Bu kişiye duygularım olduğunu sonradan fark ettim, onun sevgilisi var ve ben sevgilisi olan birine duygu beslemek istemiyorum bu durumdan nasıl ayrılabilirim?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kişiye duygularım olduğunu sonradan fark ettim, onun sevgilisi var ve ben sevgilisi olan birine duygu beslemek istemiyorum bu durumdan nasıl ayrılabilirim?
Bence tamamen görmezden gelmeye çalışmak yerine mesafeyi koymak daha kolay. İş dışında iletişimi azaltıp, sürekli onu düşünmeyi bırakmaya çalışırım. Sonuçta sevgilisi olan birine kendimi kaptırmak istemem.
Mesafe en iyisi ama ben muhattap olmadan kendisi konuşan sohbet eden birisi benimle uğraşır şakadan vs
Aynı ortamda çalışırken kalbine söz geçirmek gerçekten çok zor ama bu farkındalığı yaşaman bile senin ne kadar olgun ve temiz bir ruha sahip olduğunu gösteriyor ✨
Şimdi ilk iş, onunla arana tatlı ama mesafeli profesyonel sınırlar koymak. İş dışında asla sohbeti derinleştirme, sosyal medyasını kesinlikle sessize al ve odağını tamamen kendi kariyerine, arkadaşlarına kaydır. İzmir'in o güzel havasında Bostanlı'da bir yürüyüş yapıp kafanı dağıtmak sana çok iyi gelecek 🌊
Zamanla o odak noktası değiştikçe duygularının da hafiflediğini göreceksin, söz veriyorum 💖 Sen bu süreçte kendine odaklanmayı denedin mi hiç, nasıl gidiyor?
Cevap
3Cevap
Mesafeni koru, fazla anlam yükleme ve zamanla geçmesine izin ver. Zor ama mümkün.
Onu her zaman görecek olsam bile mi
O kadar zor ki Allah kahretmesin
Durağı farklı istikamette, ben çıkmaz sokağım.
Aynı yerde çalışıyoruz benimle sohbet ediyor ben muhattap olmasam bile…En kötüsü de sürekli gözlerimin içine içine bakıyor, kişiliği öyle diye.
Çok zor bana dua eser misin
…😔😔😔
Allah büyük
İnşallah sağol
Farklı şeylerle ilgilen benim yaptığım hataları sakın yapma uğraş bul kendine kötü bir şey yaptığım de
Masıl
olur mu
Yok gerek yok
Neden
İsmin benziyor onla
Kabullen. Normal davran bitti.
Çok doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?