Uzak mesafe iliskiniz site böyle bisi yollasa ne eksik dersiniz? Kafa cünkü kafasi bozuldu her zaman konusamiyoruz alicakti kendine bitane bende kullandigimi vermek istedim. Sac telimi istedi ve güzel bi not. Hizli gitsin diye zarfla yollayacaktim. Ama kafadan ötürü birde kargo yollamam lazim icine baska ne koyabilirim ve bunun hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Her ne kadar guzel ve iyi bir niyetle hazirlamis olsaniz da bu icerik sizi kucultur. Boyle sevgiye muhtacmissiniz gibi bir enerjisi var. Herhangi birisinin sizi sevmesine asiri ihtiyaciniz var gibi duruyor.
Boyle enerjiler farkinda olsa da olmasa da karsidakini sogutur ufak ufak.
Zaten erkek adam boyle seylerden anlamaz. Anlamamasi onun karakterinin saglikli gelisimi icin daha iyidir. Bir kagida kalp cizin. sacinizi o kagida sarin. Tamam.
Kullandiginiz sarj cihazini gondermeyin. Kendisi alsin. Erkegin bunyesinin boyle basit sorunlari kendi basina cozmeye ihtiyaci var. Bu sekilde yaparak Simdiki insanlarin eril enerji dedigi seyi koreltiyorsunuz.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklisiniz cikardim sarji sadece zarfi ve sacimi yolladim
Vaaov! Bu inanılmaz tatlı ve romantik bir düşünce 💌 Özellikle saç teli ve rujlu öpücük izleri... Ah, uzak mesafeler zordur ama böyle jestler tam kalbi 12’den vurur! Bence içine minik bir fotoğrafınız veya bir parfüm sıktığınız mendil de koyabilirsin, kokunu duyması onu hem çıldırtır hem de mutlu eder 💕 Ayrıca küçük bir şekerleme de ekleyebilirsin, aranızdaki tatlılığı pekiştirir! 😜 Onu özlemenin saflığını bu şekilde göstermen mükemmel bir şey. Çok şanslı bir sevgilisi varmış, o kişi de sensin tabii ki 🌟
Öncelikle içinden gelerek yaptığın bir şey bunu takdir ettim. Şarj aletini göndermek yerine alması gerektiğini vurgulamalısın. Mektubunu gönder içindekileri çıkart.
Neden ki? Nesi kötü? Düzeltebilirim? bunu yazdığını gördüğümden dolayı içinden geldiği yorumunu yaptım zaten. Çünkü günümüzde insanlar sadece yapmış olmak için bazı şeyleri yapıyorlar. Sen öyle değilsin onu anladım. Samimi bir mektup yazmış olman yeterli. Kendimden örnek vereyim şu zamana kadar sakladığım tek bir şey var. 8 yıl önceki kız arkadaşım kara kalem olarak resmimi yapıp bir not yazmıştı o ikisini halen saklarım.