Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuk Hristiyan annede hristiyan baba musluman emekli polis birde anne öğretmen aileye sahip bizim kültüre göre farklı 🤔kültür farklılığından dolayimi yapıyor
Ailemin yanında arıyor ailem var diyorum bir şey olmazki diyor solesene diyor sevgilim filan değil sadece benden hoşlanıyor okadar arkadasiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu an seni elde edene kdar tüm sınırlarını zorluyordur durumuna anlayış göstermeli aksite sizde ona daha ağır gitmelisiniz
Takıntı diyorsun anladim
Takıntı değil daha çok umursamamak ama her istediğimde elimin altında ol demek
Evet rahat biri kendi annesinin yanındada konuşuyor benimle annesi selam soyledi ordan bana sesini duydum
Ailesi çok begenmis beni annesi diyor beğendiğimiz kizlami konuşuyorsun diyor
Yaşınız kaç bilmiyorum ama lütfen bu tür şeylere aldanmayın erkekler doğası gereği rahat olduğundan ve benim 6 dayım onca kuzenimden gözlemlediğimi söylüyorum birini etkilemek için annelerini bile kullanıyorlar ha evet anlatmış olabilir ama ne olarak anlatmıştır o önemli ciddiyse ciddi davranmalı sözler ve davranş birbirini tamamlayınca anlam buluyor
Doğru onu yapanlarida gördüm ailesiyle tanistirip sonra ayrilanlarida
Yani o yüzden sen ne dediğine değil seni ne kdar önemsiyor ona bak ne kdar düşünüyor zaten gerisini çözersin
Yani orasida doğru birde kültürler ters benim ailem müslüman dindar onun ailesi hristiyan birde Yunanlar
Yani açıkcası her türlü görüş ayrılığı olur mezhep ayrılığı olur ama bu biraz bizim ülkemizde aşılmamış bir olay ki siz birbirinizin dinine saygı gösterseniz de mutlaka aileler ortaya hep çomak sokacaktır ne kdar sağlıklı bir ilişki olur bilinmez aşılabilir bi durum mu çok zorda olsa ihtimal vardır
Onun ailesi karışık olduğu için sıkıntı çıkaracağını sanmamda bizim aile sorun ☹️daha öncede müslüman biriyle konuşuyordum ciddiydi benimle ailesiyle filan tanıştırdı neyse bana ilaki o gece kan gelicek dedi diye soğudum yoksa öldürürüm seni demişti kan gelmezse diye bu çocukla bu konuyu konuşmuştuk nasil karşılarsin diye filan ben inanmıyorum böyle şeylere dedi benim içinde evlilikte en önemli şey kan mevzusu Türk erkekleri buna çok takıyor bu yüzden pek düşünmüyorum açıkçası Türkiye'den biriyle evlenmek
Güncellemenizi okudumda çocuğun babası müslüman ve müslüman bi baba çocuğunun kesinliklee hristiyan olmasına engel olur buna adım kadar eminimm bu topraklardaki insanlar hele de erkekler çocuklarını kendi istedikleri gibi yetiştirirler bence müslüman ve sizi deniyor olabilir ayrıca anne öğretmen bi aile sahip olsa ne olcak insanları mesleklerine göre yargılamak ya da bağ kurmak çok saçma değil mi
Yani demek istediğim öğretmen diye sizi küçük görcek hali yok
Çok inanmıyorum bekaret kan olayına daha önce yaşadığım için cinselik kanama ve yırtılma olmadı benden haliyle bu durum benim için dinden daha çok önce sıra geliyor
Kızlık zarı denilen şey aslında yoktu rahmin genişlik ve darlığına göre şekillenen garip bi parçacıktır kiminden hiç gelmez kiminde aşırı gelir kiminden günler sonra ama bunu umursamamanız biraz yani yargılamıyorum yanlış anlamayında hoş bir durum değil. Ayrıca çok dininize önem vermiyorsunuz siz vermiyorsanız karşı taraf zaten vermez ama kendi dinine kendine önem vermeyen birine karşı nasıl davranılır bilemiyorum tekrar diyorum sizi yargılamak haddime değil ama bence ağırlığınızı koyun değerli bi varlıksınız bedeninizi size özel insana saklayın
Tepkini koymayı öğrenmelisin bebeğem 😏
Takintimi yapmış
Hayır biraz canım biri
Aile kültüründende olabilir çocuk Yunan yabancı Hristiyan belkide ondan ona ters gelmiyor