- Sonra yazdı başka bir yerden ona saygımın bittiğinden kırgın olduğumdan bahsetti. İlk o engelledi beni kırmamak içinmiş. Ben de defol git deyip engelledim yine ama özlüyorum😭😭her yerden engelledim açmam🤧

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

bu kafayla dönerse de hayır gelmez zaten, hem defol git deyip hem her yerden engellemişsin sonra da özlüyorum diyorsun. bu iş çıkmaza girmiş artık, hiç zorlamamak en iyisi.
Şu an kalbinin ne kadar acıdığını ve içinin nasıl yandığını çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Ancak hissettiğin o öfke ve kırgınlık yüzünden kendini suçlama sakın.
Görsellerdeki tavrı maalesef sorumluluktan kaçan klasik bir erkek savunması. Seni kırmamak için engelledim bahanesi tamamen vicdan rahatlatma çabası ✨
Engeli sakın açma, gururunu koru. Şu an özlemen çok normal ama o ego merak edip mutlaka yine yazar. Sence dönse bile bu tavır değişir mi? ☕💖
Cevap
9Cevap
Tek bi yazışmayla kim haklı kim haksız anlaşılmaz. Giderse gitsin üzülme illa çıkar karşına biri
O yüzden değil döner mi ki
Gerçek yüzünü görmüş bu saatten sonra dönse dönse bahçedeki tavuk döner
Gerçek yüzümle ilgisi ne biz bu yüzden ayrılmadık
Acınası çırpınışlar. Düşürmeyin kendinizi bu kadar ayrılırken
Kim çırpınıyor
Yo sonra senı unutmicam yazdı ben engelledim
Dönebilir iletişim kapılarını ac
Açamam ama ya seni unutmicam sen unutursun yazdı bende engelledimm
dayı siz ne yaşıyonuz ya jdfgjdf
Ne yaşıyor gibi duruyoruz
Hoş şeyler değil bunlar
Değil ama her şey üst üste gleimce insanında bi Sabrı var
Sende haklısın sakın dönme haketmiştir o yoksa nasıl bir kadın bu hale gelsin dimi
Hak etti mi bilmiyorum ama ikimizde birbirimizden hatalıyız
Bunu söylüyosan geldiği an barışırsın
Onu seviyorum sma anlaşamıyoruz barışssam bile yine ayrılıcaz eminim
Hayırlısı
Bela okumuşsun, sovmussun falan ayip seyler bunlar
Offff ama engelledi beni ilk sinirlendim
Neyse geçmiş olsun
Döner mi
Ben olsam dönmem
Neden ama cok seviyosun
Sadece sevgi yetmez saygı da önemli, nasıl sevgili olduğu kadar nasil ayrildigi da önemli bence
Ben olsam geri dönmem
Yani ama seviyorrrr bende onu seviyorum. seni unutmicam dedi engellemeden önce
Olabilir ama ben olsam gene de dönmem bu kadar hakereti hiçbir insan sevdiği birine demez sevgi her şeyi çözmez bu arads
Çözmediğini biliyorum ya bazı şeyleri bilerek yaptığının düşünüyordum o yüzden çok sinirlendim dönmezse de yapacak bir şey yok ben bu saatten sonra yazmam engelini de kaldırmam
Bak sorun aslında bunalr değil insanın sevdiğine bu kadar rahat sinirlenmemesi lazım ikincisi insan sevdiğine hakaret etmemesi de lazım çünkü bu ilerde evlilik olursa sağlıklı olması beklenmez o iliskiden
Evet ama ona hakaret etmiyorjm etmem. sinirlenme sebebim de bir şeylerin birikmesi her şey üst üste gelince patladım. bi de onaanlatmaya calısıyorum sebep soruyorum bi an her seyi tekrarlamaktan bıktım diyince iyice sinirlendım be konusuyorum konusup anlasmaya calısıyorum o diyor ki 5 dk görntülü ariyim konuşalım geçiştirmeye calısıyor gibi geldi daha cok sinirlendim bilmiyoeum ya. biseyleri konusup halletmemiz gerekitoe yoksa bende birikiyor bunu bıdaha yapmak istemedim ona şahsi küfür de etmedim ki
Bak haklısın tm ama güvenmiyor isende şu
Ben ilişkimizin doğru ve sağlıklı ilerlediğini düşünmüyorum ayrılmak istiyorim diyebilirsim
Ona diyoeum ki senden önce bu kadar gergin bi insan değildim be konuşuyorum bola konuşuyor gibi hissediyorum o da bana diyor bende bu kadar çok düşünen biri değildim ne düşünüyosun diyorum cevap vermiyoe bence biz zaten anlaşamıyoruz
Ayrıldık zaten engelledim her yerden ama seviyorum ya
Boş*
Tamam işte bende bundan sonra ki ilişki için sana yardımcı olmaya çalışıyorum kötü bir insan deilsin bak ama o mesajlar gerçekten çok ağır sadece bunu demek istiyorum bence sen daha yumuşak ve naif birisin
Öyleyim zaten onun yüzünden geriliyorum sürekli bunaliyorum bunaltiypr beni ayrıca üzüldüğümde görmüyor onun yanında ılmaya calısıyorum ne kadar bişeyler olsa da o olmuyor hissettirmiyor bunu bi de bazen onun için yaptıgım şeyleri unutuyor ona göre ben nankörüm bana göre de o o beni sebiyor mu gerçekten
Sevmiyro bence
Bence sen buna layık deilsin
Bence Seviyor ama nasıl bi sevgi bilemiyorum artık
Onun sevgi anlayışı sana göre sevgi değil bence
Bence de öyle
Üzme kendini yoluna bak bu hayati sınırlama kendine
Dönmez
Neden ki
Kim böyle bir kadına donerki
Ne var? Güzelim kültürlüyüm tatlıyım benden vazgeçmezdi bu kadar üstüne gitmesem bana asık hala öyle engelleeden önce seni unutmicam dedi ben engelledim sinirle gururmdan yazamamam
Hayirlisi
Dönmesin sende baskasini bulbe
Bulmak istesem bulurum
Bul iste
Bitmiş yenisine
Yoq
Salla
Neden ayrıldınız
Beni düşünmediği için sürekki bunaltıyordu küçük şeylerden. ben de artık doldum dolunca da patladim ama seviyorum
Sen yınede küfürler etme haklıyken haksız olursun yaşadığımdan biliyorum özlüyorsan son bır şans ver kısa ve net bır yazı yaz ve hıslerını ben dili ile anlat ayrıca suçlama aralarda onun ıyı bırı olduğundan vs bahset onun sevdiğin yonlerını şöyle ama üzüldüğün noktalardsn bahset her insan ıkıncı şansı hak eder yıne de duzelmıyoe ise ozlemınıde sevgınıde sktır et bu hayata bır kere gelıyorsun üzülmek ıcın gelmıyorsun bununda farkına var
Her yerden engellemişken engeli kaldırmak istemiyorum. geri dönmüş gibi olucam. o döner mi sence onu engellemden önce seı untmmucam sen 1 ayda unutursunfln demişti
Sence döner mi ya
Değerli kardeşim, kımseye dönermi dıye bakma aşk işlerinde gurur olmaz engelledıysen acabılırsınde tek bır düğmeye başkan yeterlı eğer ondanda çaba beklıyorsan sende onu istediğini ama duzeltılmesı gereken şeyler olduğunu soylemelısın yınede senın terıcıhın ayrıca insanların lafına bakma unutmucam sen bır ayda unutursun demesı bence bıraz duygusal sömürüsü ve omuzlarına yük bırakıyor aynı zamanda aralık kapı bırakıyor.
Her insan zaman ile herşeyi unutur insanlar bazen kendilerini unutuyor başkasını mı unutamayacak? Dediğim gıbı ben olsam engelı açar ve "sevdıgım ıcın yazıyorum kendımede değer verıyorum ama senı seviyorum ... Şeylerden rahatsız oluyorum bunlar cozebılıcegımız seylermı? " Gıbı bır mesaj atardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?