Hem iş ve para sorunları hem de sevgilimin beni aşağılamasıyla nasıl başa çıkacağım?

Annemle aram iyi değil, işte tutunamadım meslek de ağır bir meslek, memurluğa çalışıyorum çalışmakta zorlanıyorum. 200 bin borcum var param yok ailem duysa muhtemelen kavga kopar, işte mobbinge uğrayarak zorla ayrıldığım için reddetsem de moralim bozuldu 25 kg vermiştim bir kaç ayda geri aldım, evden dışarı çıkmaya arkadaşım kalmadı. Hayatımın en zorlayıcı anlarından birisini yaşıyorum. ailem de yoruldu artık elaleme karşı utanç duyuyorlar.
Bir sevgili yaptım onu da kendisi beni buldu. ben pek cilve işve beceremiyorum tanımadığım erkeklere karşı. Beni sevdiğini söyledi ben de inandım velevki birbirmizi de sevdik. her gün konuştuk telefondan 7 yıl geçti. aralarda görüştük. yavaştan evlilik muhabbeti döndü derken bunun ailesi baskıladı kız seni oyalıyor evlenmeyecek diye. halbu ki oğlanın da iş yok benim de, yevmiye usulü dönemsel çalışıyor. kim parayı çok verirse ona, dediği ilde çalışıyor. evde babasının bir apartmanda 3 dairesi var. karşı daireyi verecek. sezon bitiyor evde durmaktan sinir stres yaşıyor, işe gidiyor beli sakatlanıyor yani demem o ki ailesi oğlana evlen diyor ama oğlanın işi iş değil. diyorum ki sen evlenmek istiyor musun ben olmasam başkasıyla şimdiye evlenir miydin yok diyor. ben diyorum ki bizim işlerimiz düzgün değil ben de memurluğa hazırlanayım. buna okay olduk ikimiz de derken bu bir iş buldu. işi güzel bir iş ve düzenli çok kasmayan. bir anda işleri yoluna girdi. yoluna girmeyen tek şey benle olan münasebeti. işleri yoluna girince ve ailesi buna baskı yapınca bu da bana yansıtmaya beni hor görmeye ve aşağılamaya başladı. baktım bunun kavga dili zalimleşiyor. beddua falan ediyor bana. bir iyi bir kötüyüz. iyi olunca da böyle sen şöyle iyi ki varsın sen böyle iyi ki varsın. ben bunu ailem istemezken aileme seviyorum diyerek boyun eğmedim. ama o ailesine karşı ben bilirim ne zaman evleneceğimi diyemedi. ailesinden kurtulmak için benim adımı istediği gibi kullandı. bişey demedim. beni anladığını zor durumlarımın olduğunu gördüğünü söyledi. ama hareketleri ve tavırları hiç de anlayışlı değildi.
Neyse ben bunları şunu demek için anlattım. yani o kadar zor durumdayım ki bütün herşeyimi biliyordu. bunları bana destek olmak için değil beni aşağılamak için şahsıma hakaretler etmek için kullandı. gözünü kırpmadı kullandı. bir insan sevdiğini bu denli incitmez. derdime dert oldu.
sevgililer gününe iki gün kala ayrıldık. Yani gönlümü eyliyordum, hiç bişey yolunda değil ama en azından sevgilim var diye. yüzüme tükürse şükreder olmuşum meğer ben boktan bir ilişki olduğunu farketmemişim. Nerden bileyim. Kendine saygın yok dedi. Bana mı saygı duyacaksın dedi. halbu ki ben onunla uyuşmak için kendi yolumu değiştirmiştim. demek ki yanlış yapmışım.

Hem iş ve para sorunları hem de sevgilimin beni aşağılamasıyla nasıl başa çıkacağım?