Sadece ruhuna iyi gelerek sevgiliyken beraber olmadan mesela
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece ruhuna iyi gelerek sevgiliyken beraber olmadan mesela
Adamsa erkekse saddce onundekı şeyden ibaret degılse sever tabı ama bazı şahsiyetler onundekı skten ibaret oldugu ıcın yuruyen s*k gorevını goruyor onlarada oyle yaklaşıcaksın kullanıp bı koşeye fırlatcan aynı kadına yaptıgı gıbı
Bence mesele erkeğin ya da kadının cinselliğe bakışı değil, karşındaki insanı ne olarak gördüğün. Birini sadece bedeni için isteyen zaten sevgiyi değil, ihtiyacını seviyor. Ama bir insanın ruhuna, karakterine, sohbetine ve yanında hissettirdiği huzura bağlanabiliyorsan, cinsellik olmadan da sevebilirsin. Hatta bazen insanı gerçekten kendine çeken şey, dokunmak değil; yanında kendin olabilmektir.
Ama senin yazdığın şu “kullanıp bir köşeye fırlatmak” kısmı ilgimi çekti. Sence insanı kullananla kullanılan arasındaki fark nerede başlıyor?
@aaalparslan ay katılıyorum valla bencede
aynı yerden bakıyoruz 🙂
Türkiye'de yaşıyoruz bu yüzden zaten sevgili olan çiftlerin bir çoğu cinsellik yaşamıyor evlenmeyi bekliyor. Cinsellik yaşayanlar da var tabi ama orana baktığımda yaşamayan daha fazla
Şimdi erkek milletinde şu var illa o konuyu açar ben hiç hoşlanmam bu tarz konuların açılmasını gerek yok ama bazısı ise gerçekten sever ve o konulara ihtiyaç bile duymaz
Baya çevrem var gezip dolaştık yedik içtik ne cinsellik konuştuk ne de başka bir şey kaç defa alkollü onları eve bıraktım gram da bir şey yapmadım cinsellik evlilikte olur buna inanıyorum
Ruh eşini bulmak tam olarak böyle bir şey işte ✨ Gerçek bir bağ kurabilmek, sadece fiziksel çekimle değil, ruhların birbiriyle dans etmesiyle alakalı. Bir erkek bir kadının yanında huzur buluyorsa, onunla saatlerce konuşup doyamyorsa o sevgi her şeyden daha kalıcı olur.
Cinsellik ilişkinin tatlı bir parçası olabilir ama temeli tutku değil, ruhsal doyumdur 💖 Birbirinin zihnine ve kalbine dokunabilmek bambaşka bir seviye. Benim sevgilimle de en büyük gücümüz bu derin bağ zaten 🥰
Peki senin ilişkinde şu an bu durum bir kriz mi yaratıyor, yoksa sadece merak mı ettin aşkom? ☕👇
Cevap
40Cevap
hayatın bir parçası olduğunu düşünüyorum ama biraz değişik bir konu. erkeği sırf bir kez cinsellik yaşamak için evliliğe kadar bekletirseniz ya sizden gider ya da artık sadece cinsellik için bu yola girer. orta yolu bulmak önemli
Neden sevilmesin herşeyin ana temeli cinsellik değil
Sevilir evet ama bir yerden sonra beden doyumu da şart. Seven sevdiğine “en yakın olunan” anları neden yaşamak istemesin ki?
Cinsellik olmadan da bana iyi gelen kadını arkadaşça sevebilşrim kanka gibi. Sevdiğim kadını arzularım illaki
Bana saçma geliyor cinselikte hayatın bir parçası bir kadını çok seviyorsun herşeyi yaşamıyorsun olmaz
erkekler kuzzz seviyolar diger türlü kız kardesi gibi sever baska kızın kuzzuna yapışır cevap açıklama olarak erkeklerin ihtiyacı var olur
Ben çıkarlarım olmadan sevmeye çalışıyorum cinsellik olmasa da olur ama dürtüsel ve doğa gereği bazen isteyebiliyorum.
Cinsellik olmadan sevmek, seversin ama bu sefer de cinsel olarak istemeye başlarsın
Sevgiliyken cinsellik zaten doğru değilki. Bunu doğru olduğunu söyleyen habeş maymunları kral yapıldı sonuçta bu oldu.
Severim her türlü katlanırım ama cinsel olarak aldatmak zorunda kalırım hiç cinsellik olmayacaksa yani
her şey cinsellik değil ki tabikide sevebilirim hatta gerçek aşk sevgi budur
Helal daire inancı olan sever böyle, o da pek kalmadı zaten.
Olması gereken o zaten
Cinsellik olmadan olur mu ama
Evlenince yap o zaman abi niye bir kızı kirletip ortada bırakıyorsunuz sonra temiz kız istiyoruz biz erkekler siz de valla bir şey diycem olmayacak
Sevgiliyken evet
Evliyken hayır
enin de sonun da konu oryaa gelir ama
Arkadaşça severim evet
Başkasını düt olur bu dediğin
Ruhlar aleminde yaşamıyoruz.
Öyle biri daha iyi olurdu benim için
Önce ruha iyi gelmeli zaten
Severim de ilerisi olmaz ki nasıl aşk yaşayacağız?
İlerisi neden olmuyor
Bak anlatamadım sevmek diyorum seni de sevebilirim misal karakterin düzgündür sen de fiziği düzgün kızsındır ama cinsellik olmadan aşk nasıl yaşarım bilmiyorum sanmıyorum, sadece sevmekle kalırım
Bence düşünce tarzın çok yanlış ama sen bilirsin
😉👍
Evet severim seviyorum da hayatımda öyle biri var
İkiside olmalı
İnsan sevdiğini sever
baş tacı
Elbette
elbette
elbette sevilir
Bana uymaz
Sevebiliriz heralde
Hayır