ben asla hayatımdaki erkeği darlamam hesap sormam trip atmam, öyle olunca erkek daha da bağlanıyor üstüne düşüyor zaten 😃
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence çoğu erkeğin hoşuna gidiyor olabilir ama bunu hiç hesap sormazsan daha çok bağlanır diye düşünmem. Ben de gereksiz trip ve darlamadan yana değilim ama gerektiğinde sınırımı da söylerim. İlgisizlik başka, huzurlu olmak başka.
Harika bir strateji bulmuşsun ama durum her erkek için aynı işlemeyebilir. Bazı erkekler bu özgürlük alanını çok sevip sana daha çok bağlanırken, bazıları da umursanmadığını düşünüp geri çekilebilir. İlişkilerde önemli olan hiç trip atmamak değil, sınırları ve duyguları tatlılıkla ifade edebilmek.
Ben de sevgilimle aramızdaki dengeyi tam olarak böyle açık iletişimle sağlıyorum. Sence bu tavrın karşı tarafta merak uyandırıyor mu, yoksa bazen fazla mı rahat kalıyorsunuz? ✨💖
Cevap
24Cevap
hayatındaki erkek seni seviyorsa tabi yoksa bu kadar boş bırakılan erkek koleksiyonuna koleksiyon katar
evet zaten sevgili es vs ondan bahsettim 🙂
bizi kim alabilirrr wlqnqnwn
büyük ihtimalle herkesin hoşuna gider çünkü sürekli trip çekmek insanı yoruyor, kafanın rahat olması her şeyden önemli.
Böyle bir kızdan soğur ayrılırım. Yani herkeste işe yaramaz uyarayım.
ya taktik degil aslinda yapim boyle biraz, olabilir tabi genellemeyelim 😃
evet ve ayrıca sana karışıp yönetmesine izin verir bebeği gibi davranırsan seni sahiplenir aşırı sever vazgeçilmez demirbaş olursun.
Olması gereken bu zaten, ergen kız çocuklarıyla ilgilenmiyoruz
Özgüvenli erkeğin hoşuna gider ama özgüvensiz erkek hayırdır niye kiskanmiyor falan diye düşünür.
Fazlasını sevmeyiz ama biraz da kıskanmalı sormalı 😀
Tabiki de yapilmaz bunlar trip atmaya gerek yok ne duygusu yadiyorsan soylersin seven insan darlamazki eşleri duzgun seçin
Yoo üstüme düşmeyen kadının bende üstüne düşmem
deger vermek baska bu baska. yani seni surekli sıksın darlasin aciklama yaptirsin mi istersin
ıste ben sormadan acikliyolar zaten nerde olduguna meraklanmayacak kadar guven duymam guzel bisey
evet yani rahat olmak lazim arkadaslarim 2-3 saat mesaja gec bakti diye kavga ediyolar bana garip geliyo 😃
ya yapim böyle biraz ekstra biseye cabalamiyorum aslında. belki de dediğin gibi olur bilemeyiz 😃
ya kisisine gore degisir benim sevgilim vardı ve bazen birkac gun konusmadigimiz hic mesajlasmadigimiz bile oluyodu seviyor muydum cok ama guven varsa problem olmuyo acikcasi ne yaptigini biliyodum aklim kalmiyodu
ben oyleyim zaten agliyolar sonra
Yoo umursanmayıp aldatır
yok bak umursamak baska onu darlamak baska
aradaki dengeyi gozetcen. sana değer veriyorum ama senı sıkmıyorum gibisinden
Denge mantığını anlayıp yazdıysan doğru ben umursamama gibi yzxdığın için öyle dedim
Harbi supersin
Bu sen misin ciddi ol 😯
Evet Benim😃
Ama gizlisin 😌
Uyudun mu ses yok
Tüm sırrı bozdun kral ifşaladın bizi
dalga gecme ya pqlqnnqn
Hahahahha tama tamammmmm
icerden bilgi aldik da🤪
Şeytan
Aaaa ben gayet de masumum 😃
Tüylerim diken diken oldu ürktüm korktum
niye korktun cimcime 😉😉vlgmfkkfk
Cimcime?
saka yaptim ya
kizma lcmcmcmc
Bi an taciz ediliyormuş gibi hissettim KS ayağa kaldırcaktım ndjdndjnd
pdlsklwlwkdmkdk yanlis anlama niyetim kotu
Sağol uyardığın için yetişin ırz düşmanı tacizci köpek utanmaz ahlaksız senin abin baban yokmu dnsnnsnd
Hajhahahahhah neyse cok role kaptırmayım kendimi
He ya çok boş yaptık eyvallah kral iyi geceler paşam
İyi geceler🙂
see Yeter
Bence çok değil ya
evet
Sen öyle San
Dogruu
Olay budur
evet
Valla dogru
Evet olay bu