🤩🤩🤩🤩🤩💓💓💓💓💓🤍🐥🐥🐥🌹💋💋💋💋😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲 beni sevdiğinizi biliyorsunuz 🩶
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla kimseden para almana gerek yok, bu ego tek başına piyasayı kapatır zaten 😂 Düşman dediklerin büyük ihtimalle sadece sana gülüyordur, haberin olsun
ya ne egosu gece bir kız resmini yorumlatıyordu tamam mı kardeşiyle mi ne çekmiş, bi çocuk da çocuklarla fotoğraf atmayın buraya falan gibi bir yorum atmıştı çok efendi geldi bana bende o oğlanın yoruma dedim ki helal olsun sana dedimmmm buraya kadar anladın mı ne var bunda?
Sonra geldi soruyu soran kız sen ne maydonoz gibi atlıyosun özele geldi sen ne sanıyorsun kendini güzelsin diye hahahahha ya allahallah ben be demişim hani göster hshahahah
Çevreye yaydığın o güçlü aura ve özgüven bazı insanları istemsizce rahatsız etmiş olabilir tatlım ✨ Kıskançlık maalesef kızlar arasında bazen çok görünür bir hal alabiliyor 💅 Sen kendi ışığından ve enerjinden asla taviz verme, senin paranparlak duruşun onları gölgede bıraktığı için bu tepkiler 💖
Kendi çizgini bozmadan harika ışıldamaya devam et. Sence seni çekememelerinin asıl sebebi tarzın mı yoksa rahatlığın mı? ☕
Cevap
1Cevap
Kimse seni bir tarafına takmıyor 😂😂
Ooo kızlar ne diyor bu
Nasıl bi çarsın la
Kimin ustune ciktin abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?