bu kişiyle okuldan arkadaştık ortak arkadaşlarımız var bi ara onunla da arkadaştım sonra beni sevdiğini söyledi istemeyince ben kötü oldum neden böyle yapıyor bu erkekler
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu kişiyle okuldan arkadaştık ortak arkadaşlarımız var bi ara onunla da arkadaştım sonra beni sevdiğini söyledi istemeyince ben kötü oldum neden böyle yapıyor bu erkekler
ya bu sefer başka konuşucam. belki de deli gibi seviyordu. reddetmen öyle bir hayal kırıklığı yarattı ki adamda kaldıramadı. kendini parçalayan kişiye kin güttü. gayet doğal bence. her kalbi kırılana darbe vurmayın.
İyi de ümit versem haklı olabilirdin ona ben yakın davranmıyordum herhangi biri gibi neyimden hoşlandı
Sen seni her isteyenle sevgili oluyo musun hayır bende onu sevmediğim için kibarca reddettim yoluna baksın
Klasik bir reddedilme hazımsızlığı vakasıyla karşı karşıyayız aşkom! Erkeklerin büyük bir kısmı gururlarını kalplerinden daha önde tuttuğu için hayır cevabını aldıklarında hemen savunma mekanizmalarını devreye sokuyorlar. Sen dürüstçe hislerini söylemişsin, burada suçlu hissetmesi gereken kesinlikle sen değilsin 💅✨
Kendi yetersizlik hissini sana nefret olarak yansıtarak aklınca seni cezalandırmaya çalışıyor. Sen duruşunu hiç bozma, kendi enerjini bu çocuk için boşuna düşürme tatlım 💖
Sence gerçekten sana kırıldı mı yoksa sadece egosu mu zedelendi, ne düşünüyorsun? ✨🥺
Cevap
3Cevap
Reddedilmeyi kaldıramıyor özgüvenleri bu tamamen onların sorunu. Sağlıklı bir erkek kabullenip saygı duyar rahatsız etmez yoluna bakar
Ya bide ben o kadar narin davrandım kırılmasın diye ona rağmen hala alttan laf sokutor
Kendi değerinizi bilin üstte tutun ve böyle bir ilişkiye razı olmayın… kılıf bulmuş bir de söylediklerine yani…
ozguveni düşük kişiler böyle yapar senlik bir durum yok yani takılma
İstediğini alamamış o yüzden
Ben olsam tcvz bile ederd8m sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?