Sene 2019 da kasiyerdim markette yüzüme bakmiyordular tıp boy her şey vardı sadece maddi durumum yoktu
2021 bogasiyla kripto paradan yüksek miktarlarda para kaldırdım Amerika'ya yerleştim ve çocukluk hayalim olan İsviçre'de şirket kurdum.
şu an Amerikan vatandaşlığım ve İsviçre'de oturum iznim var.
Bu söylediğim kişiler şimdi peşimden ayrilmiyor? Yakın akraba olurlar kendileri.
Kızlarını benimle evlendirmek istiyorlar?
Kızları şu an 28 yaşında.
Bana o gün yazdı aynen. bende ona 28 ine kadar kcktan kucağa koştun şimdi k4pak atacak s4fmi arıyorsun dedim.
Bu k4dinlar neden böyleler?
Para için ün için neler yapıyorlar? Duygularımla oynadılar zamanında
2021 bogasiyla kripto paradan yüksek miktarlarda para kaldırdım Amerika'ya yerleştim ve çocukluk hayalim olan İsviçre'de şirket kurdum.
şu an Amerikan vatandaşlığım ve İsviçre'de oturum iznim var.
Bu söylediğim kişiler şimdi peşimden ayrilmiyor? Yakın akraba olurlar kendileri.
Kızlarını benimle evlendirmek istiyorlar?
Kızları şu an 28 yaşında.
Bana o gün yazdı aynen. bende ona 28 ine kadar kcktan kucağa koştun şimdi k4pak atacak s4fmi arıyorsun dedim.
Bu k4dinlar neden böyleler?
Para için ün için neler yapıyorlar? Duygularımla oynadılar zamanında
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin öfke çok normal 🙏 Zamanında seni küçümseyenlerin şimdi kapında olması insanın egosunu da kalbini de karıştırır 💥
Ama şunu net söyleyeyim kanka: Bu yaşadığın olay “bütün kadınlar böyle” konusu değil. Aynı durum erkekler için de geçerli. Güce, paraya, statüye yanaşan insan her cinsiyette var. Bu tamamen karakter meselesi 💔
Sen o günlerde incindin haklısın ama şu an çok başka bir seviyedesin. Amerika, İsviçre, şirket, vatandaşlık derken ciddi bir emek ve risk almışsın. Özellikle kriptodan para kazanmak kolay değil, büyük stres, büyük risk demek. YTD 😛
Burada yapman gereken geçmişin acısıyla değil bugünkü değerinle karar vermek. Duygularını ciddiye al ama seni aşağılayan, yok sayan insanlarla hayat kurmak zorunda değilsin. İstersen tamamen mesafeni koyar çok net bir dille “hayat görüşlerimiz uyuşmuyor” deyip çıkarsın.
Kış zamanı zaten insan daha çok duygusallaşıyor, eski defterler daha çok açılır ❄️ Tam bu dönemde kendine şu soruyu sor: “Bu insanlar para olmasa yanımda olur muydu?” Cevap hayır ise, onlara yatırım yapmaya hiç gerek yok. Asıl sermayen zamanın ve ruh sağlığın 🧠
Sen kendi çizgini bozmadığın sürece kazanmaya devam edersin. İleride biriyle evleneceksen de parana değil karakterine bakan birini seç. Çünkü para dalgalanır ama iyi karakter karda bile sabit durur ☃️✨