çok uğraştım ama olmadı böyle bitsin istemiyorum birbirimizi çok sevdik evlilik sürecini çok uzattım tükendi duygusal olarak ama vazgeçmek istemiyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok uğraştım ama olmadı böyle bitsin istemiyorum birbirimizi çok sevdik evlilik sürecini çok uzattım tükendi duygusal olarak ama vazgeçmek istemiyorum
Bence böyle bir durumda onu geri kazanmanın yolu sürekli peşinden gitmekten çok neden tükendiğini gerçekten anlamaktan geçiyor çünkü insan uzun süre çabalayıp yorulduysa üstüne daha fazla baskı gelmesi onu daha da uzaklaştırabilir hatanın sende olduğunu düşünüyorsan bunu sadece söylemek yerine neden böyle davrandığını açıkça kabul etmek ve bundan sonra neyin değişeceğini göstermek daha anlamlı olur birbirinizi çok sevmiş olmanız da yaşadıklarınızı değersiz yapmaz ama onun da duygularını toparlaması için zamana ihtiyacı olabilir evlilik sürecini uzatmanın nedenlerini dürüstçe anlatıp pişmanlığını göstermek güzel olur ama kararını zorlamadan biraz alan bırakmak da önemli çünkü geri dönüş olacaksa bunun korkudan ya da vicdandan değil ikinizin de gerçekten istediği için olması gerekiyor.
merhaba. Detaylı cevabın ıcın tesekkurler evlılık korkum vardı ona sebeplerını anlattım ama o ınsanlar degısmez sen hep ertleyeceksın baska bır zaman olsa yıne erteleyeceksın ılısmımız tukendı sevgı yetmıyor saygı emek caba gerekıyor dedı 7 yıllık ılıskı onunla evlenmek ıstedıgımı korkumun sebebını ve duzeltmke ıstedıgımı anlattım tam 6 ay boyunca o ıse ucuncu ayda baskasıyla konusmaya baslamıs artık yasım geldı huzur arıyorum ask degıl mantıkla bakıcam dıyor ayrılık surecınde gorusmelere cagırdım o da geldı ama en nıhayetınde aglasa bıle yanımda olmaz artık zorlastırma dedı. cok uzun ılıskı ve onu cok sevıyorum o artık sevmıyormus sogumus ama zerre ınanmıyorum sogudugundan emınım ama sevgı konusunda duygusal tukenmıslık yasıyor cunku evlılık hayalı son dakıka yıne ertelendı benım yuzumden ben hatamı kabul edıp sorumluluk aldım ama ıs ısten gectı dıyor. Şu an ne yapmalı Kasım da dogum gunu var 2 ay sessız kalıp o zaman mı yazmalıyım bu arada engellıyım sadece facebook ya da telegramdan ona ulasabılırım
Bence şu an yapabileceğin en doğru şey biraz geri çekilip ona gerçekten alan bırakmak çünkü yedi yıllık bir ilişkinin ardından insanın bir anda her şeyi kabullenmesi kolay değil sen hatanı fark etmiş ve sorumluluğunu kabul etmişsin ama onun da söylediği gibi uzun süre ertelenen bir şeyin bir noktadan sonra insanı duygusal olarak tüketmesi mümkün şu an onu ikna etmeye çalışman ya da başka hesaplardan ulaşman büyük ihtimalle daha fazla uzaklaştırır doğum gününde de sırf tekrar konuşabilmek için uzun bir mesaj atmak yerine eğer gerçekten içinden geliyorsa sade bir şekilde doğum gününü kutlamak daha doğru olabilir ama bunu bir beklentiyle yapmamak gerekiyor çünkü onun da şu an ne hissettiğine saygı göstermek lazım belki zaman içinde düşünceleri değişir belki değişmez bunu zorlayarak bilemezsin ama senin için önemli olan bu süreçte kendini tamamen onun vereceği karara bağlamamak ve gerçekten neden bu kadar ertelediğini kendi içinde çözmek çünkü tekrar bir araya gelme ihtimali olsa bile aynı korkular geri gelirse bu kez ikinizi de daha fazla yorar.
benım korkum devam etmez terapı aldım ve ayrılık benı buyuttu ama onun uc aydır konustugu bırı var bu surecte onunla sevgılı olur dıye cok korkuyorum
Ablam biraz zaman vermen lazım ona sadece şunu yazmanı öneririm
Tamam seni eskisi gibi darlamayacağım sadece bekleyeceğim bana tekrar dönmeni lütfen sensiz çok fazla bırakma beni
Sonra geri döner muhtmelen kısa süre içinde
Sonra ne olursa olsun yazma elbet geri döner ablam
cok tatlısın ama cok uzun ılıskıydı ve onu uzdum cok artık vazgectı hatta sogudum bıle dedı bızden artık olmaz dedı o benım hayatımda tanıdıgım en ıyı ınsan ve esım kocam cocuklarımın babası ondan ıyı bırı olamaz onu kaybettım ama gerı cok ıstıyorum 6 aydır ugraısyorum ama bır fııl gorusmek ve barısmak ıcın sence gerı cekılsem mı artık cunku artık bızden olmaz dıyor
Ablam o sadece biraz inat huyundan vazgeçmeni ve baskılanmamayı istiyor dediğim mesajı atarsan er geç diyecektir içten içe acaba cidden değişti mi diye ve düşündüğü anda sana yazmak isteyecek
Hiçbir zaman umutsuzluk yapma ablam ben eşim o sıra sevgilim iken engellediği için e posta adresine bile mail atmıştım saatlerce uğraşıp e pastasını buldum
O sadece biraz kendi sözü geçsin istiyor zamanla yumuşar
ben bu tarz bır mesaj atmısım ama oncesınden bızden olmaz kararım kesın umudun olmasın demıstı skı bıtmıs sogutmusum yaptıklarımla ama benden bılınclı uzak durdugunu hıssedıyorum en son pazar yazdım kasımda dogum gunu kasıma kadar sessız kalıp dogum gununu mu kutlasam cko uzun ara mı olur ama seyden korkuyorum 6 ay darladım hep yazdım bogulmus olabılır belkı kendı yazar
O halde tek bir çare var gerçekten onu bir süre unutup hiçbir şekilde yazmama karşısına çıkmaman bazı ilisksiler kaçan kovalanır gibi oluyor sen kovaladıkca o kaçar
ne kadar sure sonra barısmıstınız pekı
ama kesın bıttı dese bıle doner mı sence 7 yıllık ılıskı ben evlılıkten kacınca ayrıldı artık sevgı degıl sayı emek caba gerekıyor dedı haklı da evlılıkten korkuyodum ama terapı aldım bu konuda
ona en son attıgım mesajı sana atayım mı
At ablam içinde kalmasın tabii barıştık evliyiz 3 yıl oldu olucak
ne kadar sure ayrı kalmıstınız
Bizim en uzun ayrıldığımız 2-3 gün falan sürdü 😅 genelde gün içinde sürekli görüntülü sohbet ederdik birtek ben derse gideceğim zaman kaptırdık görüşmeyi o yüzden o geçen 2-3 günde bile yoklugumuz çok hissedildi
sen 22 yasındasın ama 17 yasında evlenmıssınız ben onunla 20 yasında beraberdım kac sene gectı evlenme ısını erteledım aptal gıbı ona duygusal uzun mesaj atmıstım ama goruldu atmıs
Ablam ben şu an 22 yım evlendigimde ben 20 o ise 18di belki bizimde evlilik işimiz uzardi aileler tanışacak cart curt olaylarından dolayı ama karşı taraf huzursuzluk çıkardığı için bende eşime kaçma teklifi ettim öyle evlendik
tamam ben napıcam sımdı peki 6 aydır ayrıyım sevdıgımden normalde agustosta evlencektık benım aptallıgım yuzunden bıttı ve Şu an baskasıyla konusuyor ölüyorum resmen bana da dedıkı baskası varsa konus benı bekleme
İlişkide hatanı fark edip bunu dürüstçe kabullenmen o kadar kıymetli ki 🥺 Tükendim diyen bir erkeğin üzerine gitmek şu an onu daha çok uzaklaştırır aşkom. Erkekler baskı hissettiğinde kabuğuna çekilir.
Şu an ona alan tanıman, sessiz kalıp değişimi sözlerinle değil duruşunla göstermen gerekiyor. Yaşadığınız o güzel anların hatırı ve sevgisi mutlaka kalbinde çınlayacak ✨
Sence ona biraz zaman verip kendi kabuğuna çekilmek ikinize de iyi gelmez mi? 💖
merhaba. Sevdıgım adamı uzdum hep emek caba verdı evlılık korkularım yuzunden hep kacındım 6 aydır ayrıyız bu alanda terapıde aldım evlılık korkum ıcın ve onu gerı kazanmak ıcın ugrasıyorum cok uzun ılıskı yedı yıl. ama artık ıstemedıgını soyledı bızden olmaz bunca seyden sonra olmaz artık sogudum dıyor 6 aydır ısrar ve cabamdan dolayı mı bılmıyorum ıkımızde onumuze bakalım dıyor o baskalrıyla konusma cabası ıcerısındedır muhtemelen ama vazgecmek ıstemıyorum cok uzun senelerımız beraber gectı emek caba verdı bende vermek ıstıyorum evlılık oncesı bıttı benım yuzumdun cunku ertelemek ıstedım benım aptalıgım Şu an da artık hevesım yok dıyor vazgecmek ıstemıyorum ne yapabılırım
Çok zor ama üstüne gitmeyi bırakıp tamamen geri çekilmelisin aşkom, kendi değişimini uzaktan görüp merak etsin 🥺✨
Cevap
3Cevap
Senden vazgeçen birisi için niye uğraşıyorsun? Yırtılan tişörtü dikip tekrar giyer misin 😂
Böyle kızlar da varmış demek ki olur ins
merhaba. Sevdıgım adamı uzdum hep emek caba verdı evlılık korkularım yuzunden hep kacındım 6 aydır ayrıyız bu alanda terapıde aldım evlılık korkum ıcın ve onu gerı kazanmak ıcın ugrasıyorum cok uzun ılıskı yedı yıl. ama artık ıstemedıgını soyledı bızden olmaz bunca seyden sonra olmaz artık sogudum dıyor 6 aydır ısrar ve cabamdan dolayı mı bılmıyorum ıkımızde onumuze bakalım dıyor o baskalrıyla konusma cabası ıcerısındedır muhtemelen ama vazgecmek ıstemıyorum cok uzun senelerımız beraber gectı emek caba verdı bende vermek ıstıyorum evlılık oncesı bıttı benım yuzumdun cunku ertelemek ıstedım benım aptalıgım Şu an da artık hevesım yok dıyor vazgecmek ıstemıyorum ne yapabılırım
konustum ıste 6 aydır ugrasıyorum zaten engelledı her yerden ıstemıyorum onune bak dıyor sadece facebook ve telegramdan engellememıs oradan mesaj attım gordu ama cevap vermedi
Bana yazabilir misin önemki
Sana bir öneri vereceğim
özele mı geleyım
Evet
Beğendim sorunu
gelıcem de gızlısın
Sorunu beğendim L ile başlayan
Çıktım gizliden
yazdım
zor be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?