bakışmalarımız oluyor ve hissediyorum normal bir erkek böyle bakmaz neden baksın ki
Okılda başka bir öğretmen ile sevgili ama koridorlarda yürürken arkamdan baktığını gördüm ve bakıyorda. Ne düşünüyor olabilir
Okılda başka bir öğretmen ile sevgili ama koridorlarda yürürken arkamdan baktığını gördüm ve bakıyorda. Ne düşünüyor olabilir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen aşıksın diye kafanda kurmuşsun ayrıca ne trans kadını reşit değilsin bile hrt almadın daha
18 yaşındayım, biyolojik olarak erkek cinsiyeti atanmış ancak cinsiyet kimliği kadın olan bireylere trans kadın deniyor. Ameliyat estetik tercihtir bu yüzden hem ameliyatlı hem de ameliyatsız translar var
Kavramı yanlış biliyorsun biraz araştır
Tartışmalı bir konu bu. Hrt almayan kadınlar trans alanlarına dahi kabul edilmiyor sen ne anlatıyorsun? Senin bahsettiğin kavram gender dysphoria.
Chatgbtye sor bakalım, ameliyat estetik hormon kavramları tercih olduğu için ameliyatsızlara da trans kadın deniyor. Sen yanlış biliyorsun araştır görürsün
ChatGPT ne zamandan beri güvenilir bir kaynak hhahahahahags tercih edemeyen trans değildir git bunu globalde trans kadınlarla paylaşma kıçıyla gülsünler sana
Googleye de sorabilirsin de neyse boş ver, soruya dönebilirmiyiz ne düşünüyor olabilir
Kafanda kuruyosun bence
Aşkım yemin ederim koridorda yürürken arkama baktığını bile gördüm sonra sınıfa girince kafasını çevirdi, sevgilisi de var ama bilemiyorum
Bakışlarını da farkediyorum sadece ben kuruyorum olamam değil mi 😔
İnsan birinden hoşlanınca beyninde üretmeye meyilli oluyor o yüzden öyle söyledim bunlar büyük mesajlar değil adama iş at hafiften bakalım ondan sonra konuşalım tepkisine göre
Peki nasıl iş atayım? Neler yapim sen söyle
Sen daha iyi bilirsin adamın başını da yakma bacıko
Aşkım tabiki az çok biliyorum ama seninde tavsiyelerine ihtiyacım var, mesela sen olsan napardın öyle düşün
Ayrıca başını takmam merak etme, okulda erkek erkeğe bile yavşıyorlar yine bişey olmuyor
Sadece yardım et bana...🎀
Çok hafif fiziksel temas kur bakışlarına dikkat et sürekli bir şey sor böyle yöntemler senim için de güvenli ilk başta
Fiziksel temas nasıl kurabilirim ki? Sence bu mümkün olabilir mi
Ayrıca dokunsam kalpten giderim ben
Öyle olduğunu anlayıp seni çözmeye çalışıyor belki
Ya zaten trans olduğum aşikar kadınsıyım da hadi çözdü diyelim amacı ne olabilir?
kafanda kuruyorsun.
Aynen ben kuruyorum zaten
Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim
Mal mısın la adamın başını da belaya sokacan
O zaman bakmasın o da, koridorda yürürken arkadan baktığını bile gördüm
Trans mıı
Bazen xte bir şeyler izlerken karışma çıkıyor
Merak etmiyor değilim
Biraz farklı geliyor
İşte sana öyle geliyor acaba ona da öyle geliyor mudur
Bilmiyorum ona nasıl geliyor da cidden etkilenmemek mümkün değil ki