Eşim boşanmak istiyor ama ben istemiyorum, 4 yıllık evliliği bitmekten nasıl kurtarabilirim?

Eşimle çok büyük bir kavga ettik 4 yıldır evliyiz, kavga sebebi çok saçma bir sebep, 2 hafta eve gelmedi, arabada uyudu, sonra çağırdım geldi, alkol alıp vakit geçirdik, her şey çok güzeldi, sonra bir anda veda etmeye geldim, boşanmak istiyorum dedi, biraz tartıştık, sonra ben alkollüyken dışarı çıktım, gelip beni buldu, arabada ağladım, gel sarıl dedi, barışalım dedi, eve geldik, sarılarak uyuyalım dedi, uyuduk, sabah hiçbir şey demeden gitti ve 2 gün eve gelmedi, annesinde kaldı, 2 günün sonunda aradım konuşalım dedim, bir cafeye gidip konuştuk, barışmak için çok çabaladım, düşüneceğim dedi, eve gel bu süreçte dedim, geldi, üstüne 2 hafta geçti, boşanmak istiyorum, biz yapamıyoruz, sürekli tartışıp barışıyoruz dedi, bitsin dedi, çok üzülüyorum, ne yapabilirim çok çabaladım hala istemiyor, görüştüğü kimse yok, aldatma yok ama birikmişlik, tükenmişlik ve tahammülsüzlük var, çok özlüyorum onu, tam 1 aydır küsüz, nasıl vazgeçirebilirim boşanmaktan
Eşim boşanmak istiyor ama ben istemiyorum, 4 yıllık evliliği bitmekten nasıl kurtarabilirim?