Arkadaşlar En Yakın Arkadaşımızın Trans Birey Olduğunu Öğrendik? Bu Nasıl Durum Ya? Biz Nasıl bir şey Anlamadık?

Arkadaşlar ben üniversiteyi Ankara 'da okudum. İlk yıl yurtta kaldım 2. Sınıfta da 2 kız arkadaşımla eve çıktık. Bu bahsedeceğim arkadaşımızla da bir ortamda tanışmıştık o da bizim gibi Gazi Üniversitesi'nde okuyan bir öğrenciydi. Ailesiyle görüşmediğini ve maddi olarak zorlandığını anlattı bizde kendisini sevdik ve bizimle kalmasını istedik. Bakın; 3 yıl aynı evde hatta aynı odada kaldık düşünebiliyor musunuz? Bugün de yine aynı evde kaldığımız bir arkadaşım aradı konuştuk hasret giderdik falan bu bana "Kız bizim Ceyda varya aslında Trans kadınmış daha yeni cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş" dedi. Yani nasıl? Bizim Ceyda? Şaka yapıyor sandım ama anlatınca doğru olduğunu anladım. Arkadaşlar bu nasıl bir şey ya? Yani biz nasıl fark etmedik? Görüntüsü aynı genç bir kız zaten çok bakımlıydı yüzünden makyaj hiç eksik olmazdı Sesi ya sesi bile inceydi hiç erkek sesi gibi değildi. Hatta filinta gibi yakışıklı avukat sevgilisi bile vardı bize resimlerini gösteriyordu. Şuanda şok geçiriyorum, çok şaşkınım. Arkadaşlar sizce kendini nasıl kamufle etti? Arayıp konuşmak istiyorum ama onu kırmak istemiyorum sizce aramalı mıyım?
Arkadaşlar En Yakın Arkadaşımızın Trans Birey Olduğunu Öğrendik? Bu Nasıl Durum Ya? Biz Nasıl bir şey Anlamadık?