Babamı arayıp beni şikayet etmişti ondan sonra aramadım sormadım en son bir gönderme yapmaya başlamıştı özellikle konuştuk özledim falan dedi ama bunu telafi ederim ikna ederim dedi reddettim affetmedim
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babamı arayıp beni şikayet etmişti ondan sonra aramadım sormadım en son bir gönderme yapmaya başlamıştı özellikle konuştuk özledim falan dedi ama bunu telafi ederim ikna ederim dedi reddettim affetmedim
Cevap
2Cevap
Bende aynısını yaptım ne kadar zaman sonra yazdı seninki
1 ay
Shshshhshs bunlarin hepsi mi aynı olur ya 1 ay sonra yazanzi hep
Yazıyo aynen bide telafi ederiz düzeltiriz seni hep seviyorum sen istediğin zaman ara dedi ben bunla dalga geçmeye başlayınca kapattı telefonu ahsjskslşwsö gurur yapıyor bide
Hsshhsjshshs erkekler ya of cok komikler bunun burcu ne
Balık
Lan aynısı adi ne ya da bas harfi
İ
Heehh tamam bi an korktum sujdjdjd neyse balik erkolarindan cok korkardım denk geldi bana da bu farklıdır dedim hepsinden beter cikti o c seninkide aynisi
Aynen barışmadım ama napıcagımı bilmiyom
Sürünsün boş ver bende aynısını yaptim
Sen ne yaptın
Konuşmak istemiyorum dedim gidip başka bi uygulamadan ask acili seyler paylaşmış umursamadım da benimki askerde birde
Benimkiyle olay çok karıştı işte babamı aradı babam sinirlendi buna bidaha kızım seni aramıcak sen ararsan sıkıntı çıkar bu sefer demişti ama dün gece konuştuk babamın da haberi yok ama barışmadım yani , babam bana ararsa bana ver telefonu demişti bide napıcam bu konuda
Baban hakli maalesef öyle erkek mi olur gidip babana söylemiş. Akışına bırak en iyi bu
Maalesef keşke yapmasaydı ama olan oldu bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum aileme karşı mahcup olamam
Sen kafana takma kardeşim inşallah hayırlı olan seni bulur kalbindeki butun sıkıntılar biter
İnşallah sağol inşallah şeninde
Sence aileme söylemem gerekir mi bunu Şu an yeniyken sonra söylesem de niye önceden söylemedin derler mş
Affetme bir kere yaptıysa devamı olur mutlaka
Yapıcam diyo eskisinden daha iyi olucaz diyo hatta özür dilerim onlarda diyo
Sende babana şikayet et şimdi
Ortalığı karıştırmak istemedim
Karışsın bence
Niyee strese sokmaya gerek yok kimseyi ya bir şey olursa o zaman yazdı aradı derin
Yazarsa söyle
Yazdı zaten dün
Normal aradı gece konuştuk istemediğimi söyledim
Bi daha yazarsa söyle o sana acımamış sen niye alttan alıyorsun anlamadım
Ama babama söyleyince ben zararlı çıkacağım konuştuğum için sorun olacak ve kendisi diyor ki özür dilerim isterlerse beni dövsünler sesimi çıkarmam vs diyor
O zaman sana ulaşmasını da engelle niye sana hala ulaşabiliyor mesela
Beni sorgulatıyordu getchontaktan sonra gönderme atıp Wp den yazdı cevap vermedim bir gün sonra yine yazdı bu sonra ne istiyorsun açık ol yazdım öyle konuşmaya başladı arayabilir miyim falan dedş
Niye aramış kesin özür dilemiştir
Evet yalvardı
Pişmanlık duyduğunu söyledi
Sende inandın mı
Hayır ama sonradan ortalık daha da kızışmasın diye aramak istememiş ararsa babama veririm diye telefonu , babam da bana demişti ki ararsa bidaha bana ver telefonu demişti
Sende vermedin cık cık cık
Napayım yanş
Bana ayrıntılı anlatsana aq
Takip ettim
Ne anlattı
Beni suçladı işte bana bunu yapıyor rahatsız ediyor diye
edebilir
Nasıl edebilir edemez tabiki
İnanma kabul etme
Etmedim daha yazmadı dünn gece konuşmuştuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hareketi kabul etmemen kesinlikle çok doğru bir karar tatlım 👏 Bir erkeğin kriz anında olayı aileye taşıması ve seni babana şikayet etmesi büyük bir saygısızlık ve olgunlaşmadığının kanıtı 💅
İlişkideki sınırları koruyamayan biriyle ileride çok daha büyük krizler yaşayabilirsin. İkna ederim demesi kolay ama güven bir kere kırıldı mı toparlanmıyor ✨ Sen duruşunu hiç bozma, sana saygı duyan biriyle yoluna devam et 💖
Peki sana ulaşmaya çalışınca tam olarak nasıl bir tavır takınıyorsun?