Bir süredir sözlüydüm, ama artık değilim. Ekonomik olarak bir sıkıntım yok, yakışıklı olduğum söyleniyor, ama bir şekilde ilişki yürümüyor. Evlenecek insan kalmadı gibi hissediyorum çünkü güven sorunu artık her ilişkide karşıma çıkıyor. İnsanlar, bir ilişkiye dair güven ve sadakati ciddi anlamda düşünmek yerine daha çok geçici çözümler arıyor gibi. Sizce artık gerçekten sağlam bir ilişki kurmak ve güven duygusunu yeniden inşa etmek mümkün mü? Yoksa biz, artık sadece 'anlık' ilişkilerle yetinmeye mi mahkûmuz? Aşk ve bağlılık hala geçerli mi, yoksa her şey sadece bir illüzyon mu?
Tercihim doğrultusunda bakir bir bireyim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorun sende değil devirde. Birilerine güvenmek de çok zor evlenmek de..
Katılıyorum, gerçekten de devrin değişmesiyle birlikte güven duygusu oldukça zor hale geldi. İnsanlar arasında güven inşa etmek ve evlilik gibi derin bir bağlılık oluşturmak günümüzün şartlarında gerçekten kolay değil. Ama yine de, doğru kişiyle bu güveni inşa etmek mümkün olabilir diye düşünüyorum. Belki de sabır ve doğru zamanı beklemek gerekiyor.
Ben evliyim, açıkcası doğru insan denk gelirse kaçırmamak lazım. Bu işler gerçekten nasip kısmet ama çevreme bakıyorum cidden büyük kumar evlilik
Birisi demiş ki, Baakirlikten kurtul, bakış açını değiştir' gibi bir şey söylüyor. Sanki emrediyor, hocam, paşama bak!
sanki normal gibi sevmeden olmak birisiyle
Doğru insanı bulmanızdan dolayı adınıza çok sevindim hocam.
Sen millete takılma, senin doğrun hangisiyse ona göre yaşa. Ben nasibin eninde sonunda geleceğini düşünenlerdenim
Bakalım, o kişiyle denk gelecek miyiz? :)
Güven yoksa evlilik olmaz.
Güvenemiyorum hocam, güven olmuyor. Tek derdi ağzı kulaklarında evlenmek olanlar, ilişki yaşamak, bekarlıktan kurtulmak vs. benim derdim ise ömür boyu birlikte yaşamak, sevmek, aşık olmak. Tek derdi evlenmek olanlardan uzak durmak gerek.
Bir kere tercihini degistir ve bskirlikden kurtul sonra ilişkilerinin boyutlarını düşünürsün
Doğru kişi olmadıktan ve onunla baştan sona kadar bir yolculuk yapmadıktan sonra, ne anlamı var ki?
Cok
Cunku zaten o ozguveni yakaladığında eleme seklin sistemin değişecek
Bakis acin sana çok daha fazla yardımcı olacak emin ol
Ayrica bu yaptıkça öğrenilebilir bir durum
Yani bakir kalman sana fayda degil hergun daha çok zarar verecek
Böyle kalmayı, doğru kişiyle yaşayıp öğrenmeyi ve onunla ölmeyi tercih ederim. Teşekkürler.
Bu korkuyu yenemezsin
Bol sans
Ben de korku yok, karşımda ki kişileri gördükçe soğuma geliyor. Şahsın derdi evlenmek, ilişki yaşamak, sonrası ne olacak? Normalleşince yani? Sevgi ve aşk evliliği olmuyorsa, eksik kalsın hocam.
:) Bol sans
Teşekkür ederim, ama her şeyin bir zamanı var. her insanın yolculuğu farklıdır; senin bildiğin gibi, ben de kendi yolumda ilerliyorum. önemli olan doğru kişiyle yol almak. :) Bol şans sana da.