24 yaş kadın 51 yaş erkek, ciddi ilişki ve yuva hayalinde bu belirsizliği nasıl netleştirebilirim?

Herkese selam. Yaş farkı yüzünden yargılamayın lütfen. Ben bir adamı çok seviyorum uzun zamandır. Ama MS hastalığı var, kalbinde de sorun var biraz. Yine de çok seviyorum. O bana hiçbir zaman tam olarak açılmıyor. Ama ben onun bana açılmasını istiyorum, en azından bu aramızdaki belirsizliğin artık iyi de olsa kötü de olsa bir sonuca bağlanması için… Ben onu çok sevdiğim için onunla bir yuva kurmayı hayal ediyorum, gerçekten çok iyi bir insan, çok iyi bir adam ama bana açılmıyor işte. Tam olarak ne hissettiğini anlayamıyorum. Aramızda gerçekten bir yakınlık var ben yanlış anlamıyorum yani.. Aslında istemediğini anlasam bana kapıyı gerçekten kapatsa o kapıyı zorlamam ben. Sizce ne yapmalıyım? Ona açıkça soramam hem utanırım hem de ortak çevremiz var yüz yüze geliriz… Bu konuyu çevremde çok fazla kişiye danışamıyorum. Şöyle anlatayım: Onu gerçekten sevdiğim için kendimi romantik ihtimallere kapatıyorum genelde ve onun ne hissettiğini bilmediğim için bu tehlikeli galiba.. hayatımı tamamen durdurmak istemiyorum ama elimden de başka bir şey gelmiyor

24 yaş kadın 51 yaş erkek, ciddi ilişki ve yuva hayalinde bu belirsizliği nasıl netleştirebilirim?