Erkekler ne düşünüp böyle yapar anlayamadığım için sormak istedim. Eski sevgilimin arkadaş grubu arka taraftaydı, bi arkadaşıyla göz göze geldim, gözüme baka baka güldü çocuk. Eski sevgilim dalga falan mı geçiyordur o yüzden mi gülmüştür çocuk?
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kesinlikle öyle. bizim arkadaş gruplarında da olduğu oluyordu bu tarz durumlar. muhtemelen eski erkek arkadaşın senin geldiğini görünce komik bir şey söylemiştir ve bu tarz bir durum olmuştur. bizim arkadaş grubumuzda başka tarz bir durum olmuyordu ama başka gruplarda müstehcen şeylerinde söylendiğini duymuştum. yani arkandan kötü bir şey dediği kesin kısacası. ya da eskiden arkadaş grubunda arkandan konuşulmuştur çocuk seni görünce o aklına gelmiştir gülmüştür.
Tam o sırada eski sevgilimle başka bi ortak arkadaşımız yanıma gelip "mert seni sormuş" dedi, mert eski sevgilim. O nedendir acaba. Teşekkürler yorum için bu arada, nasıl bu kadar hızlı yazdın anlamadım ehwjshwkshwjas
laptopumun klavyesi çok iyi o sağ olsun beni yarı yolda bırakmıyor kdjnfskndfs muhtemelen o mert seni sormuş biraz iyimserleştirilmiş halidir. öyle bir şey olsa güleceklerini sanmıyorum çünkü olayı biliyorum bu tarz olayların içinde bizzat ben de oluyorum kjsdfnskjdnf
Aga ne konuştular o zaman ya bak sinirlendim yine. Nasil anlatiyo beni 3 iq
vallahi pis biriyse her şeyi demiş olabilir hiç bir fikrim yok. eski sevgilini en iyi sen bilirsin.
Evet pis biriydi, aga sana bişey daha sorsam olur mu🥺 Fake bi hesaptan bana bişey yazmıştı, eski sevgilim olduğunu anladım ama ne dediğini anlamadım yazıyım da bi yorumla whwjshqjshw
yaz bakayım sdkjfnsdjf
"Beni çok iyi tanıyosun başka hesaptan yazıyorum, eski konuşmalarımızı her şeyi kaydetmiştim tüm takipçilerinin ekran görüntüsünü aldım dondur istiyosan her şeyin ssni almıştım"
Aynen böyle yazmış ne diyo anladın mii
hafiften tehdit ediyor gibi konuşmaların ssini aldım derken ama başka bir ihtimal de sana bunları diyerek dondurma zaten her şeyin elimde var dondursan da bir şey değişmeyecek gibisinden bir mesaj veriyor gibi.
Hesabımı dondurmuştum yeni açtım, birkaç gün önce açtım bunu yazmış. Ya harbi mal bu bebe
harbiden mal
Eski sevgilin sonuçta. Bence onun arkadaşının ilgisini çekmişsin. İlgini çekmek istiyor
Özet geçiyim sana hemen. Eski sevgilimin bi arkadası benim yakin arkadasimi seviyordu, o yuzden onlarla sohbet etmeye falan basladik. Bu gülen cocuk da bana yürümüştü o dönem, bu da baska bi arkadaslari shwjshwisj sonra ben baska bi arkadaslarindan hoslandigim icin onunla sevgili olmustum. Simdi de boyle bi alaycı güldü. Arkadaşı önceden benden ayrılmak istediğinde de tavrı öyleydi gulmustu, okulda görünce de gülüyordu.
@ahmetkaya savcılığa vereceğim seni bekle sen
Cidden ya her yerde bu soeunlu var, yorumlari kaldırıyorum sürekli
Sorunlu*
Çocuk galiba alaycı bir şekilde gülüyor. Beni seçmedin de şunu seçtin der gibi
ya abi, simdi orada olmadan bilmek zor. Belki sana gulduler ama belkide bi espiriye gulduler
Ortak arkadasimiz bana "mert seni sormuş" derken gülüyordu. Mert eski sevgilim.
valla bilemedim. Simdi her sey olabilir, fazla kafayi takma bence
Teşekkurler yorum icin
yaşadıklarınızı anlatmış olabilir
Nasıl yani. Düşündüğüm gibi bişeyse yaşamadık öyle bisey
ne yaşadığınızı bilemicem ama büyük ihtimal senle yaşadığı bir şeyi anlatmış
Sevismek istemistir