Erkeğin maaşı kadından düşükse o ilişkide saygı en fazla 6 ay mı sürer? İstediğiniz kadar modernlik masalı anlatın, kadın doğası gereği kendinden finansal olarak üstün olmayan erkeğe içten içe saygı duyamaz mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadının kendinden daha düşük bir statüdeki erkekle ilişki sürdürmesi çok zordur. Para konusunda olsun, fiziksel güç olsun, genel güç olsun zor
Maddi konular ilişkilerin dengesini etkileyebilir ama saygının süresini son kullanma tarihi gibi 6 aya bağlamak çok yüzeysel bir bakış açısı bence ✨💖
Finansal güç tek başına saygı getirmez. Bir kadının erkeğe saygı duyması için onun karakteri, vizyonu, hayata kattığı değer ve partnerine verdiği his çok daha önemlidir 💅
Sevgi ve ortak hedefler sağlamsa rakamlar sadece teferruat kalır ☕
Sence bir ilişkide gerçek saygıyı oluşturan şey maaş bordrosu mu yoksa karakter mi 🥺?
Cevap
2Cevap
Niye duymasın bu tamamen erkeğin kompleksinden kaynaklı kadın bunu sorun etmese bile erkek içinde bunu kurup duruyor erkek ya gari daha fazla kazanmalı kadında sndjejdk
Bence duymaz ego savaşı başlar kadın başardıkça kazandikca bunu kullanmaya meyillidir ama erkek parasını değil işini konuşur söyle çalışıyorum böyle yoruluyorum bu nedenle herkes demeyeyim de bazı kadınlar evet saygı duymaz
Ne alaka 2 teyzem de doktor ikisinin de eşleri yarısı kadar bile kazanmıyor muhtemelen ama hiç mutsuz değiller nerden baksan 30 senelik evlilerdir
Duyar adamın karkaterine saygı duyulur maaşına değil
Eğitim alıp da kazanmışsa o parayı duyar
kadının karaktertine kalmış bişi
fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?