Yazdım cevap vermedi dün saat 23:00'dan bu yana ortada yok ve dün izinliydi çalışıyor normalde.
3 ay
Bence geri dönmesini bekle öncelikle, sonra tavırlarını gözlemle ve ona göre ne yapacağına karar ver. Çünkü bazen insanların başına tahmin edilemeyecek şeyler geliyor cidden. Ama son görülmesi sana yazdıktan sonra birden fazla kez aktif olmuş gözüküyorsa tavır alabilirsin.
Bu durum gerçekten kafa kurcalayıcı ve huzursuz edici, seni çok iyi anlıyorum 😔 Böyle zamanlarda bin tane senaryo dönüyor insanın kafasında. Bence önce bir kere arayıp durumuna bakabilirsin, açmazsa “merak ettim, iyi misin?” diye sakin bir mesaj bırak.
Üst üste arayıp yazma, hem kendini yıpratma hem de karşı tarafa boğucu gelmesin. İçine sinmezse gün içinde bir kez daha yoklayabilirsin. Sen böyle bir durumda sevgilinden nasıl bir açıklama beklerdin? 💭💬
Cevap
5Cevap
Nextle kfkfjdjs bilerek ulaşamiyo sana bir insanın 24 saat ulasamamasi imkansız hele ki şu devirde bunu yiyen kaldı mı
Ondan önceki gün çok iyiydik ama
Aramızda hiçbir sorun yoktu
Başına bir şey mi geldi acaba diye korkuyorum
Sen su sözü okumadın mu
En iyi ayrılık habercisi geçirilen o son iyi gündür
Başına bir şey gelmediyse sutlarim
Go girll
Ya aşkım olay şöyle 1 hafta önce pazartesi izinliydi buluşmaya geç kaldı saat iki gibi berberde işim biter dedi bende tamam dedim naptın yazdım saat 14:14 de yeni geldim askim berbere dedi bende sinirlendim buluşmaya gitmedim e-ticaret işiyle uğraşıyor arkadaşıyla çarşıya gitmiş 10 dkda hallederim diye düşündüm dedi geç kadım dedi 1-2 saat falan bekeldim sonra direkt bitirdim orada 1 haftadır yalvarıyor bunun için ilişki bitirilir tamam ben hatalıyım özür dilerim diye felan pazar günü affettim güzel güzel konuştuk böyle bana hatta yarın buluşalım falan desem doversin falan dedi gece 2-3 kadar konuştuk yani. Sonra ertesi gün bundan mesaj bekledim baktım yazmadı bende yazmadım sonra gece 23:00 da yazdım ondan bu yana çocukta ses seda yok.
Bak iste yalvardığı halde düzelmemiş red flag direkt
Tam senden kendimi koparmaya çalıştığım anda yine aklıma giriyorsun dedi hatta
Bilmiyorum kafam bulandı iyice ya
Yaw ayak yapiyo senin ilginden besleniyor yalan
Az önceki günaydın yazdı qşlsnskwnwksn
Dalga geciyo herlade benle dün yazmadım ya kendide yazmadı gecede yazınca cevap vermedi prensesin zoruna gitti galiba
Evet dalga geciyo
Eylül diye biri istek atti o sen misin?
Hayır canım istek atmadım
Ghostlanmış olabilirsin. Akışa bırak ve hobilerine odaklan dışarıda yürüyüş yap yalnız kalma!
1 ay haber alınamayandan nasıl sevgili oluyor.
Ortak arkadaş falan yokmu
Daha bir aylık sakin ol aldatılıyorsun
Yüz yüze buluşuyor musun
1 kere ara Bence
48 saat geçsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?