Gerçek bir ayrılık yaşamasına izin vermedim mi, sürekli yazmakla hata mı yaptım?

çok uzun süreli bir ilişkim evlilik öncesi benim hatamla bitti son dönemde toksik davranışlarım vardı ve onu mutsuz ediyordum ayrılık kararı alınca düzeltmek istedim ama o sevse de ağlayarak ayrıldı. Bu süreçte ona 20 gün ulaşmadım sonra ulaştım 2 ay sonra bulunduğum şehre geldi yanıma çağırdım birlikte kaldık. Ertesi gün artık beni sevmediğini söyledi üçüncü ayda da başkasıyla konuşmaya başladı bu aralıkta da hep ona yazmaya devam ettim yazın gelince İstanbul'a görüşmede ısrar ettim bir ay boyunca 5 6 kez barışmak istedim görüşmek istedim ve görüştük yanımda ağlasa da artık istemediğini yineledi ona iki günde bir ulaştım yazdım. En son gittiğinde de istemediğini net söylese de iki kez daha yazdım ona onu ne kadar sevdiğimi düzeltmek istediğimi vs bana deli gibi aşık olan adam hatta ayrılık sürecinde de ilk ay ciddi acı çeken adam artık alışmıştı. Artık iletişime geçmeyeceğim en azından 2 ay o İstanbul'a gelene kadar sizce bu kadar iletişime geçmem gerçek bir ayrılık yaşamasına engel olmuş mudur? kötü anıları hatırlıyorum geriliyorum artık yanında vs dedi bu temaslar ona baskı ve kötü anıları hatırlatan etken olmuş mudur

Gerçek bir ayrılık yaşamasına izin vermedim mi, sürekli yazmakla hata mı yaptım?