Erkek kadına seni sevmiyorum, başka birini seviyorum, onsuz yapamıyorum dedi. Kadına çiçek falan da göndermiş, kadın hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Bu durum adamı iyice zıvanadan çıkarır ve adam aldatmaya devam eder mi?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek kadına seni sevmiyorum, başka birini seviyorum, onsuz yapamıyorum dedi. Kadına çiçek falan da göndermiş, kadın hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Bu durum adamı iyice zıvanadan çıkarır ve adam aldatmaya devam eder mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir kere yapan bir daha yapar diye boşuna dememişler
Kesinlikle. Aldatır hatta o affedilmenin verdiği rahatlıkla daha çok yapar diye düşünüyorum sizce?
Doğru düşünüyorsun
Teşekkürler
Rica ederim
Kendini gelistirirse birdaha yapmaz.
Yapar. Bir kere yapan bir daha yapar. Sevmiyor hayatındaki kadını ondan aldatıyor zaten
Birlikte aldatigi kadinida sevmiyo ki 🙄 ..
Konu o değil ki. Aldatma huyu var işte
Aldatılır
Aldatır hatta o affedilmenin verdiği rahatlıkla daha çok yapar diye düşünüyorum sizce?
Siz Tanrı değilsiniz yüce gönüllülük yapmaya çalışmayı bırakın ve insan gibi davranın.
Aldatmayacak da olsa aldattı bir kere bit-ti ya bitti
Anlamadım aldatır mı demek istediniz
Aldatır. Ha diyelim bir daha yapmadı ilkini yaptı mı bitti
Bir daha yapar ya bence
Aldatır net.
Aldatır hatta o affedilmenin verdiği rahatlıkla daha çok yapar diye düşünüyorum sizce?
Aynısını... maalesef rahatlicak ve nasıl olsa affetti, bana da çok aşık, tamam cepte bu diye yapmaya devam edicek. Yapmasa bile hep fırsat kollayacak çünkü haramın tadına baktı bi kere...
Helal olsun ya birebir aynısını düşünüyorum o zehri aldı bir kere zaten kontrollü bir tip de değil aldatacaktır kesin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!