Aşk İlişkileri 4 aydır ayrı olduğum sevgilimi dün aradım, telefonuma geri dönmedi, sizce neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1 ay önce de doğum gumde gül gönderdi o zmn da ayrıydık teşekkür ettim biraz konuştuk daha yazmadı şimdi neden bn arayayınca acmad Güncellemeler+1 yıl ... 4 aydır ayrı olduğum sevgilimi dün aradım, telefonuma geri dönmedi, sizce neden? Cevapla Doğum Soruları Telefon Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl 4 aydır o seni aramadı sen aradın aferim Ya sizi aramayani aramayin yapmayın bu kadar aciz davranmayin ya 0 0 Yorumla
Lens123 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Belki birini bulmuştur zaten genelde eski sevgiliye dönenler yalnızlıktan döner 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım dün akşam aradım neden dönmedin diye nöbetteyim çıkışta arayacaktım dedi Yorumla Lens123 +1 yıl Keşke mesleğini yazsaydın ona göre yorum yapardık ancak bu yalnızlıktan eski sevgiliye dönme dolayı gerçek hem erkek için hem kadın için Yorumla
Suhevda Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Meşgul olabilir görmemiş olabilir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Vatsapa girip durdu ama Yorumla Suhevda +1 yıl Geçmiş olsun o zaman aşko Yorumla Soran +1 yıl Daha aramaz mi dersin Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrı olduğumuzda doğum günümu kutlayıp gül gönderdi o zmn Yorumla Suhevda +1 yıl 1 ayda insanlar ne çok değişir Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla Soran +1 yıl Yazdım dün akşam aradım neden dönmedin diye nöbetteyim çıkışta arayacaktım dedi Yorumla Soran +1 yıl Cevap yok mu canım ya :( Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Boşwer zorlama demek ki seni istemiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrı olduğumuzda doğum günümu kutlayıp gül gönderdi o zmn Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. E ayrılmışsınız niye konuşasınız? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrı olduğumuzda doğum günümu kutlayıp gül gönderdi o zmn Yorumla
JulioSezar34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. Unutmuş seni muhtemelen 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hayatına ya birini aldı ya da duymadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayrilmissin normal değil mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrı olduğumuzda doğum günümu kutlayıp gül gönderdi o zmn Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgilisi vardır. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrı olduğumuzda doğum günümu kutlayıp gül gönderdi o zmn Yorumla Lemean +1 yıl Yeni olmuştur sevgilisi. Beklentiye girme. Adı üstünde “eski sevgili” Yorumla Soran +1 yıl Yazdım dün akşam aradım neden dönmedin diye nöbetteyim çıkışta arayacaktım dedi Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sevgilisi vardir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrı olduğumuzda doğum günümu kutlayıp gül gönderdi o zmn Yorumla GentlamanBoys +1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soğumuş heralde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım dün akşam aradım neden dönmedin diye nöbetteyim çıkışta arayacaktım dedi Yorumla Soran +1 yıl Aradı sonra da konuştuk Yorumla
mertbarlas34 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Yenisi bulmuş 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrı olduğumuzda doğum günümu kutlayıp gül gönderdi o zmn Yorumla mertbarlas34 +1 yıl Buna engel olan ne Yorumla Soran +1 yıl Gonderip kafamı karıştırmasın o zmn Yorumla mertbarlas34 +1 yıl Ona söyle Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermedi aramama nasıl sorim Yorumla mertbarlas34 +1 yıl Mıhatap olma Yorumla Soran +1 yıl Yazdım dün akşam aradım neden dönmedin diye nöbetteyim çıkışta arayacaktım dedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
4 aydır o seni aramadı sen aradın aferim
Ya sizi aramayani aramayin yapmayın bu kadar aciz davranmayin ya
Belki birini bulmuştur zaten genelde eski sevgiliye dönenler yalnızlıktan döner
Yazdım dün akşam aradım neden dönmedin diye nöbetteyim çıkışta arayacaktım dedi
Keşke mesleğini yazsaydın ona göre yorum yapardık ancak bu yalnızlıktan eski sevgiliye dönme dolayı gerçek hem erkek için hem kadın için
Meşgul olabilir görmemiş olabilir
Vatsapa girip durdu ama
Geçmiş olsun o zaman aşko
Daha aramaz mi dersin
Neden ayrı olduğumuzda doğum günümu kutlayıp gül gönderdi o zmn
1 ayda insanlar ne çok değişir
Haklısın
Yazdım dün akşam aradım neden dönmedin diye nöbetteyim çıkışta arayacaktım dedi
Cevap yok mu canım ya :(
Boşwer zorlama demek ki seni istemiyor
Neden ayrı olduğumuzda doğum günümu kutlayıp gül gönderdi o zmn
E ayrılmışsınız niye konuşasınız?