Arkadaşlar En Yakın Arkadaşımın Aslında Trans Kadın Olduğunu Öğrendim? Biz Nasıl bir şey Hissetmedik? Sizce Onunla Konuşmalı Mıyım?

Arkadaşlar ben üniversiteyi Ankara 'da okudum. İlk yıl kyk'da kaldım 2. sınıfta da 2 kız arkadaşımla eve çıktık. Bu bahsedeceğim arkadaşımızla da tesadüfen bir ortamda tanışmıştık. O da bizim gibi Gazi üniversitesi'nde okuyan bir öğrenciydi. Ailesiyle sorunları olduğunu, tek başına geçinmekte zorlandığını anlattı bizde kendisini sevdik ve evimizin kapısını açtık. Nasıl anlatayım.. Hiç aklımıza gelmez ya. Çok çok iyi bir insan, naif, etrafa neşe saçan bir kız Ceyda ama Görüntüsü, sesi de tamamen kız yani o kadar çok bakımlı.. inanılmaz makyaj yapar.. 3 yıl aynı evde hatta aynı odada kaldık biz nasıl bir şey hissetmedik? Aklım almıyor. Biraz önce yine aynı evde kaldığımız arkadaşım aradı sohbet ettik falan bana "Kız bizim Ceyda varya aslında Trans kadınmış daha yeni cinsiyet ameliyatı geçirmiş" dedi. Şaka yapıyor zannettim nasıl yani? Bizim Ceyda? ama daha da detaya girince anladım artık ve beraber yaşarken henüz ameliyat da geçirmemiş. Bu nasıl bir şey arkadaşlar? Biz nasıl bir şey anlamadık? Hatta filinta gibi yakışıklı avukat bir sevgilisi de vardı bize resimlerini gösteriyordu. Yani cidden şok geçiriyorum. Bize niye anlatmadı en çok onu merak ediyorum. Anlatsaydı biz yine ona sahip çıkardık Arayıp konuşmak istiyorum ama ne diyeceğimi hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Konuşmalı mıyım onunla?

Arkadaşlar En Yakın Arkadaşımın Aslında Trans Kadın Olduğunu Öğrendim? Biz Nasıl bir şey Hissetmedik? Sizce Onunla Konuşmalı Mıyım?