Kimin ilişkisi böyle anlam veremiyorum, işin batmış olabilir, zor da olabilirsin, bir erkek işinden dolayı sevdiğinden bu kadar uzak kalabilir mi gerçekten..
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
1 aydır aramama sebebi ne? Nasıl bir ilişki bu
İlk başta böyle değildik isi yüzünden hep böyle oldu müsait olamıyorum yoğunum hiçbir şeye vaktim yok vs zordayım ödeme yapamıyorum diye diye diye en sonunda senden biraz zaman istiyorum dedi ve sustu bırak aramayı yazismiyoruz bile artık nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum
O işte bi sorun var bizimde borç harç var bızde calısıyoz kartlar kapanıp acılıyor sureklı ama bu onla alakalı bısey değil vakıt ayırması gerek sana. Başka bı haltlar karıstırıyor
Şimdi bu inşaat işiyle uğraşıyor müteahhit gbi işler yetisemiyor yetiştirmeye çalışıyoruz vs vs diye bir şeyler demeye başladı zamanla artık yavaş yavaş geç cevap vermeler aramamalar olmaya başladı en sonda da ödeme yapamıyorum ev arabalar gitti kartlar bloke edildi dedi senden zaman istiyorum dedi bende artık tepki göstermemeye başladım ayrılmıyorda o kdr tartışmama rağmen bende bu duruma zamanla alıştım artık ne yazıyorum nede kavga ediyorum zaten uzak dursak biraz iyi olur dedi ve sonuç hiç konuşmuyoruz
Valla bana mantıklı gelmiyor sonuçta bu adam gecelerı calısmıyor inşaat ısı hava kararınca bıter. Benım müteahhit arkadasımda var aksamları calısmıyolat. Bana sorarsan bahane bunlar ama sen bılırsın
E neden ayrılmıyor o zaman madem bahaneyse neden zaman ver demek yerine bitsin demiyor beni umutla bırakıyor
Bazı insanlar oyledır senı de gondermıyor elinin altında bırakıyor
Nedense kendime çok yazığım geliyor
Benımde geldı sana. Bence kurtulmak lazım ondan haberın olsun. Saf birisin hakaret algılama için temız yanı kötü düşünmüyorsun anlamında dıyorum.
Ama seviyorum inanılmaz beklentim var bana bu beklentiyi kendisi verdi çünkü babamı bile araya katti o ve ben ilk defa birini babama anlattım nasıl hiçbir şey olmamış gbi davranırım babamın gözünden düşerim
Babanın gözünden nıye düşesin. Baban illa bu çocuk olacak mı dıyor. Anlaşamadık benım ıcın dogru olan kısı bu degıl dıye düşünüyorum dersın olur bıter bu kadar buyutmeyın. Baban da senın mutsuzluğunu ıstemez
Ayiptir sorması ne isi yapiyor soylemek zorunda degilsin onun ozlei sonucta ama sonra yorumumu kaldirirsin
İnşaat canım ödeme yapamadığını belirtti ev araba gitti dedi kartlar bloke oldu dedi zordaym baya dedi senden zaman istiyorum dedi biraz uzak kalsak iyi olur dedi ve sustu 1 aydır aramıyor yaklaşık 2 haftadır da mesajlasmiyoruz
Haa benim konustugum kisi de yogunum diyor bazi erkekler gercekten yogun ama bwnim konustugum kisiyle aramizin acilmasinin sebebi bendim biraz kafadan kuran biri oldugum icin ayni kisi sandim kusura bakma
Önemli değil canım
Bu arada kafaya takma bir şeyleri akışına bırakınca ya olur ya da senin hayrina başka yollar olur çok takma bence
Kusura bakma yani ayni kisi sandim her yoğunum diyeni o saniyorum fhxhdh ben biraz kafadan kontagim hdhd herkesi o saniyorum ama ayni kisi degil yanlis anlama benim yuzumden araniza suphe girmesin hakkini helal et ozelinizi sordum
Öyle tabiki ama üzülüyorum yani belirsizlik insanı çok yoruyor yalnızsn kimseyle konuşmuyorsn ki asla aldatan biri değilim olmamda sürekli yazmasını aramasını bekliyorum ve bu beni çok yoruyor
Önemli değil canım benim sorun etme
Anlayisin icin cok tesekkur ederim seni anliyorum insan ilgi bekliyor ama napalim bazi seyler bizim elimizde degil belki gercekten de yogun en iyisi sen başka şeylere odaklan
Sence bana yazacak mı 🥺
Onu bilemem, yazsa da yazmasa da sen kendine odaklanmalısın ben senle kendimi kıyaslamamaliyim ama bende boyleyim arkadaş olsun erkekler olsun yazmasini bekliyorsam takar dururum ama bu kendimize zarar en iyisi akışına bırakmak ve kendine odaklanmak sen o yazmadigi zamanlari kendine ayirman gereken bir zaman olarak gör biliyorum zor ama karsimizdaki kişiyi biz kafamizda cok buyutup yazip yazmamasini cok dusunuyoruz
Niye mutlu olamıyorum ki neden yani çok mu kötü biriyim anlamıyor nerde yanlış yapıyorum ben
Canım öyle düşünme bak sana bir yazı atacagim bunu oku, hayatta her seyin bir sebebi vardir
Bir erkeğin davranişlariyla mutluluğunu belirlememek gerekiyor bende öyleyim ama bu bize zarar veren bir sey sadwxe
Okudum.. çok teşekkür ederim 🥹🥺 rabbim inşallah yüreğime ferahlık verir
Rica ederim ne demek canım güzel kalbini üzmee ❤️💌
Alıştım artık hep böyle oldu üzülmekten başka hiçbir şey vermediler bana yinede sabırlı olmam gerekiyor
Umarım hakkinda en hayirlisi en güzeli olur sıkma canını
Ben 1 gün yazmasa engelliyorum cidden q ay mı bekledin engelle ya şimdi üst üste yazıp duruyorsun da
Hiç yazmıyorum biliyor musun bana zaman ver dedi her şeyi halledicem bende tamam dedim çünkü yoruldum biliyor musun kendisi beni resmen buna alıştırdı
Bana zaman ver dedi ne için zaman verecekmişsin ona. Bak adım gibi eminim başka bi kız var onu denşyor olmazsa sana geri dönecek bitir gitsin yazmamış olmana sevindim ama buna alışmana yokluğuna alıştırmasına üzüldüm
Şaka mı ve hala erkek arkadaşım diyorsun boynuzlanmışsındır çoktan haberin yok
Bunu düşünmek dahi istemiyorum beni arayamayacak kadar yoğun olduğunu belirten bir adam nasıl olur başka kadına gider aldatır Allah kabul eder mi bunu
Hayir bikaö günlü bişey değilki bu 1 ay boyunca eline telefonu almamış mı Nasıl bi erkek bi kıza yazmadan durabilir başkasını buldu başka açıklaması olamaz bunun ayrıl ondan
Ya tabikdie telefonu eline alıyor tonlarca kişiyle görüşüyor ama bana vakti olmuyor nedense bende anlamıyorum başta çok kavga ettim ayrılmadı vs en sonda işte biraz uzak kalsak iyi olur dedi sustu 1 aydır zaten aramıyor yaklaşık 2 haftadır da mesajlasmiyoruz
Ayrılmıssınız zaten boş ver seven insan öyle olmaz başkasını buldu gitti işte. Sen de çok sadık birisin haketmeyene bu kadar değer verirsen seni harcar
Zaten harcanıyorum günlerdir moralsizim ve inanılmaz yalnızım kimseyle konuşmuyorum çünkü cevrem yok aldatma asla düşünmedim düşünmem de ama ne olacak böyle bilmiyorum
Bırak bunu ya kendini azıcık seviyorsan bırakırsın bunu alıp da napıcaksin yarın öbür gün evlenirsenz ilgi göstermicek biraz düşünün bunlari. Çok güzel seven erkekler var git onlara. Bunu at çöpe gitsin aldatıyo zaten seni
Aldattığını nerden anlıyorsun
Anlamayacak bişey mi var 1 aydır yazmayan erkek mi olur üstelik uzak bile duralim demiş sana kapıyı da tam kapatmamış olmazsa geri dönerim hesabı
1 aydır sadece aramıyor 2 haftadır da yazismiyoruz evet bilmiyorum kafayı yedim hiçbir şey düşünemiyorum
Keriz olma bu kadar ayrıl ondan
neden sebepsizce mş aramıyo yoksa iş falanmı
İşinden dolayı
ne iş yapıyoki
İnşaat müteahhit
ulaşırmısn bişey sorcam
Özelden konuşmuyorum kardeşim sorun var ise burdan ilet
bikaç soru sorcam uzak mesafeyle ilgili sadece sonra yazma istersen sadece ulaş bikaç şey sorcam yaşadğım durumla ilgili
cikamazsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir aydır tek bir arama bile yapmamış olması gerçekten çok kırıcı ve hissettiğin bu burukluğu derinlerimde hissettim 🥺 Seni çok iyi anlıyorum tatlım.
İşler ne kadar yoğun ya da zor olursa olsun, insan sevdiğine bir iki dakika bile olsa vakit ayırmak ister. Bir ay gibi uzun bir süre iletişim kurmamak ne yazık ki yoğunluktan ziyade bir ilgisizlik göstergesi. Kendini yıpratmayı bırakıp biraz kendi kabuğuna çekilme zamanın geldi.
Peki sen onun bu sessizliğine karşı kendi sınırlarını çizmeyi ve ona ulaşmayı bırakmayı denedin mi? ✨💖