Güncellemeler
+1 yıl
Yalan değil bu bence, çünkü trans kızım. Sadece trans olduğumj belirtmedim. Hormon terapim bitmeden görsün de istemiyorum. Dismorfim var. Aslında çevremde beğenen hoşlanan erkeklerden kaynaklı özgüvenliydim fakat, kovid döneminde evde olmaktan depresyona girdim antidepresan kullaniyorum. Korkuyorum eskisi gibi cesur değilim😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence bunu ona direkt söyleyebilirsin kabul etmezse sen değil o kaybeder onur ayımız kutlu olsun 🌈
Kutlu olsun canım benim 🌸🤗
Bu konuda konuşabiliriz dimi? Trans olmam konusunda
Benimle mi erkek arkadaşınla mı?
Sana sormak istediklerim var sorun değilse. Müsait değilsen rahatsızlık vermem
Dm atabilirsin mesaj kutum açık
Teşekkür ederim psikolojik olarak kırılgan bi noktadayim da özür dileyerek yarın yazsam. Çok naziksin teşekkür ederim yine de.
eger bastan durust olup soylersen senin yaninda olur. surecten gecmene de yardımcı olur. saklarsan yalanci durumuna dusersin. empati kurarak anlayabilirsin ne yapman gerektigini
Sürecim bitince görüşürüm diyordum, . Ayrıca yalan değil ben de bir kızım
İstiyorsan söyle ama konuştuğun biri bu sebepten arkadaşlığını bitirmemeli
Sonuçta yalan değil ben trans bir kızım.
Kendini olduğun gibi tanıt ve kimse umrunda olmasın öyle daha mutlu oluyorsun
Teşekkür ederim. Aramizda 10 yaşa yakin var, umarım trans olmamdan kaynakli tepkili olmaz 😔
Bence sana lazım olan şeyler hayatı mutlu olarak yaşamaya çalışmak. Yaşadığın yerde yapabileceğin güzel aktivitelerle kendine zaman ayırıp daha mutlu hale gelebilirsin bunalmış bir ruh hali içindesin.
Öyleyim biraz ailemin yaninda baskılanıyorum.
Ailem tepkili zaten bana.
Bunun için çeşitli arkadaş gruplarıyla güzel aktivitelere başlayıp daha mutlu hale geldikten sonra hiçbir şeyi sorun etmeyeceksindir.
Teşekkürler tavsiyelerinizi dikkate alıcam sağolun.
Bisiklete başlamayı düşünürsen ekipman ya da başlangıç için ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilirim. Unutma ki başkalarının ne düşündüğünü önemsemeden önce kendine zaman ayırıp mutlu olmanı sağla sen mutlu olduktan sonra çok önemsemeyeceksindir bazı şeyleri.
Çok çok teşekkür ederim çok sağolun. Bisiklet konusunda korkuyorum biraz ama bi sorum olursa ilk size sorarım sağolun☺
Sahil kenarlarında çok zevkli oluyor. Korkacak bir şey yok sadece sürüp gidiyorsun. Arkadaş grubuyla çok iyi oluyor özellikle. Özgürlüğünü hissediyorsun adeta. Kendine zaman ayırmak iyi hissettirecektir. İnsanı güçlü yapanda üzgün yapanda kendisidir aslında.
Öyledir galiba. Okullar açılınca bir bisiklet aliyorum hemen ama eskişehirde sahil yok ya da yakında polonyadayim orda da varşova tarafında sahil yok. Nasip bakıcaz
Benim yaşadığım şehirde de yok ama başka şehre taşınmaya karar verdim daha hareketli aktif bir yer ve bisiklet benim için bir tutku haline geldi. Bu yüzden sadece mutlu olmak için sürmek bile yeterli olacaktır. Kendine ayırdığın zaman insana keyif veriyor.
Umarım ben de keyif alırım teşekkürler😇
Alırsın kesinlikle başlaman yeterli olacaktır ama başlamadan önce gerçek anlamda başlamak istediğine karar vererek başla diğer türlü başlamadan bitebilir her şey.
Böyle durumları en baştan söylemelisin ve yaşın kaç
21
Her şeyin kız gibi mi
Evet, anatomik olarak ta. Geçiş ameliyatı yapmaliyim yurt dışında ve hormon terapimin bitmesi lazim
Seninle özelden konuşabilir miyim
Üzgünüm ama hayır.
Lütfen 🙏🙏
Hayır lütfen ısrar etme.
Trans kizlar bazilari çok güzel oluyor
Ameliyat olduysan sorun olmaz
İnşAllah olucam ama tip olarak da hissettiğim gibi kızım
Baştan söyleseydin keşke.
Mantıken na-trans bir kız. Tanıştığı kişiye na-trans kızım demiyor
trans ne oluyo ki
Trans kelime anlamından çıkarık yapabilirsin biraz
yağ değilmiydi o trans yağlardan uzak durun diyolardı