İş yerinde hem patrona âşık olup hem de arkadaşımdan kazık yiyince bu travmayı nasıl atlatırım?

Bak şimdi ben bundan 2 ay önce bi işyerine girdim kendi mesleğimden klinik tarzı yer 3 çalışandık bitanesi erkek bitanede kız vardı kız Mersin'den buraya tek başına gelmiş çalışmaya asgari ücrete ev felan açmış kendine neyse bu kızla çok iyi arkadaş olduk bana bayılıyor canım cicim bende kıza üzülüyorum burada destek oluyorum gezdiriyprım felan neyse patronunda bana ilgisi vardı sonra zamanla ben adama aşık oldum.. adamka aramızda duygysal bisey geçti adam biliyor onu nekadar sevdiğimi kimseninde bilmesini istemiyor tilbe orada çalışan kız arkadaş olduğumuz kız o zamanla anlıyor çok uyanık kurnaz bi kız adama aşık olduğumu anlıyor alttan alta beni uyarıyor inkat etsemfe aşkkm yapma adamın yaşı bizden büyük felan filan duyarsa seni işten atar bende içimden diyorum ki neden beni işten atsın ki sonuçta adamls sevgili gibiyiz biliyor onu sevdiğimi.. sonra adam birden bana 1 hafta tavur aldı işyerinde görmüyor beni kıza selam veriyor Ayşe'ye bana yok neyse pazartesi oldu beni işten çıkarttı adam ben şok geçirdim ağlaya ağlaya işten çıktım otobüse bindim aksam adamı aradım neden diye evinin orada ki kafeye çağırdı beni gittim derdin neydi dedim çeneni Tutamadın aramızda geçenler Ayşe'ye anlatmışsın dedi ben şok geçirdim dedim ben hiçbir şey anlatmadım kendi anlamış parçaları birleştirip dedim ondan sonra arabada oturuyoruz camı tıklattı 1.01 baktım ayşe böyle adam onu görünce eli ayağı birbirine girdi sinirlendi Ayşe böyle sinirli sinirli ikimize bakıyor ay sonra ben anlıyorum ki sonradan jeton düşüyor bana adam bana diyor ki işte sen mi cagirdin ayşe işi var burada tilbe küstü gitti cevap vermeden meğerse beni çıkarttı işten Ayşe çıkarttırıypr ayşryle adam yatıyorlarmış ayşenim adamı ilgisi varmış beni adamdan kıskanıyor ondan çıkarttırıyor beni işten ben var ya yıkıldım yıkıldı bu aydır her gün gözyaşı döktüm hırsımı alamıyorum öfkeliyim o kadar ah ettim ki

İş yerinde hem patrona âşık olup hem de arkadaşımdan kazık yiyince bu travmayı nasıl atlatırım?