Beyler erkek olmak zor biliyorum kız olmak çok kolay beyler dünyada herşeyi erkek yapıyor kızlar bir çocuk doğuruyor bir adet oluyor cocuk bakıyor zaten kız çocuk bakmak zorunda değil yani hamile olmazsa bakmaz dimi bu bir zorunluluk değil ama erkek olunca tüm herşeyi zorunda yapmak kalıyorsun tamam erkek doğuştan güçlü evet ama. Bizde Tanrı değiliz nakliyede inşaatta ağır işlerde neden hep erkekler çalışıyor
Kızlar soruyor engeline takılmamak için soru
Sizce kız olmak neden bu kadar zor , erkeklerin sorumluluklarını nasıl azaltabiliriz
Neyse beyler ben sizi anlıyorum ve gerçekten tüm. erkekleri zengin yapmak istiyorum tamamen ücretsiz tek ücret kardeşim olmanız erkek erkeğin kardeşidir beyler bir kız için erkek ile kavga etmeyin hepimiz kardeşiz
Discord regultaven
Kızlar soruyor bu soruyu soru biçiminde olmayan mesaj olarak silecek veya discord ismimi yazdığım için iletişim amaçlı paylaşım sebebiyle silinecek eğer kızlar soruyor bunu yaparsa kızlar soruyor şirketinin sahibi CHP lidir herkes bilsin
Bu soruyu kaldıran yetkili & moderatör. Onlarda CHP lidir
Bu soruyu dilerseniz CHP li olduğunuz ifşa olur
Ben erkekleri savunuyorum engel olamazsınız
Bu soruyu siyaset olarak. Etiketleyerek de silebilirler bunuda yapamayacaksinız
Erkekleri koruyan savunan ama bunu eşitlik içerisinde yapan kızı ve erkeği eşit olarak savunan tek parti ak parti 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer