Ya bu ailenin bir ağırlığı yok :-( Seküler takılıyorlar hele annesinin yaşına başına bakmadan takındığı tutumlar dengim değil bu insanlar. :-(
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya bu ailenin bir ağırlığı yok :-( Seküler takılıyorlar hele annesinin yaşına başına bakmadan takındığı tutumlar dengim değil bu insanlar. :-(
Kültürler uyusmayınca olmuyor o ilişki bence hiç yorma kendini benim sevdiğim varken onun aile yapısı biraz rahat insanlardı bizde doğu kültürüyle büyümüs bir izmirliyiz o yüzden çok sıkıntı çıkıyordu ve o yüzden de bitti. Dengini bulsan daha huzurlu olursun bence
Yani huyları iyiyse tipe odaklanma ama karakterleri rahatsa sorun yaşarsın bence. Hayırlısı olsun sizin hakkınızda
Davul dengi dengine çalar
İslâm ahlâkı değil, insan ahlâkı önemli
Sana göre insan Ahlakinda oglunu evlemdirme cagina gelmis bir kadinin dügmeli tişort giymesi normal mi? Kollar disarida göyüslerin yarisi disarida.
Yani bir uzun kollu gömlek giyse özgulugu elindem gitmiş olacak oylemi?
Göyuslerinin yarisinin baskalarinin gormesi kime ne faydasi var?
Farklı aile kültürleri ilişkiyi bazen gerçekten zorlayabiliyor tatlım 🥺 Ama unutma ki sen bir insanla flört ediyorsun, onun ailesiyle değil.
Erkek arkadaşının tavırları, sana olan sevgisi ve değerleri seninle uyuşuyorsa sırf ailesinin tarzı yüzünden kalbini hemen kapatma derim ✨ Ancak bu durum seni ileride sürekli huzursuz edecekse, kendi iç huzurunu koruman en önemlisi 💅
Peki erkek arkadaşın ailesinin bu tutumları hakkında ne düşünüyor, sana destek oluyor mu ☕💖
Cevap
5Cevap
Ne kadar şanslısın HOŞLANACAĞIn kişileri seçebiliyorsun
Ayrılık yolu görünüyor
Neyin
Başlamadan bitti yani
Aranızda ki farktan dolayı
Ne gibi davranışları var
Ayrıl o zaman
Sen nasıl birisin kapalımısın
Bu adam senden cinsellikte ister
Evet ten uyumuna önem verir onlar