4 kere aynı günde aradı ben açmadım çünkü sevgilisi var
Ertesi gün aramadı neden ki
Ertesi gün aramadı neden ki
ay güleceğim yoktu 😂 hem 4 kez aradı diyorsun, hem açmadım diyorsun, hem kız arkadaşı var ondan açmadım diyorsun (ki doğru olan bu zaten) ama kalkıp bu doğru hareketinle neden şimdi aramıyor diye soru soruyorsun bize (çok komik). sorduğun soru sence mantıklı mı? onuda geçtim senin ondan bir telefon beklemen normal mi? bir yaşanmışlığınız olabilir belki ama eskide kalan eskide kalır. onun kız arkadaşı olupta seni aramasıda normal değil (karaktersizlik gözümde). kız arkadaşına saygısızlıktır, ihanettir. kızın yerine koy kendini hoşuna gider miydi diye bir düşün. anlatabiliyor muyum sana? hayır gelmez ondan, sana tavsiyem yine arayacak gibi olursa engelle gitsin. BENCE. 😉
Cevap
7Cevap
Açmadığın için olabilir mi? Hem sevgilisi var ondan açmadım diyorsun hem neden aramadığını merak ediyorsun.
Merak ediyorsa açsaymış?:d
Eskiden hep ben arıyordum açmıyordu
Şimdi aynı şeyi yaşadığı için hoşuma gidiyor
Nasıl açayım hemen sanki onu bekliyormuşum gibi
Başka kızlarla için terk etti hiçbir şey demeden
Çünkü telefonu açmadın o da aramayı bıraktı işte yıllarca seni mi arayacaktı a * k ne saçma sapan sorular soruyorsunuz ya.
eee yani sen ne istiyorsun birde sevgilisi var diyorsun?
Yaşadığımı yaşatmak
boş ver bence gereksiz at gibi giden it gibi pişman olup dönüyor büyük ihtimal ondan aramıştır zaten
Her gün arayacak mıydı ne zamana kadar peşinden koşacak sanıyordun
Sevgilisi var diyorsun acmadım dedin şimdide aramıyor diyorsun daha ondan hayırmı bekliyorsun daha
Çünkü arayınca açmıyorsun ve sevgilisi var bence yeterli sebepler
Ee ona bi şey diyemem ben olsam kesin açardım
Aldatma bile mi
Sanki onu bekliyormuşsun gibi
Her gün arasın diye mi bekliyon nasıl bir kafa bu.
Açmadığın için olabilir mi
Tabi ki açmayacagim başka kız için terk etti hiçbir şey demeden
Haketmiş açma
Alkollüymüş demek ki
Her gün kapında kul köle olacak hali yok
Bende sasirdim 5. Kez aramayisina
Acmamissin
Tabi ki acmayacagim başka kız için terk etti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?